Penta nin 35m lotunu satacaklarmis gedik le kurumsallara,kemiksiz temiz is. Hacim uzun sure sonra 140m ye cikti. Bist 8bin devirdi ismen dusmelerden dusme begenmeye devam ediyor.
Printable View
Penta nin 35m lotunu satacaklarmis gedik le kurumsallara,kemiksiz temiz is. Hacim uzun sure sonra 140m ye cikti. Bist 8bin devirdi ismen dusmelerden dusme begenmeye devam ediyor.
Bunlara kemiksiz kilciksiz yagsiz hikaye.Kagidin A.sindan Z sine kadar kazanmak istiyorlar.Amaa.piyasa donus cabasinda 20/45 yapan niye 32/42 yapmasin ustelik bir bilanco donem kari daha binecek. uzerine...Yokmu bir babayigit.mal kelepir duruyor.Yoksa daha 20 leremi gidecen...Yaparda ha.amam dikkat
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yani temel hasar aldi imaji var gibiydi ismende,bende ciddi demorolize oldum araftayim denemeler yapiyorum baska tahtalarda da ama cikisi domine edenlerde pozum yok. Bugun info ya cok guzel bi alim geldi kapanis kademeleri falan sonucta ayni sektoruz, endeks kalkiyorken ne olursa olsun burda kalmamamiz lazim faiz kararindan sonraki havaya gore pozisyonumu gozden gecirecegim. Baris beyin tablosu gunlukte viop zayifligi biraz daha hacimsel cekilmeyi derin gosteriyor bist hacminde ister istemez duzelme olacak,bu kadar para amirallere giderken 32-34 den donen ilk denemenin ustune cikmamiz lazim..
Bu colendi neyin nesi sabah sabah 325 bin lot sikistirdi:) ilk kez gordum tahtada bu firmayi yok mu daha enteresan kurumlar bide oralardan satis yiyelim deniz falan cok siradanlastilar
Zaten dunya sopa yemisiz,endeks toplamis biz kalmisiz,hacim topluyor bu sefer de ak ustunden uc gundur bir fon mal cikiyor,olm beddua misiniz sirket uzerinde anlamadim gitti
Bist 30 aliyorlar dusuyoruz,bist 30 satiyolar ona da dusuyoruz,yarin ppk var beklenti 25 puan yonunde ama bence 50 puandan devam diyecek piyasanin duyarsizlasmasi elini guclendirdi merkezin. Kkm belasindan kurtulsak da su konu kapansa artik
Bence gidin İs menkule sirketim var halka arz etmek istiyorum ama heryerede guvenemiyorum deyin.Belki isin icyuzu cikar ortaya.[emoji35]Bence bu tamamen 2 bilanco sezonu arasi bosluktan kaynaklaniyor.Faizler 45 civari yarin yine bi tik artar.Borsada bu donemde istah yok.ABD bile toparladi
Gelecek aylarda karlilikta guven vermiyor.sallan yuvarlan isler..45 nire 32 nire.Sanki sirket gitti gidiyor com.CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son yaz rallisi trend yatirimciligina dondurdu isi ve araci kurumlar trend bitti diye mezara gonderilmis fiyatlama cabasinda. Baska sirketlerde de var benzer durum ama sayfasi burasi degil. Guzel bir analiz nnf tarafindan geldi bugun bize inandirmak istediklerine ragmen direnmemiz lazim zaten dibine geliyor satip nere gidelim daha asagilardan. Bundan bir saatte kaybettigimi faizde 6 ayda alamam:)
https://twitter.com/YUNInvest/status...7LGPKAYeA&s=19