-
***AFYON*** AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
***AFYON*** AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
YOK
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimizin bugün yapılan Yönetim Kurulu toplantısında,
- Yönetim Kurulu üyesi Serra SABANCI'nın 31 Mart 2019 tarihi itibariyle istifasının kabul edilmesine ve boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine 01 Nisan 2019 tarihinden itibaren Burak Turgut ORHUN' un kalan süreyi tamamlamak ve ilk Genel Kurul toplantısında ortakların onayına sunulmak üzere seçilmesine,
- Türk Ticaret Kanunu 366. Madde gereğince Başkan olarak Tamer SAKA' nın, Başkan Vekili olarak Hakan TİMUR' un görevlendirilmesine,
karar verilmiştir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/751096
BIST
(29/03/2019 - 18:28:58)
-
***UNYEC*** ÜNYE ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim
***UNYEC*** ÜNYE ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi 2018 Yılı Kar Dağıtım ile ilgili Olağan Genel Kurul Sonucu
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Evet
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 07.03.2019
Konunun Gündemde Yer Aldığı Genel Kurul Tarihi 29.03.2019
Kar Payı Dağıtımı Konusu Görüşüldü mü? Görüşüldü
Nakit Kar Payı Ödeme Şekli Peşin
Para Birimi TRY
Pay Biçiminde Ödeme Ödenmeyecek
Net Tutarın Hesaplanmasında Yürürlükteki Genel Kar Payı Stopaj Oranından Daha Düşük Bir Oran Uygulanmasının Nedeni Stopaj oranı %15 uygulanmıştır.
Nakit Kar Payı Ödeme Tutar ve Oranları
Pay Grup Bilgileri Ödeme 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt(TL) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt(%) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(TL) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(%)
UNYEC, TRAUNYEC91F2 Peşin 0,0982303 9,82303 0,0834958 8,34958
Pay Olarak Kar Payı Ödeme Tutar ve Oranları
Pay Grup Bilgileri Pay Biçiminde Dağıtılacak Kar Payı Tutarı(TL) Pay Biçiminde Dağıtılacak Kar Payı Oranı(%)
UNYEC, TRAUNYEC91F2 0 0
Ek Açıklamalar
Şirketimizin 07 Mart 2019 tarih ve 50 No.lu Yönetim Kurulu Kararı ile 2018 yılı faaliyetleri sonucu elde edilen kârın dağıtımının ekli tablolarda yer aldığı şekilde gerçekleştirilmesi ve kar dağıtım tarihinin, en geç 15 Aralık 2019 tarihine kadar tek seferde olacak şekilde, Şirketin nakit projeksiyonu dikkate alınarak, Genel Kurul sonrası Yönetim Kurulunca belirlenmesi hususu 29 Mart 2019 tarihinde yapılan Şirketimiz Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Genel Kurul'un onayına sunulmuş ve oybirliği ile kabul edilmiştir.
