o ayrı dayı..ona katılıyorum..ama 22 yılda bende ateist oldum dersen bir tuhaflık var ortada
Printable View
Hah başkan doğru yere barnak bastın. Sadece tıp fakültesi sayısı 128. 300 üniversite var. Mesela ben tıp alanında 90 yıllarda tıp eğitimine bakıyorum hatta bizzat asistan yetiştiren bölümde çalıştım. Dahiliye genel adı (nefroloji hematoloji endokrinoloji) asistanlar bunun yanında üroloji kardiyoloji uygulama ile öğrenir öyle uzman olurdu. Hastanede çalışırken çin malı çok Dr gördüm görmesi bilmesi gereken şeyleri bilmiyor. Uzmanı yard doç yap asistan yetiştir.
güzel sözdü unutmadım..adam diyorki; siz müslüman olmadınız kendinizi müslüman buldunuz..valla doğru ..bizim sorunumuz da bu..soru şu o zaman; kendini müslüman bulan müslüman oluyor mu..
bağ şimdi..
mantık anabilim başkanı var bitene.. yanına da genetikçi birini bulmuş.
din sohbeti yabıyor.
mantık ana bilim başkanı hacı deyor.. tüm bilimciler atayizzz yalan söylüyorlar..
yanında da genetikçi var.
yeminlen yok böyle mavra.
:kahkah::kahkah:
Benim oncelikle bahsettigim okul egitimi degil abi Aile ici egitim
Atatürk ilke ve inkılaplarına bagli
Baskasinin malinda ,caninda ,namusunda gozu olmayan bir nesil [bunlari basitce yazdim cogaltabiliriz]
bu ulkede 2 yasindaki cocuga, kundakdaki bebege tecavuz edildi
ve bunlar Annesinin dostu tarafindan annesinin rizasi ile gozunun onunde yapildi
Sonra ne diyoruz akp gidicek hayat guzellesicek borsa ralli yapicak :kahkah: