Rahat ol amerikayla anlaşma sağlanır türkiyesiz yapamaz çakallar ortadoğuyu başka ülkeden yönetemezler
Printable View
Rahat ol amerikayla anlaşma sağlanır türkiyesiz yapamaz çakallar ortadoğuyu başka ülkeden yönetemezler
arkadaşlar sakın ha benim yazılarıma göre panik yapmayın ben sadece doların şuanki yükselişine göre yarınki bist olası düşüş olma ihtimali olabilir diye tahmin ediyorum en iyi yatırımcı aklını kullanan yatırımcıdır inşallah borsa açılmadan patron bizi düşünür ve bilançoyu veya olumlu bir haber gönderir ytd
aynen ,lakin
dth lar 198 milyar dolar yani bankaların 7 yılda vereceklerini iki haftada kazandılar. lakin eriyormu ? hayır.
yıllık 37 milyar dolar petrol giderimiz var katladımı ikiye ?
belediyeler , fesel oğlan ,ulker yapılandıramıyorlardı 3.50 de .7.50 battılar zaten.
reel sektor yanarken damat bi agızında sakızla çıkamdı .sorunlardan uzak pembe dunyalarda .konustukça flim koptu.
umarım mali sektor dayanır. (atay burak yuzde konus daha çekilebilir olursun)saygılar herkeze
Yarın bist açılış tahminim -%10 maalesef durum çok ciddi bilmediğimiz veya öngöremediğimiz birşey var umarım yanılırım ytd değil tahmindir inşallah tersi olur
Patron boşuna 25 milyonluk hisse geri alımı haberi göndermez aşırı düşüşü biliyorlardı muhtemelen 10 veya 15 kuruştan geri alımı gerçekleştirecekler gerçekten hissesi olana yazık oldu bende dahil resmen tuş olduk Allah sonumuzu hayırlı etsin ytd
Şaka maka bu bilanço beklentisi bizi ters köşe hisseye bağladı yaprağı yedik ytd