Eklenen Dökümanlar
EK: 1 Ünye Çimento San ve Tic A Ş -2018 Kar Dağıtım Tablosu.pdf
KAR PAYI DAĞITIM TABLOSU
ÜNYE ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01.01.2018/31.12.2018 Dönemi Kâr Payı Dağıtım Tablosu (TL)
1. Ödenmiş/Çıkarılmış Sermaye 123.586.411
2. Genel Kanuni Yedek Akçe (Yasal Kayıtlara Göre) 73.475.106
Esas sözleşme uyarınca kâr dağıtımında imtiyaz var ise söz konusu imtiyaza ilişkin bilgi -
* SPK'ya Göre Yasal Kayıtlara (YK) Göre
3. Dönem Kârı 34.268.632 53.537.391
4. Vergiler ( - ) 9.988.753 11.029.120
5. Net Dönem Kârı 24.279.879 42.508.271
6. Geçmiş Yıllar Zararları ( - ) 0 0
7. Genel Kanuni Yedek Akçe ( - ) 0 0
8. Net Dağıtılabilir Dönem Karı 24.279.879 42.508.271
Yıl İçinde Dağıtılan Kar Payı Avansı (-) 0 0
Kar Payı Avansı Düşülmüş Net Dağıtılabilir Dönem Karı/Zararı 0 0
9. Yıl İçinde Yapılan Bağışlar ( + ) 86.726 0
10. Bağışlar Eklenmiş Net Dağıtılabilir Dönem Karı 24.366.605 0
11. Ortaklara Birinci Kâr Payı 4.873.321 0
* Nakit 4.873.321 0
* Bedelsiz 0 0
12. İmtiyazlı Pay Sahiplerine Dağıtılan Kâr Payı 0 0
13. Dağıtılan Diğer Kâr Payı 0 0
* Çalışanlara 0 0
* Yönetim Kurulu Üyelerine 0 0
* Pay Sahibi Dışındaki Kişilere 0 0
14. İntifa Senedi Sahiplerine Dağıtılan Kâr Payı 0 0
15. Ortaklara İkinci Kâr Payı 7.266.618 0
16. Genel Kanuni Yedek Akçe 596.062 0
17. Statü Yedekleri 0 0
18. Özel Yedekler 0 0
19. Olağanüstü Yedek 11.543.878 0
20. Dağıtılması Öngörülen Diğer Kaynaklar 0 0
Kar Payı Oranları Tablosu
Pay Grubu TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI - NAKİT (TL) - NET TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI - BEDELSİZ (TL) TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI / NET DAĞITILABİLİR DÖNEM KARI (%) 1 TL NOMİNAL DEĞERLİ PAYA İSABET EDEN KAR PAYI - TUTARI(TL) - NET 1 TL NOMİNAL DEĞERLİ PAYA İSABET EDEN KAR PAYI - ORANI(%) - NET
- - - 10.318.948 0 42,5 0,0834958 8,34958
TOPLAM 10.318.948 0 42,5 0,0834958 8,34958
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/751097
BIST
(29/03/2019 - 18:29:23)
-
***AKMGY*** AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
***AKMGY*** AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi 2018 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Sonucu Hakkında
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Evet
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Genel Kurul Çağrısı
Genel Kurul Tipi Olağan Genel Kurul
Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi 01.01.2018
Hesap Dönemi Bitiş Tarihi 31.12.2018
Karar Tarihi 27.02.2019
Genel Kurul Tarihi 29.03.2019
Genel Kurul Saati 11:00
GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih 28.03.2019
Ülke Türkiye
Şehir İSTANBUL
İlçe BEŞİKTAŞ
Adres Nisbetiye Cad. Akmerkez Ticaret Merkezi E-3 Blok Kat:1 Etiler-Beşiktaş/İstanbul
Gündem Maddeleri
1 - Açılış ve toplantı başkanlığının oluşturulması.
2 - Yönetim Kurulunca hazırlanan 2018 yılına ait Yıllık Faaliyet Raporunun okunması ve müzakeresi,
3 - 2018 yılına ait Bağımsız Denetim Raporunun okunması,
4 - 2018 yılına ait Finansal Tabloların okunması, müzakeresi ve tasdiki,
5 - Şirketin 2018 yılı faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu Üyelerinin ayrı ayrı ibra edilmeleri,
6 - Kârın kullanım şeklinin, dağıtılacak kâr ve kazanç payları oranlarının belirlenmesi,
7 - Yönetim Kurulu Üyelerinin ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyelerinin ücretlerinin belirlenmesi,
8 - Yönetim Kurulu Üyelerinin ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyelerinin seçilmesi ve görev sürelerinin belirlenmesi,
9 - Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayınlanan Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim Standartları Hakkında Tebliğ ve Türk Ticaret Kanunu uyarınca Yönetim Kurulu'nun konuya ilişkin kararına istinaden Bağımsız Denetçi seçiminin onaya sunulması,
