Kabul etmek gerekir ki dolar bu seviyeler geldiğine göre buluş dahiyane.(bence) :)
YTD
Printable View
Bakanın aciklamalarindan cikarttigim yorum.
Döviz hesabı olup bozanlarin Faizini TCMB.
TL siolup bundan yararlanmak isteyenlerin faizini Hazine karşılayacak.
sonuc oyunu kuran kazanir..bu saatten sonra dolar kuru ataklari bitti 10-13 seviyesinde belli bir sure oyalanir 2023 veya daha erken olacak secimden sonra ataklar tekrar baslar oyun kurucular tekrar kurar bu dongu boyle devam eder 20yildir aynisini yasiyoruz..bundan sonra ne olur borsaya nasil yansir bunlara bakmali
Bakan Nebati borsadan yabancı çıkışı var onların kar realizasyonu bitince artar dedi ya da ben öyle anladım.
Böyle halkın anlayacağı şekilde konuşur ise anlaşırız bakan ile.
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 179 kişi okumaktadır. (52 üye ve 127 ziyaretçi)
mert45, ahfado, altnygt, amadeus, antikitos, ariston+, avcı+, aydinbayrakli, Bear_Bull, boschyatirim, Cautionary+, cennetyolu+, chukur, Culpable, Dandanakan, Desperado+, discretus, elenor, EmirLondon, EMLAK, emregunes+, Ex2000, finansal89, hakansahin, halis, HASANERIS+, ilke63, iskender+, KAPICI+, KARADUMAN, KaraKemal, Karax, katırcı_bedri+, kurmay, Lambent+, LaNCe, LeoTR, medyom11, meyus, mimar74, MOBIUSSOROS+, naayi, NKN, Ohac, servetbey, Se_M+, sofist_11, value+, velvet, yoktur, Zaf.Dogu, şahit+
Bu saatte bu ne kalaba yau :notr:
İtibarını kaybetmiş bir yönetim..
Bu hale sen getirdin.
Çıkarssydın ya 2 ay önce usd 9 da kalsaydı.
Bu işler ters teper,
Vatandaşın kafasına yatmaz abicim..
Dolar dediğin evde, yastık altında olur..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.