aynen bendende o kadar....
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
aynen bendende o kadar....
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2011 veya 12 de ocak ayında tavan çizdiğini biliyorum.
lot arttıracaklar için fiyatın düşük kalması tabiki daha iyi ama
temettüye yakın hareket yapacağını bende tahmin ediyorum.
kağıt 1,01 den ya el değiştiriyor ( bu olasılık yakında yukarı doğru operasyon başlıyacagına işaret eder ) yada alıcı bulduğunda yapıştırıyor spek efendi ( bu olasılık ise yakında aşağı yönde operasyon başlıyacagına işaret eder ). eger el değiştiriyorsa destek atıyordur - eger alıcı bulduğunda yapıştırıyorsa direnç atılıyordur 1,01 e.hayırlısı diyelim.
Kalvin kendinle çelişme eski yazdıkların doğruydu durum belli.Bant 0.87 1.02 bunu kabul edip ona göre oyun planı kurmak lazım.Bence mantıklı strateji temettüyü alıp ağustos eylül gibi 0.81 0.82 falan lot artırmak gibi geliyor.
Eski okuman doğruydu.Millet temettüyü alınca parayı alanlar ve kağıdın doğasını bilenler dalmayacak bekleyecek.Bugünlerde alanlar zararı görüp sıkılıp satacak kağıt 3 5 düşünce millet ağustos eylülde kağıda dönecek artış başlayacak durum bu.Şimdi yukarı götüremez çünkü 19kuruşu açıklayınca ilk gün 1.05 e kadar dalanlar oldu, onlar kafasına malı vurur, bunu bildiğinden yukarı götüremez.Mantıklı mı sence bu teori.
Dün Aksam 1.02 den satis yazdim. Bugünkü islem hacmide yüksekti kagit kapanisi 1.02 ile yapti ama satis gerceklesmedi.Islem sirasini da hesaba katarsak büyük oyuncular kagitta......Yoksa benim 50 lot 50 kere gitmeliydi. Bana kalirsa kagit ayin 20 sine dogru hareketlenebilir temettü öncesi bir hareket bekliyorum.Yatirim Tavsiyesi degildir.
Şimdi 29 Mart'ta hisse 1.00 lirayken temettüyü alsak hisse 0.82 den işlem görmeye başlayacak biz de temettüyü cebe atacağız sonra beş altı ay 0.80-0.85 bandında oyalanacak sonra ekim kasım gibi tekrar 1.00 lira bandına doğru hareketlenmeye başlayacak bu hisse öyle mi?