10 - Yönetim kontrolünü elinde bulunduran pay sahiplerinin, Yönetim Kurulu Üyelerinin, idari sorumluluğu bulunan yöneticilerin ve bunların eş ve ikinci dereceye kadar kan ve sıhri hısımlarının, Şirket veya bağlı ortaklıkları ile çıkar çatışmasına neden olabilecek önemli bir işlem yapması ve/veya Şirketin veya bağlı ortaklıklarının işletme konusuna giren ticari iş türünden bir işlemi kendi veya başkası hesabına yapması ya da aynı tür ticari işlerle uğraşan bir başka ortaklığa sorumluluğu sınırsız ortak sıfatıyla girmesi durumunda Sermaye Piyasası Kurulu'nun Kurumsal Yönetim Tebliği uyarınca pay sahiplerine bu işlemlere ilişkin bilgi verilmesi
11 - Türk Ticaret Kanunu'nun 396. madde hükmünde belirtilen izin ve yetkilerin Yönetim Kurulu Üyelerine verilmesi,
12 - Sermaye Piyasası Mevzuatı gereğince Şirketimiz tarafından 2018 yılında yapılan bağış ve yardımlar hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi ve 2019 yılında yapılacak bağışlar için belirlenen üst sınırın genel kurulun onayına sunulması,
13 - Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-19.1 Kar Payı Tebliği ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun kar payı dağıtımına ilişkin ilke kararı uyarınca Kar Dağıtım Politikası'nın yeniden belirlenmek üzere Genel Kurul'a okunması ve onaya sunulması,
14 - Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 12. maddesi uyarınca 2018 yılında Şirketimiz tarafından üçüncü kişiler lehine verilen teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilen gelir veya menfaatlere ilişkin olarak pay sahiplerine bilgi verilmesi,
15 - Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin 37. maddesi uyarınca 2018 yılında yapılan ilgili alım, satım ve kiralama işlemleri hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi.
Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri
Kar Payı Dağıtım
Genel Kurul Çağrı Dökümanları
EK: 1 Vekaletname.pdf - Diğer Genel Kurul Çağrı Dokümanı
EK: 2 Akmerkez GYO-2018 Yili Genel Kurul Davet İlani.pdf - İlan Metni
EK: 3 Akmerkez GYO-2018 Yili Genel Kurul Bilgilendirme Dokumani.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı
Genel Kurul Sonuçları
Genel Kurul Yapıldı mı? Evet
Genel Kurul Sonuçları Gündemin 1. maddesi uyarınca Toplantı Başkanlığı oyçokluğu ile oluşturulmuştur.
Gündemin 2. maddesi uyarınca Yönetim Kurulu'nca hazırlanan 2018 yılına ait Yıllık Faaliyet Raporu müzakere edilmiştir. Gündemin 3. maddesi uyarınca 2018 yılına ait Bağımsız Denetim Raporu okunmuştur.
Gündemin 4. maddesi uyarınca 2018 yılına ait Finansal Tablolar okunmuş ve oyçokluğu ile tasdiki yapılmıştır.
Gündemin 5. maddesi uyarınca Şirket'in Yönetim Kurulu üyelerinin her biri 2018 yılı faaliyetlerinden dolayı, kendi ibralarında sahibi oldukları paylardan doğan oy haklarını kullanmayarak, ibra edildiler.
Gündemin 6. maddesi uyarınca Yönetim Kurulu'nun 2018 yılına ait Kar Dağıtım teklifine ilişkin kararının aynen kabulüne oyçokluğu ile karar verildi.
Gündemin 7. maddesi uyarınca Yönetim Kurulu Üyeleri ile Bağımsız Yönetim Kurulu Üyelerinin her birine ödenecek ücretin aylık net 6.240,00-TL olarak belirlenmesine oyçokluğu ile karar verildi.
Gündemin 8. maddesi uyarınca Yönetim Kurulu üyeleri ve Bağımsız Yönetim Kurulu üyeleri seçilmiş ve görev süreleri üç yıl olarak belirlenmiştir.
Gündemin 9. maddesi uyarınca Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayınlanan Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim Standartları Hakkında Tebliğ ve Türk Ticaret Kanunu uyarınca Yönetim Kurulu'nun konuya ilişkin kararına istinaden Bağımsız Denetçi seçiminin onaya sunulmasına ilişkin Yönetim Kurulu kararı okundu ve oyçokluğu ile kabul edildi.
