isabetli bir karar almışsın dostum..tebrikler...kocaerin en heyecanlı dönemlerine geldik...trade etmek artık büyük risk..citi serseri lotların çoğunu toplamış ve şimdi de gaza basıyor...bu güzel beklentileri maximum değerlendirecekler..
Printable View
sanırım 59,15 te tavan olmuşuz...:bravo: 70 tl ye az kaldı..müzikal dostumuzu 2025 te kocaerden yollayacağımızı düşünüyordum galiba çok da fazla geçmeden belki de bu hafta yolcu edeceğiz gibi....:) müzikal dostum sözünde duracak mısın acaba ?? :)
Bu hızlı çıkışın sebebi nedir acaba, aslında çok abartmadan, dikkat çekmeden yürümesini beklerdim, bazı duraklarda dinlenmesini ama birilerinin aceleleri var galiba.
Hayırlı olsun.
657 milyonluk sermaye Kocaer gibi bir şirkete düşük kalıyor..yatirimcilar da artık milyoner oldular..bir de hissede iyicene toplanınca sığ bir hisse gibi agresif olması normal..ama doğruya doğru ben bu tür çıkışları 2025 yılında bekliyordum..yalnız bu çıkışlardan da kormuyorum...hatta çok da hoşuma gidiyor...geldiğim hisselerin neler yaptığını tskip eden dostlarimiz biliyorlar..yani alışığım bu tür hareketlere...kekonun olduğu yerlerde bunlar normal...:kahkah: