sn keko,ereglide ki son hareket zannımca ölü kedi sıçrayışı idi ve özellikle bofanın trade için konumlanışından kaynaklanıyordu..bofa 1-2 gün tahtayı süpürüp,bilançoyuda kullanarak, gel gel le tradesini yaptı çıktı..
Printable View
geçen yıl ocak aylarında ereğlide idim...eğer şimdiye kadar ereğlide kalmış olsaydım kesin kafayı yerdim...iyiken çok da inat etmeden hisseden çıktım...çok şükür çıktıktan sonra girdiğim hisselerden de çok güzel de kazandım..eğerlide mital geçen yıl 300 milyon lot civarı hisse sattı...tahtanın içine .... ereğliyi yönetenler zaten ufukları dar , yeşil çelik olmak için gerekli yatırım kararlarını çok geç verdiler...rakipleri ise o yolda çok yol aldılar...bunun cesasını da çekiyorlar ne yazık ki....içindeki yatırımcılara üzülüyorum...
ben trade etmeden tutuyorum dostum...çok açık bir fırsat görmediğim sürece trade etmeyi düşünmüyorum...asıl hedefim 2025 yılı...füzecilerin dolup taşacağı ortam...geçen haftalarda da yaptığım yorumlarda kocaerde artık meyve yeme vakitlerinin geldiğini bundan sonra trade yapmanın çok riskli olacağını söylemiştim..tahminlerim gerçekleşiyor dostum...bu hisse inşALLAH bizi ihya edecek...bizi ihya etme potansiyeli olmayan hisseleri zaten almıyorum..öyle %10-20 için hisselere girmiyorum...beni bu güne kadar tanıyanlar zaten ne demek istediğimi biliyor....
Anladım abi çok samimi teşekkürler
yazık oldu temettücülere...bir yıl boyunca %10-20 temettü için bekliyorlar ama paraları %100 enflasyon ortamında değer kayıp ediyor....önemli olan büyüme hissesinde temettü almaktır...hisse enflasyon oranında artmalı , temettüsü de ekstradan cepte kalmalı...bunu yapamayan hissede temettü beklemek mantıksızdır...kocaeri alırken hep bunları göz önüne alarak aldım...bunu da forumda defalarca anlattım...
kocaerin fiyatı 30 tl civarlarında iken 2024 yılında 60 -70 tl ye gelmesi ,enflasyon karşısında beni ezdirmeyecek bir primdir demiştim...temettüsünü de yan cebime koymaya niyetim vardı...çok şükür henüz şubat ayında 60 lara dayandık..