Gündemin 10. maddesi Şirket tarafından 2018 yılı içerisinde gerçekleştirilen iş ve işlem bulunmadığı
hususunda Genel Kurul'a bilgi verildi.
Gündemin 11. maddesi uyarınca Türk Ticaret Kanunu'nun 396. madde hükmünde belirtilen izin ve yetkilerin Yönetim Kurulu Üyelerine verilmesine oyçokluğu ile karar verildi.
Gündemin 12. maddesi uyarınca Sermaye Piyasası Mevzuatı gereğince Şirketimiz tarafından 2018 yılında yapılan bağış ve yardım olmadığı hakkında pay sahiplerine bilgi verildi. 2019 yılında yapılacak bağışlar için belirlenen üst sınırın 150.000,00 TL olarak kabulüne oyçokluğu ile karar verildi.
Gündemin 13. maddesi uyarınca Kar Dağıtım Politikası'nın yeniden belirlenmesinin kabulüne oyçokluğu ile karar verildi.
Gündemin 14. maddesi ile ilgili olarak Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 12. maddesi uyarınca 2018 yılında Şirketimiz tarafından üçüncü kişiler lehine verilen teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilen gelir veya menfaatlerin bulunmadığına ilişkin pay sahiplerine bilgi verildi.
Gündemin 15. maddesi ile ilgili olarak Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin 37. maddesi uyarınca 2018 yılında yapılan ilgili alım, satım ve kiralama işlemi bulunmadığına ilişkin pay sahiplerine bilgi verildi.
Hak Kullanım Süreçleri İle İlgili Alınan Kararlar
Kar Payı Dağıtım Görüşüldü
Genel Kurul Sonuç Dökümanları
EK: 1 Akmerkez GYO 2018 GK Tutanak.pdf - Tutanak
EK: 2 Akmerkez GYO 2018 GK Hazirun.pdf - Hazır Bulunanlar Listesi
EK: 3 KarDagitimTablosu 2018.pdf - Diğer Genel Kurul Sonuç Dokümanı
Ek Açıklamalar
Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 2018 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı, 29.03.2019 tarihinde saat 11:00'de, Nisbetiye Caddesi, Akmerkez Ticaret Merkezi, E-3 Blok, Kat: 1, Etiler, Beşiktaş, İstanbul adresindeki Şirket merkezinde T.C. Ticaret Bakanlığı İstanbul Ticaret İl Müdürlüğü'nün 28.03.2019 tarihli ve 90726394-431.03-E-43004686 sayılı yazısıyla görevlendirilen Bakanlık Temsilcisi Sayın AYSUN ARASOĞLU'nun gözetiminde yapılmıştır.
Hazır bulunanlar listesinin tetkikinde, Şirket paylarının 37.264.000,00-TL (otuzyedimilyon ikiyüzaltmışdörtbin Türk Lirası) toplam itibari değerinin toplam itibari değeri 4.071.964,44-TL olan 407.196.444-adet (A) Grubu nama payın, toplam itibari değeri 2.813.185,944-TL olan 281.318.594-adet (B) Grubu nama payın, toplam itibari değeri 2.398.870,00-TL olan 239.887.000-adet (C) Grubu nama payın ve toplam itibari değeri 26.714.651,03-TL olan 2.671.465.103-adet (D) Grubu hamiline payın temsilen ve toplam itibari değeri 2.150,00-TL olan 215.000-adet (D) Grubu hamiline payın asaleten olmak üzere toplantıda temsil edildiği ve böylece gerek Kanun gerekse Esas Sözleşme'de öngörülen asgari toplantı nisabının mevcut olduğu tespit edilmiştir.
Genel Kurul'a ait Toplantı Tutanağı, Hazirun Listesi ve Kar Payı Dağıtım tablosu ekte sunulmuştur.
