Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Gunes gozlugunu takip turist dikizlemek [emoji2][emoji2][emoji2] Bodrum muydu? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende temmuz sonu gibi Sofya düşünüyorum :)
Alıntı: Originally Posted by Batman Bodrum muydu? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Bodrum ustadim. Bakalim ingilizler bir yilda degismismi...
Alıntı: Originally Posted by aydinc Bende temmuz sonu gibi Sofya düşünüyorum :) Ustad sende isi bilmiyorsun...sofyayami gidilir....varnaya gideceksiniz varnaaaaa
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustad sende isi bilmiyorsun...sofyayami gidilir....varnaya gideceksiniz varnaaaaa Varna'da güzeldir ancak Sofya'dadir hayat :)
Alıntı: Originally Posted by aydinc Varna'da güzeldir ancak Sofya'dadir hayat :) Ah ustad ah siz bu isi cidden bilmiyorsunuz Anlasilan evleneceginiz kisiyle gideceksiniz😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by Webster Bodrum ustadim. Bakalim ingilizler bir yilda degismismi... Bodrum'un neresi üstadım:)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Bodrum'un neresi üstadım:) Yoksa bodrum subesindemisiniz 😃😃😃 Torba