kara cahil red listesine almanıın ne demek olduğunu da bilmiyor..?
red listesinde kim kimin mesajını göremez reha bey bir açıklasın..
Printable View
kara cahil red listesine almanıın ne demek olduğunu da bilmiyor..?
red listesinde kim kimin mesajını göremez reha bey bir açıklasın..
Yahu red listesi şu bu önemli değil,benim hayatımda olma yazılarımı okuma ,cevap yazma,benle iletişimi kes çok mu zor.Bak forumda kaç tane forumdaş var onlarla yazış.Benle ilgilenme.Yahu tinerciden kurtulmak daha kolay olurdu cidden,ne cins adammış,yapıştı kurtulamıyorum.
yahu adamın düzinelerce yanlışını düzeltiyorsun
o önemli değil, bu şöyle değil ortada bir yanlış var işte
red listene rağmen okuyabiliyorsan yanlış kırmızıya basmışsın demektir..
Yahu madem bu kadar akıllısın bir hayır işi yap sen beni red listene al , konu kapansın gitsin .Amma uzattın işi.Yeter cidden.Bana bulaşma diyorum çok mu zor.Yazılarımı okuma cevap yazma olsun bitsin.
kara cahil beni red lisesine aldı ama hala okuyabiliyor nasıl özellikse..?
baktı kendi merakını yenemiyor cevap yazma, beni sen red listesine al diye yalvarıyor..
Yahu elbet okuyabiliyorum,sistem soruyor kişi sizin yasak listenizde okumak istiyormusun diye evet diyorum okuyorum.Benle ilgili bir şey yazılmış mı diye,yoksa tek bir mesajın hakkında haftalardır yorumum yoktur.Maalesef alakasız şekilde bugün bana sataştığını görünce cevap yazdım.Yahu bana bulaşma işte ne diyeyim artık.
benim sistem hiç sormuyor red listesindekileri okumak istiyor musun diye..?
zaten red listesinin espirisi nedir ki, bir tarafın kaşınınca seninle ilgili mesaj olduğunu mu haber veriyor..?
Terbiyesiz bir adamsın bir tarafın kaşınma falan ne demek,koca adamsın yakışıyor mu ,aynı düzeyde mi yazalım yanı ergen gibi.Utan artık düzeyinden.Haber falan gelmiyor ,her mesajında bu kişi sizin red listenizde olduğundan okuyamıyorsunuz diye ibare oluyor.Altında da yazıyı oku ibaresine tıklarsan yazıyı okuyabiliyorsun.Ben benle ilgili yazmamışsındır inşallah diye yazılarını okuyabiliyorum,sistem buna izin veriyor.Terbiyesizlik etme burası mahalle kahvesi değil küfür falan edemezsin.