Saygılarımızla,
Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/751098
BIST
(29/03/2019 - 18:30:39)
-
***UNYEC*** ÜNYE ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu
***UNYEC*** ÜNYE ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu )
Yönetime İlişkin Bilgiler
Yönetim Kurulu Üyeleri
Adı-Soyadı Tüzel Kişi Üye Adına Hareket Eden Kişi Cinsiyeti Görevi Mesleği Yönetim Kuruluna İlk Seçilme Tarihi İcrada Görevli Olup Olmadığı Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler Denetim, Muhasebe ve/veya Finans Alanında En Az 5 Yıllık Deneyime Sahip Olup Olmadığı Sermayedeki Payı (%) Temsil Ettiği Pay Grubu Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Olup Olmadığı Bağımsızlık Beyanının Yer Aldığı KAP Duyurusunun Bağlantısı Bağımsız Üyenin Aday Gösterme Komitesi Tarafından Değerlendirilip Değerlendirilmediği Bağımsızlığını Kaybeden Üye Olup Olmadığı Yer Aldığı Komiteler ve Görevi
OYKA KAĞIT AMBALAJ SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. SUAT ÇALBIYIK Erkek Yönetim Kurulu Başkanı Elektrik Mühendisi 20.09.2016 İcrada Görevli Değil - - Evet 0 - Bağımsız Üye Değil - Değerlendirilmedi Hayır -
OMSAN LOJİSTİK ANONİM ŞİRKETİ BEKİR MEMİŞ Erkek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Diğer 13.04.2018 İcrada Görevli Değil Evet 0 Bağımsız Üye Değil - Değerlendirilmedi Hayır -
OYAK PAZARLAMA HİZMET VE TURİZM ANONİM ŞİRKETİ MEHMET ÖNER ÇELİKER Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Diğer 13.04.2018 İcrada Görevli Değil Evet 0 Bağımsız Üye Değil - Değerlendirilmedi Hayır -
OYAK DENİZCİLİK VE LİMAN İŞLETMELERİ A.Ş. IŞIL GÜNEŞ EFE Kadın Yönetim Kurulu Üyesi Diğer 29.03.2019 İcrada Görevli Değil - Evet 0 - Bağımsız Üye Değil - Değerlendirilmedi Hayır -
HÜSEYİN ÖZGÜN Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Diğer 31.03.2017 İcrada Görevli Değil - - Evet 0 - Bağımsız Üye https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/744266 Değerlendirildi Hayır Kurumsal Yönetim Komitesi Bşk. Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyesi Denetimden Sorumlu Komite Üyesi
BÜLENT ŞAMİL YETİŞ Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Yeminli Mali Müşavir 31.03.2017 İcrada Görevli Değil - - Evet 0 - Bağımsız Üye https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/744266 Değerlendirildi Hayır Denetimden Sorumlu Komite Bşk. Riskin Erken Saptanması Komitesi Bşk. Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/751099
BIST
(29/03/2019 - 18:32:23)
-
***YAT* *SANFM*** YATIRIM FİNANSMAN MENKUL DEĞERLER A.Ş.( Piyasa Yapıcılığı Kapsamında Gerçekleştirilen İşlemler Bildirimi
***YAT******SANFM*** YATIRIM FİNANSMAN MENKUL DEĞERLER A.Ş.( Piyasa Yapıcılığı Kapsamında Gerçekleştirilen İşlemler Bildirimi )
İlgili Şirketler [SANFM]
İlgili Fonlar []
Türkçe
Piyasa Yapıcılığı Kapsamında Gerçekleştirilen İşlemler
Hayır (No)
Hayır (No)
29/03/2019 TARİHLİ SANİFOAM SÜNGER SANAYİ VE TİCARET A.Ş. PİYASA YAPICILIK İŞLEMLERİ
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Piyasa yapıcısı olduğumuz SANİFOAM ile ilgili piyasa yapıcılığı kapsamında yapılan işlemlerin özeti aşağıdaki tabloda verilmektedir.
