Originally Posted by
teft34
tahtanın babası ( ! ) mesajını net veriyor dün ve bugün. dün 2.31 e koydugu 31 bin lotu bugün 2.28 e koydu. 2.30 da da 13 bin lot alışı var bekliyor. buralardan bu malı verirseniz yukarı götürürüm, yoksa siz bilirsiniz. ayagıma fazla dolaşıyorsunuz : ) ( dolaşan benim )..bu baba( ! ) dediğim de bakmayın hep söyleye söyleye dilimde tüy bitti, borsanın diğer normal hani alınan satılan arz ve talepe göre tahtasının oluştuğu hissselere çöken babalardan değil. bu bildiğiniz şam babası. çapsız çupsuz twiterda facebookta insanlarla kavga eden hakaret eden titan saadet zinciri gibi, çok sayıda astsubay polis v.s. kamu görevlisinin paralarını toplamış bir adam..bazen yazdıklarınızı okuyorum, siz direk normal şartlarda bir hissede bir spek ne yaparsa onu bekliyorsunuz, bu tahta ve bu adam normal değil artık bunu kavrayın. yalnız ben matriks de şirket kartını tıkladığımda orda bir net döviz pozisyonu geliyor o pozisyon dogru ise bu tahta çok büyük bir yukarı harekete gebedir. bu baskılama da bundandır. sanki 445 milyon tl karşılığı bir döviz pozisyonu var gibi bir bilgi var orada..geniş bir vaktimde bilançodan bakacağım. bu bilgi dogru ise hakikaten fena..