ülker ürünleri kullanmayan biri olarak bu artış beni baglamaz. Eti ciyim ben
Printable View
ülker ürünleri kullanmayan biri olarak bu artış beni baglamaz. Eti ciyim ben
https://i.hizliresim.com/QqMeaJ.jpg
Ulen bunları gördükçe, bizim kalın bıyıklı sözcüler aklıma geliyor nedense.:kahkah:
bizde genel kurul kararı var yönetime tam yetki verilmiş ödemeyeni icraya vereceksinişz diye. 20 senedir 2 aydan fazla geciktiren tek kişi olmadı gerçi lojmandı eskiden o yüzdende sıkıntı olmamış olabilir ama 6 aydır lojmanda değil 88 daire tek sektiren yok aidatı
550 bin , Avrupai aşı gelince eczanelerde mi satılacak yoksa bedava kategorisinde mi uygulanacak. Bedava kategorisinde uygulanacaksa kimlere yapılacak, bu kişiler neye göre seçilecek?
'' Ahanda ben Çin aşısı yaptırıyorum '' diyenin Çin değil de Avrupai aşı yaptırmadığını nerden bileceğiz?
Süt ve süt ürünlerine kepçeyle zam yapıp maaşlara kaşıkla yapıyorlar .
Birkaç yıla, Kemal Sunal 'ın Mülayim tiplemesi gibi zeytini, peyniri kuyumcu terazisiyle alıp kasada sakayacağız ellam.
Ulker potibor pesküvit de 4 te le olmus amk
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biden dayı beyaz saraya bir girsin WC ye çişini bir yapsın sonra görelim doları el mi yaman bey mi yaman. Gerçi biden dayı bir göz kırpsin. Kırpmasina gerek yok. Orda misafirhaneyi denetlemek bahanesiyle gideriz. Arkadaşlar da bir görüşme ayarlarsa görüşürük.