İşlem Tarihi
İşlem Niteliği
İşleme Konu Payların Nominal Tutarı (TL)
İşlem Tutarı (TL)
29/03/2019
ALIM
750.00
1322,50
29/03/2019
SATIM
750.00
1335,00
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/751100
BIST
(29/03/2019 - 18:33:31)
-
***ZRY*** ZİRAAT YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.( Faaliyet Raporu (Konsolide Olmayan)
***ZRY*** ZİRAAT YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.( Faaliyet Raporu (Konsolide Olmayan) )
Finansal Tablo Niteliği Konsolide Olmayan
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Faaliyet Raporu
Hayır (No)
-
Açıklamalar
Ziraat Yatırım Menkul Değerler A.Ş. 01.01.2018-31.12.2018 dönemina ait yıllık faaliyet raporu ilişiktedir.
Saygılarımızla,
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/751101
BIST
(29/03/2019 - 18:35:05)
-
***ALBRK*** ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu
***ALBRK*** ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu )
Yönetime İlişkin Bilgiler
Yönetim Kurulu Üyeleri
Adı-Soyadı Tüzel Kişi Üye Adına Hareket Eden Kişi Cinsiyeti Görevi Mesleği Yönetim Kuruluna İlk Seçilme Tarihi İcrada Görevli Olup Olmadığı Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler Denetim, Muhasebe ve/veya Finans Alanında En Az 5 Yıllık Deneyime Sahip Olup Olmadığı Sermayedeki Payı (%) Temsil Ettiği Pay Grubu Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Olup Olmadığı Bağımsızlık Beyanının Yer Aldığı KAP Duyurusunun Bağlantısı Bağımsız Üyenin Aday Gösterme Komitesi Tarafından Değerlendirilip Değerlendirilmediği Bağımsızlığını Kaybeden Üye Olup Olmadığı Yer Aldığı Komiteler ve Görevi
ADNAN AHMED YUSUF ABDULMALEK - Erkek Yönetim Kurulu Başkanı Üst Düzey Yönetici 08.04.2005 İcrada Görevli Değil YÖNETİM KURULU BAŞKANI ALBARAKA BANKING GROUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI VE GENEL MÜDÜRÜ. BANQUE AL BARAKA D'ALGERIA (CEZAYİR) YÖNETİM KURULU BAŞKANI. AL BARAKA ISLAMIC BANK YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI. AL BARAKA BANK EGYPT YÖNETİM KURULU BAŞKANI. JORDAN ISLAMIC BANK YÖNETİM KURULU BAŞKANI. AL BARAKA BANK LEBANON YÖNETİM KURULU BAŞKANI. AL BARAKA BANK SUDAN YÖNETİM KURULU BAŞKANI. AL BARAKA BANK SYRIA YÖNETİM KURULU BAŞKANI. AL BARAKA BANK TUNISIA YÖNETİM KURULU ÜYESİ. BAHREYN BANKALAR BİRLİĞİ BAŞKANI Evet Bağımsız Üye Değil - Hayır KREDİ KOMİTESİ - BAŞKAN. ÜCRETLENDİRME KOMİTESİ - BAŞKAN, ICRA KOMITESI BAŞKANI
OSMAN AKYÜZ - Erkek Yönetim Kurulu 2. Başkanı Üst Düzey Yönetici 12.04.2000 İcrada Görevli Değil YÖNETİM KURULU ÜYESİ TÜRKİYE KATILIM BANKALARI BİRLİĞİ GENEL SEKRETERİ. İSTANBUL TİCARET ODASI MECLİS ÜYESİ. EYG GAYRİMENKUL PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. YÖNETİM KURULU ÜYESİ Evet Bağımsız Üye Değil - Hayır KREDİ KOMİTESİ - ÜYE. ÜCRETLENDİRME KOMİTESİ - ÜYE, İCRA KOMİTESİ - iCRA KOMİTESİ 2. BAŞKANI
IBRAHIM FAYEZ HUMAID ALSHAMSI - Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Üst Düzey Yönetici 08.04.2005 İcrada Görevli Değil YÖNETİM KURULU ÜYESİ AL-RABIAH TRADING COMPANY DUBAİ/UAE, AL BARAKA EGYPT (CHAIRMAN) Evet Bağımsız Üye Değil - Hayır DENETİM KOMİTESİ - GÖZLEMCİ. KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ - ÜYE. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE SOSYAL SORUMLULUK KOMİTESİ - ÜYE
