Originally Posted by
mhnds06
Bu platformda çok da siyaset yapma taraftarı değilim ama ekonimiyi de etkileyeceğine inanıyorum zira akp göz göre göre intihar etti. Halkın ya da AKP ye oy verenlerin en azından bir kısmı bu durumdan rahatsız. %1-2 lerin bile çok kıymetli olduğu bu yeni sistemde böyle bir hata nasıl yapıldı, hiç mi kimse biz ne yapıyoruz demedi? Hiç mi bir anket çalışması yapılmadı? Muhtemelen istanbul tekrar kaybedilecek ama bu sefer cumhurbaşkanlığı da sallanacak. Muhalefet azcık akıllı davranır ve erken seçim demez, İstanbul ve Ankara da yönetimlerini halka gösterebilirse süreç muhalefetten yana ilerler. Yani erken seçim olacaktır ama 2 seneden kısa vadede olmaz. Malesef ülkemde seçimler bitmiyor, ben hiç bir siyasi partiye güvenmiyorum artık, bal tutan parmağını yaliyor. Ya da bütün partiler rant peşinde değil hepsi de vatan millet Sakarya diyerek ülkeyi kalkındırmak için yarışıyor da ben mi yanlış yorumluyorum? Önceden kızıyorum durumu biraz iyi olanların ülkeyi terketmesine lakin artık kızamıyorum, yazık koskoca ülke iktidarı ile muhalefeti ile birkaç partinin oyuncağı oldu, alyag a gelince ne diyelim balık baştan kokarmis, hırsız kardeşlerden ne beklenebilirdi ki? Tadı kalmadı bist inde ekonominin de TL nin de ülkenin de, Allah sonumuzu hayır etsin, ytd