investing grafiğine göre 2,25 - 2,50 arası yön tayin etme bölgesi...
http://666kb.com/i/dvrwgeayw2i2d0ozm.png
Printable View
investing grafiğine göre 2,25 - 2,50 arası yön tayin etme bölgesi...
http://666kb.com/i/dvrwgeayw2i2d0ozm.png
Sn laguna selamlar saygılar,
Garfanın son çıkışı sonrası 2.43 önemli diyerek bir birden fazla grafik paylaştınız bende demiştimki sırf 2.43 önemli dendi sırf buranın üstünde haftalık kapanış lazım dediniz diye iç ederler demiş idim sonrası malum,
Tahdaki hareketler genel işlemler,alım ve satımlardan çıkardıklarınız,tahta zaten sığ iken ayrıca ciddi toplu iken bu işlemlerin sizce yorumu nedir?
23 ağustas ve sonrası yani son çıkış günü ve sonrası takaslar,takaslar malum 23 ağustos sonrası satılan tüm mal başta yapı kredi ve diğer iki kurumda yani 3 kurum 2.72 ye gidiş ve sonrasındaki düşüde tüm malı aldı hem malı topladı ama tahtaya sahip çıkmadı yukardan satan karlı çıktı yorumunuz nedir mesela?
Tahtanın hemen her dirençde takılması aslında takılıyor görüntüsünü vermeleri,hemen hiçbir desteğinde tutmayışları,tren dönüşü namına uzun vadeli düşeni kırmasına rağmen hacim olarak teknik olarak ama devamını getirmiyor olmaları malda toplamış ve topluyor olmalarına rağmen yorumunuz nedir?
Ara ara yazıyorum diğer faktoringler nerdeyse 120.000 endeks seviyelerinde ike güvenli liman olmuş iken,garfada sahipli ve siğ iken neden garfayı bu denli ezdiler ve hala inim inim inletiyorlar?
Teknik grafiklerinizi görüyoruz ama nacizane sorduğum sorulara yorumunuzuda isterim.
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
merhabalar inşallah temennim en kısa zamanda herkes zararını kurtarıp kara geçer yanlız sizden bir ricam var lütfen yanlış anlaşılmasın grafik paylaşarak hedef gösterirseniz malesef sipek arkadaş bizi bu tahtada çok perişan eder
busecan kardeşimizin isyanına gelirse 1 sene ya yakın bekleyip halendaha zararda olmak çok ama çok acı malesefki birleri sevinirken birilerininde yuvası yıkılıyor evlilikler bitiyor kuru ekmeğe muhtaç kalıyor keşkelerle ahlar beddualarla insan bir nebzede olsa kendini teselli etmeye çalışıyor şunu bilmelisinizki yuvası yıkılanlardan biride benim memur olduğum halde şimdi ek iş olarak halde hamalık yapıyorum o denli zor durumdayım bu sebeple busecanı çok iyi anlayabiliyorum spek arkadaşada soyleyebileceğim tek şey var lütfen paylaşki seninde rızkın artsın biz bir senedir senin tahtayı yukarı taşımanı bekliyoruz sen yerlerdekilere merhamet etki göklerdekilerde gun gelsin sana merhamet etsin saygılar
Çok geçmiş olsun üzüldüm gerçekten, beni anladığınız için de çok teşekkür ediyorum, biliyorum ağlayıp sızlamakla yükselmiyor ama canım çok yanıyor bana diyorlar ki neden beddua ediyorsun inanın sıkıntım çok elim de çok darda, acemi olduğum için bu haldeyim, başıma böyle birşey geldi geriye dönemedim, param %50 zararda kur ve enflasyon farkından dolayı da ayrıca param değer kaybı yaşadı ve hâlâ yaşıyor kısaca param pul oldu, sadece yatırım yapmak istemiştim yıllardır binbir zorlukla kazandığım paralar değerlensin istedim, dedim ya acemi olduğum için doğru bir portföy yapamadım paramı tek bir hisseye bağladım sonuç bu oldu kısaca yanlışlarım öyle fazla ki ben bile kendime çok kızıyorum nasıl yaptım hangi mantıkla gidip bu hisseyi aldım kendime inanamıyorum, neyse tabi yılmadım sabırla bekliyorum, ayrıca bu zararda beklediğim süre içerisinde kendimi teknik olarak geliştirmeye çalışıyorum kaybedenlerden olmamak için uğraşıyorum çok çalışıyorum, bizim insanımızın pek çoğu benim gibi, yani önce zarar ediyor sonra bu işi öğrenmek için teknik analiz öğreniyor, aslında tam tersi olsa kaybetmeyeceğiz yada çok az zararlarla kurtarıp başka hisselerde daha çok kazanacağız kim bilir. Tekrar çok teşekkür ederim, inşaallah her gecenin güne uyandığı gibi aydınlık güzel günler görmemiz dileğiyle...
ben teknik analizden anlarım hatta iyi derecede diyebiliriz fakat tek hatam aldığım günü seans içinde mal aldım aslında yapmam böyle bişey birde tahta sığmı değilmi ona dikkat etmedim demekki bu sıkıntıyı yaşayacağim varmış yani şunu bilmenizi isterim merhamet aramayın paraya tapanlarda velhasıl illaki bukadar ahın birgün mutlaka bedelini öder emin ol bizim bu durumda olmamıza üzülmek bir yana kahkahalarla gülüyor ve bundanda zefk alıyor ama kimsenin yaptığını yanına bırakmayan bu şahsın yanınada bırakmayacak onun için sabırlı ol busecan kardeş
Lidfa 2 tane varlık yönetimi satın aldı...bankalar alacaklarını alamıyor ve bunları yok pahasına satıyor...Lidfa destek varlık yönetimini aldı 24 milyon ödedi..ve 1 sene içinde nerdeyse 7-8 milyon tahsil etmiş...1 hafta önce de denge varlık yönetimini aldı 20 milyon vererek ve bu alacaklar 500-600 milyon tl değerinde bunlar hep büyüme odaklı yakında sermayesinin 1.5 - 2 katı kar ederse şaşırmam....Garfa bu modeli niye düşünmez mesela...ancak umudumu kaybetmiş değilim...bir kaç sene Faktoring için çok güzel geçeceği kanaatindeyim gelen bilançolar bunu gösteriyor....YTD
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir bakmışsın 5 lira bir bakmışsın 1,80 olmuş manyağın teki.