HAMAD ABDULLA ALI ALOQAB - Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Üst Düzey Yönetici 20.03.2008 İcrada Görevli Değil YÖNETİM KURULU ÜYESİ ALBARAKA BANKING GROUP - GENE MÜDÜR YARDIMCISI, JORDAN ISLAMIC BANK'TA VE BANQUE AL BARAKA D'ALGERİA (CEZAYİR) BANKALARININ YÖNETİM KURULU ÜYESİ, AAOIFI BAŞKAN AL BARAKA EGYPT- YÖNETİM KURULU ÜYESİ, ALBARAKA ISLAMIC BANK YÖNETİM kURULU BAŞKANI Evet Bağımsız Üye Değil - Hayır DENETİM KOM, BT YÖNETİŞİM KOMİTESİ BAŞKAN
FAHAD ABDULLAH A. ALRAJHI - Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Üst Düzey Yönetici 20.03.2008 İcrada Görevli Değil YÖNETİM KURULU ÜYESİ FAHAD ABDULLAH RAJHI VENTURE COMPANY YÖNETİM KURULU BAŞKANI, RAYSUT CEMENT YÖNETİM KURULU ÜYESİ, NAJRAN CEMENT YÖNETİM KURULU ÜYESİ Evet Bağımsız Üye Değil - Hayır -
KEMAL VAROL - Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Akademisyen 29.03.2013 İcrada Görevli Değil YÖNETİM KURULU ÜYESİ İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ - ÖĞRETİM ÜYESİ Evet Bağımsız Üye Değil Evet KREDİ KOMİTESİ - ÜYE
MUHAMMAD ZARRUG M. RAJAB - Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Üst Düzey Yönetici 28.10.2015 İcrada Görevli Değil YÖNETİM KURULU ÜYESİ BAHRAIN ISLAMIC BANK BSC YÖNETİM KURULU ÜYESİ Evet Bağımsız Üye https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/666797 Değerlendirildi Hayır KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ - BAŞKAN, KREDİ KOMİTESİ -YEDEK ÜYE
MELİKŞAH UTKU Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Üst Düzey Yönetici 19.10.2016 İcrada Görevli YÖNETİM KURULU ÜYESİ, GENEL MÜDÜR, GENEL MÜDÜR VEKİLİ, GENEL MÜDÜR YARDIMCISI KATILIM EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANI, ALBARAKA PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANI, BEREKET VARLIK KİRALAMA A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANI, TÜRKİYE KATILIM BANKALARI BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU ÜYESİ Evet Bağımsız Üye Değil - Hayır KREDİ KOMİTESİ - ÜYE, ÜCRETLENDİRME KOMİTESİ - ÜYE, İCRA KOMİTESİ - ÜYE, BT YÖNETİŞİM KOMİTESİ - ÜYE
KHALED ABDULLA MOHAMED ATEEQ Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Üst Düzey Yönetici 23.03.2017 İcrada Görevli Değil YÖNETİM KURULU ÜYESİ FAMILY BANK GENEL MÜDÜR VE YÖNETİM KURULU ÜYESİ, ALBARAKA BANKING GROUP YÖNETİM KURULU ÜYESİ Evet Bağımsız Üye Değil - Hayır DENETİM KOMİTESİ - GÖZLEMCİ, KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ - GÖZLEMCİ
MUSTAFA BÜYÜKABACI Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Üst Düzey Yönetici 23.03.2017 İcrada Görevli Değil YÖNETİM KURULU ÜYESİ ALBARAKA PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. YÖNETİM KURULU ÜYESİ, İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ MÜTEVELLİ HEYETİ BAŞKAN YARDIMCISI , ERDEM ÖZEL EĞİTİM HİZM. VE TİC. A.Ş. YÖNETİM KURULU ÜYESİ, ABACILAR HAYV. VE GIDA TAR. SAN. TİC. LTD ŞTİ/ BİRLER GIDA TAR. HAYV. SAN. VE TİC LTD. ŞTİ. Evet Bağımsız Üye Değil Hayır DENETİM KOMİTESİ - BAŞKAN, SÜRDÜLEBİLİRLİK VE SOSYAL SORUMLULUK KOMİTESİ - ÜYE
