Çişini yapıyor, çişi daha bitmedi.
Printable View
Bu hacimle bu prim fazla geldi bana, bakalım 2.seans ne yapacak
Hacimsiz düşüyorsa hacimsiz Çıkar normaldir....Emin adımlarla gidiyoruz yavaş yavaş da olsa yakında 1.80’i mutlak geçeceğiz bu hafta sonuna kadar....😉😊
Asla ytd....!!!!
Mutlak mı ?
Şakadır şaka şaka..!!
Bu programa bağlamış robotu hergün 3-5-6 neyse hangi kademede tutmak istiyorsa sonra gidiyor kahve içmeye sonra gelip bakıyor sepete giren balık varmı. Sistemi bu spekcimin. bugün buralardayız. 64-69 arası. 70 derse yalan olur. bugün 68 kapatır yarın 66 böle gider. burayı okuyorsa bilemem. düğmeye basar değişiklik de yapabilir.
ytd değildir.
Geçmişe dönük (5-10) yıl yazılanlara şöyle bir baktım şimdikilerle aynı kimi küfür etmiş , kimi dayanamayıp gitmiş, sadece isimler değişmiş ama tire aynı tire umuru bile olmamış, parasını kurtaran kaçmış ama arada güzel bir fark gördüm şimdiki yatırımcılar daha bilgili sorgulayan ve en önemlisi irdeleyen yani çetin ceviz, ama tire aynı tire , kimseyi iplemiyor bakalım bu sefer nasıl silkeleyecekler, asıl önemlisi bizlerden sonra trene kimler binecek bekleyip göreceğiz, belki bizde ilk duraklarda inenlerden mi olacağız. Yani ben büyük bir beklenti göremedim okuduklarımdan keşke adam olsalardı da bunları yapmasalardı insanlara, maalesef devlet de görememiş yapılanları ama yatırımcı (şimdikiler) çok net görüyorlar.
ytd. değildir.
10 sene önceye bakarsak eğer En kötü firmalar bile 1/5 1/10 yapmış yani şirket olmayan dandik ne üdüğü belirsiz firmalar bile çok kazandırdı bizim mondi ise ortalaması 12 senede tl olarak 6 tl olan hisse şuan 1.67 gülermisin ağlar mısın patronun bir oyunu işte ne desek az bile bunlar süzme yapacak başka bir şey yok ama şu an gidişhat ileri çakallar satış bekliyorlar ki alsınlar sakın ola oltaya gelmeyin onların İstedikleri bütün dökülenleri toplamak birlik olalım şikayetlerimizi yapalım teslim olmayalımtaki istediğimiz fiyata gelene kadar saygılar herkese!!!!
asla yatırım tavsiyesi değildir ...!!!!