Gunluk grafie baktimda sanki dunku 300 bin hacmi bu yapmamis ne bu boyle 20 bin lota 10 kademe bas zaten burada kac kisiyiz bilancoyu bekliyoruz da olan oldu zaten
Printable View
Gunluk grafie baktimda sanki dunku 300 bin hacmi bu yapmamis ne bu boyle 20 bin lota 10 kademe bas zaten burada kac kisiyiz bilancoyu bekliyoruz da olan oldu zaten
Hala yilsonu bilancosunu bile fiyatlayamayan guzel kagit,
Herkesi biktir,sonrada hadii bakalim
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu nasıl bir şirket böyle. 60 bin lira işlem hacmi mi olur. Aloo biliciler biraz dikkat çekin artık. Hiç yakışıyor mu Adanalıya sessiz durmak :)
Allah bu Blcyt'ı bildiği gibi yapsın. Bu satış artışı, karlılık boşuna demek ki!
Aldığımız fiyata geldi. Koca bir 3 ay boşa kürek çekmiş olduk.
Bir de bilanço iyi gelmez ise o zaman gör şenliği.
Ucuz değerlenmek sanırım Blcyt bir de Gents'ın genlerinde var. Yaratılışları böyle bunların.
Değişirler mi bilmem...
arkadaslar temettü ödemesi 30 unda mıydı pazartesi günü yoksa herhangi bir düzeltme oldumu işimiz 4 krş kaldı
Böyle yapacak ise, alsın 3 kuruş temettüyü başına çalsın nursebo kardeşim.
Diyecek başka bir şey bulamadım.
hiç sorma bende aynı pozisyona geldim ama kağıdın düşüş trendinde olması ilk çeyreğin iyi olmayacağı anlamına gelmez küçük bir şirket zaten bir anda terse dönebilir 2.45 lerden buralara gelmesi çok küçük hacimlerle oldu daha öncede dediğim gibi şuralardan birkaç tavan çekse bulaşanda olmayacaktır gecede uyurken iyi örtündüm ama umut her zaman olmalı
Nedir bunun karın ağrısı..kötü bilanço geliyor galiba
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro