Sanki ben böbürlenmişimde sende karşılık gibi yazmışsın olmuş hiç sevmem yapanı da sevmem bak yakında yan hisselere basacaklar bankalar hareketlenecek yan hisselere çok prim yapan hisselere bastıkları zaman merakla kartonun ne yapacağını bekliyorum
Printable View
Sanki ben böbürlenmişimde sende karşılık gibi yazmışsın olmuş hiç sevmem yapanı da sevmem bak yakında yan hisselere basacaklar bankalar hareketlenecek yan hisselere çok prim yapan hisselere bastıkları zaman merakla kartonun ne yapacağını bekliyorum
Bankalar hareketlenecek diye bekleyen Avrupa lı yatırımcılar 20 yıl sonra aldıkları yerin hala altında Avrupa bankaları..
Kaçırmayalım.. ağır sanayi bankacılık fosile dayalı ekonomi bitti dünyada... Evet hep varolacaklar ama büyümeleri enflasyon kadar olur yada olmaz çoğu satılır yada el değiştirir... rölantide giderler
hikayen varsa geleceğin var mesela tesla 7000 dolar hedef vermişler rüya gibi fiyat ama adam 10 yıl sonra dünyada tesla ve diğerleri olacağı fiyatlıyor otonom ve ev araçlar sayesinde....
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisselerin temel verileri epey bir zamandır bir anlam taşımaz oldu...
En sağlam olanlar diplerde sürünmeye devam ederken,
Zarar ziyan olanlar da tavan çekmeye devam ediyor...
Sanırım bir lira altında çok bir hissede kalmadı...
Hal böyle olunca karton içinde aynı durum söz konusu...
Görebildiğim kadarıyla citi nin son bir haftada beş bin civarı mal alması olumlu...
Tabi o da allem kullem değilse...
Biste satım gelirse yüzde 99 oranında hızla düşme ihtimalide yüksek...
İhtiyar balıkçı tahtadakilerin haracını almaya devam ederken hisseyi taşıyan sabrı zayıflarında gücünü günden güne emmeye ara vermeden devam ediyor. Vallahi bu yaşta hergün bu performans takdir edilesi doğrusu. 85 yaşında bir insanın bu eforuna şaşırıyorum ve kendime bundan derin dersler çıkartıyorum. Borsanın bileni yok, sürekli öğreniyoruz.