Bedelliyi dusuk fiyattan karşılayacak diyebiliriz o halde, kisa vade çöp oldu... uv düşünenler için sorun yok
Printable View
Bedelliyi dusuk fiyattan karşılayacak diyebiliriz o halde, kisa vade çöp oldu... uv düşünenler için sorun yok
Bu gaz haberi zorene faydası olur mu
1453 hasan onu bilmem ama benim asıl dikkat ettiğim zorlu doğal halka arzı ve düşen dolar ile bilançonun iyi gelmesi ve eğerki mart sonu 3 aylık bilanço da kur 7 cıvarında olursa tarihi kar yazabilir onun için tahtayı bırakmıyorlar çok baskı var
1453 evet zorlu doğal adı üstünde rüzgar hidro ve jeotermal den oluşan bir şirket iyi olması lazım birde bedelliyi var yani arz öncesi kağıt 2 ye bölünecek ama martta bu abd deki halkbank davası var tam bilanço ya denk geliyor onun için tahta zaten pres te bu pürüzler geçince iyi olabilir ytd iyi akşamlar 1453
Zoren yatırımcısı yazmayı çizmeyi sevmiyor anlaşılan fena bezmiş bırakmış millet peşini. 20 yıldır aynı fiyat dile kolay. Bilançosu ne zaman bunun? İyice sıkıştı yukarı bir mum çizebilir yarın ya da çarşamba. Malum yine müjde var 😂
1453 zorlu doğal İn 2019 ciro su 1.170.789 zarar bakın 2019 diyorum yanlış okumayın eksi 163 837 amafavök muhteşem 851.522 yani şirket yüzde 75 favök üretiyor yine yazıyorum 2019 diye bu zorlu enerjinin içinde tabii ytd iyi akşamlar 1453