-
2012 yılında çıkmıştım bu kağıttan o zamanlar 28-32 TL arasında idi. Şimdi baktım ki bu fiyatlardan alsak kağıt bedava tabiki bana göre ve tekrar girdik 6 yıl sonra tekrar haydi hayırlısı ha bu arada kağıt zaten bize bedavaya geldiği için istediği fiyata düşebilir. BİZİM bizim için artik portföyümüzden çıkmayacak bir kağıt. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
-
-
Var mı bir umut Grando bey🤭🤭
-
Abi bu hacimle bir cacik olmaz...amk ben bunlarin,hacim bendeki hisseler kadar nerdeyse...yani Cuma gunu ve bu hafta arasindaki hacim farki da inanilmaz yani benim aklim mantigim almiyor acikcasi...kerevitasin yarisini yapsa yeter...Mardin ustat sen ne diyorsun bu hisse omur torpusu olmaya devam edecek gibi...
-
Bezdirdi beni Bitcoin veya benzerlerine geçeceğim artık💩💩💩
-
Aman sakin bulasma istus etraf parasini kaybedenlerler dolu :):) artsa ne olur karsinda muhattap bulamadiktan sonra tekrar tl ye ceviremedikten sonra :):) avukat arkadasim var adiliye Bitcoin magdurlari ile doluymus...:):)
-
Tabii ama sadece 1.000$ lık bir risk düşünmekteyim. Varımı yoğumu asla koymam. En fazla bu😉 sağol uyarın için👍
-
Bitcoin degilde diger coinlerde inanilmaz firsatlar oluyor...
Din ripple aldim 0.23 $ dan gece 0.46 ya cikti .. akil alir gibi degil ..
Cok guzel teknik calisiyor ..