Bu fiyatlarda hisse ile ilgili olumsuz yorum yaparak bedel ödemiş olanların algısını bozmaya çalışanlara tavsiyem verin kurtulun.
Printable View
Bu fiyatlarda hisse ile ilgili olumsuz yorum yaparak bedel ödemiş olanların algısını bozmaya çalışanlara tavsiyem verin kurtulun.
Hayırlı olsunnn.Ünyenin piyasa değer ide batıyı geçti.An itibariyle %16 pirimli
inşallah 2023 e kadar sürünürde kalan kalmayan belli olur :hah:
Bu etiket fiyati cok bile bu degersizlestirme uzmanlarina.....
Sen saksi topragi fiyatina YD yaparsan olacagi bu.....
Kivransinlar dursunlar ..... yoksunlari.
Saygilar.[emoji34]
Paylasimlarim kendi şahsi goruslerimdir ve yatirim tavsiyesi icermez.LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alma, aldırma o zaman müşterilerine git başka hisseler aldır.Senin buralarda küçük yatırımcı edasında ağlamaya hakkın yok ki.Bir kaç kişi dışında yani bizler dışında hissenin yükselmesini isteyen pek kimse yok zaten.Tahtadakilerle beraber aynı kafada çok mutlu mesutsunuz.Ama benim anlamadığım neden hala bu hissedesiniz.Bu kadar rahatsızsınız madem 500 tane senet var gidin onlardan alın.Madem bu etiket fiyatı çok bile verin yeni hisselere yelken açın sizi zorla tutan yok ki hissede.Bizde sizin boş yazılarınızı okumak zorunda kalmayalım.
Bakın 10 lirada yazdıklarınızı da ben çok iyi biliyorum.2. pardonla falanda kurtulamazsınız bir gün.O gün dua edin gelmesin.Hissede hergün işlem hacminin çoğunu yapıp burada bu yazıları yazmak olmuyor.
Beni bu saatten sonra hissedeki yükseliş bile mutlu etmeyecek.Bu işi bu tahtada yapanların bir daha ekranında bu hisse olmayacak kadar bir bedel ödemeleri beni ancak mutlu eder.Siz de bu kişilerin değirmenine şu taşıyorsunuz burada.
Piyasaya alış geliyor arkadaşlar terse kürek çekmeye devam sektördeki bazı hisselere alış geliyor tahtadaki arkadaşlar yine de terse kürek çekiyor.Elbet bu yapılanların bir bedeli olacak.ve bunlar bu kafada devam ettiği sürece bu bedel daha fazla olacak.
Gülermisin ağlarmisin Deutsche yaklaşık 10 bin ve credit suisse 20 bin alım yapıtı....Yabacı yatırımcı var..
Boyle capsiz patron olursa yabancida gelir kaymagini yer gider elbet. Memleketimin yatirimcisida agzini acar kalir....Hayir bu kadar basiretsizlikten sonra bu capsiz patronlari ky ya ovmeleri yokmu....
Biz 10 tl den 9 tl den mal alirken....yd kazigi...malum sahislar iyi satmislar...
sonrada bizi tiye alarak kafa buluyorlar...yahu ben ne zaman satacagimi sizin gibi ne patrona sorarim nede baskasina.....ederine geldimi alanda kazansin edasiyla vedalasirim.Ama haklarini verelim hani bizede faydalari oldu....aylardir azar azar aliyoruz.Almayada devam.
Boyle anlamsiz....mesnetsiz satasmalarda bulunmayin artik.
Reelmisin le basladin hala devam ediyorsun.
Biz son sozu soyledik.....almaya devam....bu basiretsiz capsizlarada dokundurmaya devam.....
Burdan hikaye yazmiyoruz yani....
Tekrar özür diliyorum.....
Kim bu isleri tersine yapiyorsa onun
cezasinida patron versin tabiki....
Sozunde durmak....ahlakli davranmak....karekter istiyor ne yazikki....bide tahtada ..ya.
Saygilar.[emoji34]
Paylasimlarim kendi şahsi goruslerimdir ve yatirim tavsiyesi icermez.LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patronu eleştirmek ayrı şey ; Bu etiket fiyatı bile fazla demek çok apayrı bişey.Ellerinde bir fiyat kaldı olumsuz algı için bunun içinde mecbur kalana ya da bir gelişme ya da birileri onları mecbur edene kadar al takke ver külaha devam edecekler.
Bende diyorum ki en kötü şartlarda bile bu etiket fiyatı saçmalık.Bırakın şu yatırımcıyı koruyorum ağzıyla tahtadakileri desteklemekten vazgeçin artık.Kim bu GEdik?Her gün tahtada Mevlana oldular dönmekten.Mesnetsizlik işine gelince hiçkimse sizin elinize su dökemez.Mesleki konuşun içi dolu konuşun.Şirket nerede ise navlun fiyatına işlem görürken buralarda daha fazla saçmalamayın.Bende yazmak zorunda kalmayayım.
Belli noktadan sonra herkes bizim gibi efendice yarım ağız yazmaz bazı şeyleri direkt yazar altında kalırsınız sonra bazı yazılarınızın.