eğil şerefli bakalım soluğu nerde alcan ?eee sabah gözzzünden çıkardıklarımı illla tekerine sokturcan devam bebeğim
Printable View
eğil şerefli bakalım soluğu nerde alcan ?eee sabah gözzzünden çıkardıklarımı illla tekerine sokturcan devam bebeğim
2 gündür şirket i arıyorum konuşacak kimse yok nasıl şirket anlamadım bi yatırımcı ilişkileri sorumlu su yok mu nasıl şirket
niyazi AKKALP beyefendinin ki direkt robot tarafından"söylediğinizi anlamadım sizi operatöre bağlıyorum"şeklinde.kjasfkASGFKFSG.neyse diğeri de yani 462 377 60 50 çalıyor ve en sonunda robot lütfen notunuzu bırakın diyor.bu ırz peçetesi ırz olalı 1 ayı 1 hafta mı geçti ????
burayı okuyan arkadaşlar iyi okuyun ha muhattap v.b hak getire...
14.18 gel kafana 22 bin lot basacam
sayın bahriyeli kıpraşması hallenmem için yeterli:seyt:
sayın bahriyeli bildiğim kadarı ile sizin durumunuz iyi genele nazaran...yukarı maliyetli tüm forum üyelerimizin affına sığınarak da şahsım için hiç farketmediğini net yazabilirim.çünkü şereflinin olayı belli ve bence yaprağı doladı boynuna.abi denizin maliyet işine dikkat et bence yanıltıcı olabilir.
yatırım tavsiyesi filan değildir.
sayın forum üyeleri iyi akşamlar.iyi bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum.sağlıcakla kalın
günaydın iyi haftalar sayın forum üyeleri.şöyle bir bakalım şereflinin tipine evvvvet tam bir şerefli