ARES Alaçatı Rüzgar Enerji Santralinin baş harfleri samırım. 01.11 tarihinden sonra inşAllah düZgün yönetlir bir şirket olur. Yenilenebilir enerji sektörü potansiyel açısından önü açık hayırlı olsun
Printable View
ARES Alaçatı Rüzgar Enerji Santralinin baş harfleri samırım. 01.11 tarihinden sonra inşAllah düZgün yönetlir bir şirket olur. Yenilenebilir enerji sektörü potansiyel açısından önü açık hayırlı olsun
ares elektrik olabilir. http://www.areselektrik.com.tr/
eger bu ise 2014 senesinde kurulmus bir sirket
beklentisi olabilecek bir sirket degil onumuzdeki 5 sene için
zaten hisse fiyatida bunu destekliyor
sirket adresinden is hani içerisinde oldugu anlasiliyor tahminim priz satan elektrikçinin biraz daha büyügü
Eski patronun açikladigi bilançoyu geçebilecekmi bakalim 50 bin lira :))
Bizim mahaledeki priz satan elektrikçi mamut abi daha yeni 300 bin liralik daire aldi .Bunlar Mahmut abi kadar olamadi en sonunda sattilar ben pek sattiklarinada inanmiyom malina çoktüler bence bunlarin.Alacak davasina aldilar elindeki sirketi bence
Eger oyleyse bu alanda da bu sirket durmaz
Sene basinda buraya yazmistim bahadir elindeki hisseleri satmaya baslamisti o zaman hisse bitince ne satacan diye sonunda o da bitti bakalim varsa baska bisey talibim demistim
Yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir
Yanlış anlamayın bu şirket olduğunu sanmıyorum açıklamada Ares Yenilenebilir Enerji Yatırımları A.Ş yazıyor bunlar pano, bobin, sigorta-şalter işleri yapıyorlar gibi durumda herhangi bir yenilenebilir enerjisi bağlantısı kuramadım ana sayfadaki slayttaki rüzgar türbin görseli hariç... Neyse 1 aya kalmaz illaki çıkar kokusu. Hepinize iyi akşamlar dilerim.
Son dakika golü yedik
"nasıl oc oldum" isimli eserini yayınladı bugun kağıt