akşama kap haberi gelir
"15k geri alım yaptık hehehe" diye.
gülüyorum bu patrona. komiklikler şakalar.
Printable View
akşama kap haberi gelir
"15k geri alım yaptık hehehe" diye.
gülüyorum bu patrona. komiklikler şakalar.
Ne yapmaya çalışıyor anlayan var mı? Bir haber vardı Mart 2018 de göndereceklerdi. Cumaya Mart da bitiyor. Bakalım ne yapacaklar..
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada taşeronların kadroya geçişi hala tamamlanmadı sanırım. Geçen hafta görev başında Akdeniz Güvenlik üniforması ile gördüğüm bir güvenlik görevlisine ne zaman tamamlanıyor sizin kadroya geçiş işlemi diye sordum. 15 güne tamamlanır herhalde dedi. Dolayısıyla, şirket eskiden hizmet verdiği kamu kurumlarına hala fatura kesmeye devam ediyor. Dolayısıyla, ilk 3 aylık bilançoda ciroda herhangi bir azalma olmayabilir.
Tanıtek'in Havelsan'la görüşme haberi geldi, tahtada sular duruldu, şirket geri alımı kesti. Yatırımcı olarak şahsen benim beklentim az az da olsa devam etmesi yönünde.
Ayrıca, bazı diğer şirketler bir sürü havadan sudan haber gönderiyorlar. Ve bu haberler tahtaya hareket getiriyor. Bizim şirket ancak ihale alınca, ya da önemli görüşme olunca haber gönderiyor.
Bir diğer konu; Afganistan'daki iş fiili olarak başladı mı? Ya da ne zaman başlıyor? En basitinden bu konuda yatırımcıların bilgilenmeye hakkı yok mu? Ya da yeni ortak olunan Mai ortak olalı beri küçük büyük hiç iş almadı mı? Ya da görüşme yapmıyor mu? Bunları bilmeye hakkımız var diye düşünüyorum.
Ne kaliteli oyun kurucusu var en dipten kapatmasıda moda, helal sana bu ekip şeytana papucunu ters giydirir
Eldekileri, Alacak gibi yapıp sattırmıyor.
Alacaklara da hemen aldırıyor.
Böylelikle yeni kurbanlar bulup eskileri de elde tutmayı başarıyor..
Şu mübarek günlerde burnumuzdan getirdiğin yetmiyor gibi üstüne yeni yeni oyunlar kur bakalım..
Tuzakların ne olacak bakalım.. Kimin başına yıkılacak eninde sonunda.. Bunun ölümü de sadece bu dünyası yok. İnşallah oraya kalır hesabımız.. Ytd
2018 yılında bir gün para kazanmak isteyecektir, yan kurumlara malı dağıtıp gibi görünerek mal en alt fiyattan alınıyor, aynı hareketi GEREL'de takip ettim uzun süre sonra malı toplayınca fırtınalar koptu,bu tarz patron hisseleri malasef böyle, 6 tl üstünde maliyeti olan bizlere allah yardım etsin bunlarda vicdan yok allah fırsat vermesin kan emiciler iş başında endeksle alakadı olmayan işlemler oluyor, mal sahibide gözü kaoatmış yatırımcı bedduasından faydalanıyor,
İşin özeti bu bireysel kazanmayacak hep cavs kazanacak cavs
Arkadaşlar botaşın vermiş olduğu ihale kararına şirket itiraz etmiş. İnşallah hayırlı bir sonuç çıkar.
Burdan an be an takip edebilirsiniz.
Biraz araştırın edin. Arayın sorun şirketi
Sonra anca burda kuru kalabalık oluyor.
https://i.hizliresim.com/NZXPXY.jpg