-
Yapılan oylamada; Şirket’in Esas Sözleşme hükümleri ve Kâr Dağıtım Politikası çerçevesinde
brüt 34.160.000 TL kâr payının, ilgili hesap dönemine yönelik olarak hazırlanan kâr dağıtım
öneri tablosu kapsamında, 1 TL nominal değerli beher pay için brüt 0,10 TL (net 0,09 TL) olmak
üzere, mevzuatta öngörülen esaslar çerçevesinde, 2021 Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısının
tescil edildiği ayı takip eden 2.aydan itibaren nakden ödenmesi, nakit kar payı ödemesinin
01.07.2022 ile 31.08.2022 tarihleri arasında olmak üzere Yönetim Kurulu tarafından
belirlenmesine, 0 Ret oyuna karşılık 47.644.651 Kabul oyu ve mevcudun oybirliğiyle karar
-
hisse piyasa da show yapıyor kimse alakadar olmuyor ben mi yanlış yerdeyim millet mi anlayamadım ki ??
-
-
Ekonomi ve İş Dünyası Portalı Turkishtime, 2013 yılından bu yana her yıl düzenli olarak yürütmüş olduğu Türkiye Ar-Ge Araştırmasıyla Türk iş dünyasının Ar-ge harcamalarının nabzını tutmaktadır. Türkiye Ar-Ge Araştırması, Türkiye ihracat sıralamasındaki ilk 500 firma, Kamuoyunu Aydınlatma Platformu'nda Ar-ge datalarını açıklayan firmalar ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı onaylı Ar-ge merkezi olan firmaların beyan ettikleri Ar-ge verilerine dayanılarak hazırlanmaktadır. Bağlı Ortaklığımız MPG Makine A.Ş, Turkishtime'nin Türk iş dünyasının Ar-ge harcamalarını değerlendirdiği "Türkiye'nin En Çok Ar-ge Harcaması Yapan Şirketleri" 2021 yılı araştırmasında, Türkiye'nin Ar-ge harcaması en yüksek 500 Şirketi içerisinde 264. Sırada yer almıştır.
-
-
Eski zirvesine dinlene dinlene mi gidecek.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
35 tl den düşmüş,,çanak formasyonu var,,,karlılığı da çok iyi.
Bu sene seçim dolayısı ile musiad üyesi şirketlere bol bol ihale verebilirler.
-
yeni iş bu proje iki senede bitse bize kaç lira kar kalır
Bağlı Ortaklığımız Komyapı İnşaat A.Ş ile T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arasında, "Eskişehir İli Odunpazarı İlçesi 3 Etap 1035 Konut, 1'er Adet İlköğretim Okulu, Ortaöğretim Okulu ve Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi" amacıyla, sözleşme bedeli 729.960.000 TL olan yapım işi sözleşmesi bugün (04.07.2022) imzalanmıştır.
Kamuoyuna ve paydaşlarımıza saygı ile duyurulur.