SÜLEYMAN KALKAN Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Üst Düzey Yönetici 30.05.2018 İcrada Görevli Değil YÖNETİM KURULU ÜYESİ - Evet Bağımsız Üye Değil - Hayır DENETİM KOMİTESİ - ÜYE
MEHMET ASUTAY Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Akademisyen 30.06.2018 İcrada Görevli Değil YÖNETİM KURULU ÜYESİ DURHAM ÜNİVERSİTESİ (İNGİLTERE) - ÖĞRETİM ÜYESİ Hayır Bağımsız Üye Değil - Hayır DENETİM KOMİTESİ - ÜYE, KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ - ÜYE- SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE SOSYAL SORUMLULUK KOMİTESİ BAŞKANI, BT YÖNETİŞİM KOMİTESİ - ÜYE
WASIM AHMED Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Bankacı 20.03.2019 İcrada Görevli Değil - ISLAMIC DEVELOPMENT BANK- DIRECTOR, ISLAMIC FINANCIAL SECTOR DEVELOPMENT Evet Bağımsız Üye Değil - Hayır -
Yönetimde Söz Sahibi Olan Personel
Adı-Soyadı Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler
MELİKŞAH UTKU Genel Müdür Üst Düzey Yönetici Yönetim Kurulu Üyesi, Genel Müdür, Genel Müdür Vekili, Genel Müdür Yardımcısı Katılım Emeklilik ve Hayat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, Albaraka Portföy Yönetimi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, Bereket Varlık Kiralama A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, Türkiye Katılım Bankaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi
TURGUT SİMİTCİOĞLU Genel Müdür Başyardımcısı Üst Düzey Yönetici Genel Müdür Başyardımcısı, Genel Müdür Yardımcısı Katılım Emeklilik ve Hayat A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Albaraka Portföy Yönetimi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi
NİHAT BOZ Genel Müdür Yardımcısı Avukat Genel Müdür Yardımcısı
SÜLEYMAN ÇELİK Genel Müdür Yardımcısı Üst Düzey Yönetici Genel Müdür Yardımcısı, Birim Müdürü
NEVZAT BAYRAKTAR Genel Müdür Yardımcısı Üst Düzey Yönetici Genel Müdür Yardımcısı, Şube Müdürü
FATİH BOZ Genel Müdür Yardımcısı Üst Düzey Yönetici Genel Müdür Yardımcısı, Birim Müdürü
HASAN ALTUNDAĞ Genel Müdür Yardımcısı Üst Düzey Yönetici Genel Müdür Yardımcısı, Birim Müdürü
MALEK KHODR TEMSAH Genel Müdür Yardımcısı Üst Düzey Yönetici Genel Müdür Yardımcısı, Müdür Yardımcısı
MUSTAFA ÇETİN Genel Müdür Yardımcsı Üst Düzey Yönetici Genel Müdür Yardımcısı, Birim Müdürü
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/751086
BIST
(29/03/2019 - 18:19:55)
-
***KOZAL*** KOZA ALTIN İŞLETMELERİ A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
***KOZAL*** KOZA ALTIN İŞLETMELERİ A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Hayır (No)
Hayır (No)
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimizin 2019 yılı birinci üç aylık ve 2019 yılı üçüncü üç aylık ara dönem finansal raporları bağımsız denetim firması tarafından Sınırlı denetimden geçirilerek hazırlanacaktır.
Sermaye Piyasası Kurulunun Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliğine istinaden ara dönem raporlarımızın normal rapor teslim tarihine ek 10 (on) günlük sürenin de dahil edilerek açıklanacağı hususunu yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
Saygılarımızla.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/751103
BIST
(29/03/2019 - 18:35:55)