Dostum erteme selam söyle. O ve arkadaşlari tAhtaya sahip cikar ve destek atarsa bizlerde yaninda yer aliriz ve tahtaya can suyu veririz. Gerisini de spek ve patron halleder. Hadi bakalim pazartesi yeni bir başlangıç olsun inşallah..
ptesi yi iple çekiyorum ortaklar bakalım nasıl olacak bizim karapaz
Biiznillah Allah in izni inayeti ile tavan serisi gelecek inşaallah
Murat hocam kendisi cezaliysa en azindan baska bir arkadasi ile yorum yapabilir..dun dedigim gibi pazartesi den itibaren siz Ümit dialektik abdtor ben seddulbahir ve arkadaşları elimizi son bir taşın altina koyacagiz. Satışa tek lot dahi yazmak yok.imkan ölçüsünde alım gireceğiz. Ve kagida can suyu vereceğiz. Patronlarda da azıcık haysiyet varsa kervansarayda ertan sayilganin yaptigi gibi olumlu haberleri pes pese gönderip artik sirketine sahip çıkar bu saatten sonra...
Buradaki sohbeti bizzat spegin takip ettiğine eminim... haftasonu strateji yapıyordur. Önünde iki seçenek var ;
1. Ya ısrarla haber gelene kadar buralarda ve aşağısında tutmaya çalışacak daha altında ky satmayacak bu net artık elindeki lotlari azaltacak. Iki ay içinde 42 ve 43 gördüğü halde satmayan ky ler daha alt fiyatlara zaten satmaz.
2. Ya da tekniği uygun ve haber beklentisi varken üstelik 200 günlük ortalamayı tekrar kesmek üzereyken haber gelene kadar hergün 2_3 kademe yukarı çıkmasına engel olmayıp çıkışa devam edecek ve hem tekniği sağlamlaştıracak hem de haber düşünce tavan serisine başlayacak. Her türlü genel kurul haberi düşecek mı evet şirket durumu kurtarmak için rapor hazırladığını açıkladı mı evet alacak bakiyesinden 4.5 milyon ilk tahsilat yaptılar mı evet ilk çeyrek bilanço geçen yıla göre % 55 daha iyi gelmedi mi evet bunları bilen akpaz yatırımcısı bu fiyata satar mı HAYIR!!!
Spege sorarım o zaman tavan serisine 30 lü kuruşlardan başlamak mı yoksa 50 _ 60 kuruşlardan başlamak mı spekte elindeki lotlari satıp kazanmak istiyor 1.20 ye 1.50 ye satmak varken 60 kuruşa 70 kuruşa satmak mı???
Kendimden örnek vereyim aylarca 30 _ 33 arasında tek lot almadım ama cuma günü 36 'dan 26 bin lot aldım sebebi net 30 kuruşta iken belirsizlik vardı ama şimdi o belirsizlik yerini olumlu gelişmelere bıraktı benim gibi düşünen akpaz sahibi çok kişi var biliyorum ki olur da hisseyi tekrar aşağıya sarkıtırsa satan spek veya adamları olur ...
Pazartesi hatta bu hafta olması gereken normal şartlarda 52 direncine artan hacimle gitmesi teknik açık açık 52 ye yönel diyor bakalım spek ne diyecek ....
Yazdiklarim beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir
Biz desteği vermesine veririz de hemen 40 üstüne çıkınca satmaya çalışanlar en az spek kadar hissenin gitmemesine sebep oluyor....
Ansa yatırım var o da D grubunda 25 kuruştan 1.25 e geldi
Kervansaray daha canlı canlı şahidiz bir haftada % 100 u geçti
Transtürk 18 kuruştan 1.80 e çıkmıştı ve sürekli hareket içinde
D grubunda olan yeşil var o da % 200 üstünde yeter ki üç beş kuruş artınca tekrar alttan alırım zihniyetinde olunmasın ky aynı plan içinde olursa spek seve seve yukarı taşıyacak çünkü gerçekten onun için de zaman azaldı ansızın bir haber gelir boyunun ölçüsünü alır.
Merak etme zamanında 87 kuruşa satmayan ben 40 kuruşa satacak değilim ilk maliyetim 1.29 ve aylardır buradayım ilk harekette madem batmayacak gidecek değilim...
Yazdiklarim beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir