böyle giderse taban olur...ytd...
Printable View
böyle giderse taban olur...ytd...
Galiple birlikte ky de satisa gecti. 1.48 e ky veriyor galip tutuyor tabi amac yarin daha cok ky söğüslemek
Düsen kağıt için dibi bulmadan macera aramayacaksın...sonuc 1.70 aldık kağıt 1.50..tecrube oldu.....yakinda gelir gibi ınsaallah..y.t.d..
Geçmiş olsun kardeş 1, 70 i en azından kısada geçmesi zor gibi ama özellikle yarın 1, 65 i görebilir ve ordan yine dönüp günü ufak bir artışla kapar diye tahmin ediyorum. Şöyle bir baktım da çok fazla ky dadanmış hisseye o yüzden galip bu hisseden uzar gider artık. Ytd
Elimize verdi, bekleyelim bakalım ne olacak sonu
Bu hisse beni de tahrik etmeye başladı. Ama diğer forumlarada bakıyorum hissede çok fazla ky var gibi. Bu da almamı engelliyor. Yinede yarın ufaktan bir giriş yaparım. Sanki adından da esinlenerek mart ayında bu hisse uçacak gibi geliyor. Hem o zamana kimse de kalmaz. Şuanda bana göre biriktirilecek fiyatlarda. Benim tahminim galip tekrar toplamaya geçecek ve Martılar martta uçacak. Ytd
Vay be daha p.tesi 2,50 olan hisseye bak. tekrar üç gün öncesine dönmesi için %70 prim yapması lazım. Küçük yatırımcı çoğaldıysa biraz zor gider. İnşaallah zararda olanlar zararını çıkarır en kısa zamanda.