Söylenmek bile lüks oldu. Yazıyorum garip garip şeyler ekliyor.
Printable View
Söylenmek bile lüks oldu. Yazıyorum garip garip şeyler ekliyor.
Gözü yine aşağıda. Yükselişe hiç tepki vermeyen hissemiz düşüşlere karşı çok duyarlı.:vk:
İnsan asıl ümidini yitirince ölürmüş.. ümidimizi yitirmedik ve maaş günü geldiğinde eklemeye devam ettik :) portföy geçen yılki seviyesinde. Bir yıl boyunca yapılan eklemeler yok.. komple yok :) neyse bakalım nereye kadar.
hep aynı hikaye 50' den 40' lara 40' lardan 30 lara inişler hep böyle oldu. Yükselecek ümidi ile ortamala düşürmek isteyen yatırımcıya malı kilitliyorlar. 40 için çok ucuz altı olmaz diyordu bazı yorumcular. Şimdi çok daha hızlı düşmeye başladık. Şimdi 20' ler konuşuluyor.
dur bakalım nereye gelecek.
Piyasa bozukken algilarda bozuktur. Bu sebeple kötületin yanında iyilerde satılır ama yarin piyasa duzeldiginde iyi şirketler pozitif ayrisir. Likiditenin kurudugu donemlerde maalesef iyi kötü ayirmadan satiyorlar. Faizlerin düşmeye baslamadiyla vorsadan cekilen likidite tekrardan borsaya dönecektir
Inaniyorsak bekliycez. Ben isletin iyi gittigine inaniyorum, 3. ve 4.ceyreklerinde iyi gelmesini bekliyorum.
Emeklilik ve yatırım fonları bir çok sirkette satış yaparken aksine Ardyz de mal aldilar. Bunuda ayrica belirtmekte fayda var.
SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi güzel de, hisse %50 den fazla düştü, sanki hiç düşmemiş gibi düşüşlerde yine en başta. Bir arkadaş vardı, habire olmaz bu hissenin bedeli bu kadar filan diyen. Adam günün sonunda haklı çıktı. hisse 8 aydır düşüşte, üzerine bir 18 ay daha bekletecek gibi duruyor. O da eski zirvesine gelirse.
Borsa % 1,78 artıda, bu ise ekside. Bu hissenin derdi nedir ?:vk::vk::vk:
Halktan altıyüzbin lot çıkış olmuş iki saatte, yine iyi durmuş hisse.
dün de dörtyüz bin satmışlardı.
Bakalım devamı var mı?