dün 1,74 e 500 binlik satış barajı kuran çakal ortada yok...bakalım bu çakal ne zaman ortaya çıkacak ??
Printable View
dün 1,74 e 500 binlik satış barajı kuran çakal ortada yok...bakalım bu çakal ne zaman ortaya çıkacak ??
Kahramanlık ne yalnız bir yükseliş demektir,
Ne de yıldızlar gibi parlayıp sönmemektir.
Ölmezliği düşünmek boşuna bir emektir;
Kahramanlık; saldırıp bir daha dönmemektir.
Sızlasa da gönüller düşenlerin yasından
Koşar adım gitmeli onların arkasından.
Kahramanlık; içerek acı ölüm tasından
İleriye atılmak ve sonra dönmemektir.
Yırtıcılar az yaşar... Uzun sürmez doğanlık...
Her ışığın ardında gizlidir bir karanlık.
Adsız sansız olsa da, en büyük kahramanlık;
Göz kırpmadan saldırıp bir daha dönmemektir.
Kahramanlık ne yalnız bir yükseliş demektir,
Ne de yıldızlar gibi parlayıp sönmektir.
Bunun için ölüme bir atılış gerekir.
Atıldıktan sonra bir daha dönmemektir...
(Hüseyin Nihal Atsız)
www.huseyinnihalatsiz.com
https://www.youtube.com/watch?v=eCLn-RjkyTc
Usul usul çıkıyor merdivenleri, en azından bir trend-ilgi ve keşif göstergesi gibi duruyor.
Ama artık merdivenleri bırakıp asansöre atlamalıyız, asansörün enerjisi kaçıncı kata kadar yeter bilmiyorum ama alt katlara inecek düğmeler çalışmasın artık:-)
Genpaz'daki Gentaş hisselerinin satışını her görmekte seviniyorum.Elbette hisseleri kendileri alıyorlar.Çok daha aşağısını görmüş ky'ler aşağı gelir korkusu ile buralardan almıyorlar.Hatta yükselişi yeterli bulup buralardan satanlar var.
Aslında patronlar Genpaz'daki hisselerin satışı ile bir taşla iki kuş vurma düşüncesindeler.Birincisi hisseleri bedavadan kendi yan hesaplarına almak.İkincisi ise ky'lere "bakın bu fiyatlardan patronlar olarak hisse satıyoruz.Yani fiyat iyi,sen de sat" demek istiyorlar.
Ne var ki; Genpaz'daki hisseleri ucuza kapatmak için bir süre daha senedin asıl büyük ataklarını yapmayacağını düşünüyorum.Borsanın her kar realizasyonunda Gentaş'ı biraz aşağıya verip Genpaz'daki hisseleri almak için fırsat kollayacaklardır.
Zaten bu günlerdeki baskının da sebebi sadece bu.
1.8 direnci geçilmeden gunlukculer girmemeli geri çekilmeler de 1.68 desteğine gelebilir.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dün 1,74 e 500 bin lot giren vatandaşın amacı tamamen korkutmakmış...niyeti ciddi olsaydı bu gün hepsini satardı...istese şu anda daha yukarıdan satabilir...burada çakallara papuç bırakılmaz....o kadar...
Şiirdeki gibi "Kahramanlık; saldırıp bir daha dönmemektir." geç şu 2 li şeride yeter gayri 1. şeritte dolaştığın . Torunların torunları mı görecek 2. şeridi kıy paraya karaman.