Printable View
Alıntı: Originally Posted by EMLAK vay vay vay... baş köşedeki güneysu abi olmalı.. ee nede olsa mod. :D mekan güzel ama ortamda bahsedilen sarışınları göremedim. :drunk: Disarisi biraz soguktu, sarisinnar usumesin deye iceride agirliyoruz. :he:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Dükkanı açayım , gelen giden olur .. Tukkani bekleyin efendim, musteri neyim var! :yahoo:
Bakar kaçarım. AOS
Bu sene dükkanda yılbaşı programı ve kutlaması varmı? yoksa mal sahibi güvenlik nedeniyle iptal mi etti..
Alıntı: Originally Posted by carkos Bu sene dükkanda yılbaşı programı ve kutlaması varmı? yoksa mal sahibi güvenlik nedeniyle iptal mi etti.. Ben disaridayim, isletmeciye sorun. :yes:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Ben disaridayim, isletmeciye sorun. :yes: İşletmeci tercüman olmuş diye duyduk [emoji4] [emoji4]
Alıntı: Originally Posted by carkos İşletmeci tercüman olmuş diye duyduk [emoji4] [emoji4] Sormayin, tercume burosu varmis meger! :vk: Biz Iraki Sofrasi isletmecisi sanmistik, atacagiz bu gidislen! :seyt:h
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Sormayin, tercume burosu varmis meger! :vk: Biz Iraki Sofrasi isletmecisi sanmistik, atacagiz bu gidislen! :seyt:h sayın kaya nerde ekmek orda borsacı belki maaşa zam gerekiyordur; :cool: