Saat 16:04 itibariyle ağam yoğun bir şekilde metro yatırım tarafından piyasa yapıcılığı kapsamında aldığı 250 lot u halen satmadı... ilginç :)
Printable View
Saat 16:04 itibariyle ağam yoğun bir şekilde metro yatırım tarafından piyasa yapıcılığı kapsamında aldığı 250 lot u halen satmadı... ilginç :)
10 dk kalmış ve piyasa yapıcı! hala vermemiş aldığı malı, kağıt büyük şeylere gebe hmm
Saat 18:24 itibariyle metro yatırım KAP a haberi yolladı. 250 lot aldım ve satmadım ...piyasa yaptım diye:) adamsın ağammmmm.... ayrıca 1.99 a öğleden sonra 86 bin lot destek atan arkadaş ( eğer destek amaçlı attıysan adamsın...eğer 2 altı mal kaptırmamak için yaptıysan çok karaktersizsin) anladın sen onu:)alcalan takoz ... bakalım nerden dönecek.... bu arada kasaya girecek sermaye kadar nakit parayı unutmadık....aşağıda pusuya devammm:)Batısöke speği gerçekten adammışsın kağıdını salmadın... biraz bizimki örnek alsın seni...
bu sözü unutmayın kaybetmezsiniz:::)Ne kadar kazanırsam zengin olurum? hesabının yanında; ne kadar kayıba dayanabilirim? hesabını da yapıyorsanız risk yönetiyorsunuz demektir.
Duy sesimi :) 110,000 endekste yukarı gaza geleceksem,
%10 üç günde düşen mala girerken korkacaksam öyle borsacılığın aq ben ... arkadaş güzel söylemiş...yarın da bekliyorum spekciğim:)
Çok çenem düştü gene -ciddi gelişme olursa yazarım...nokta
Vangd haftalık görünüm.. Yavaştan hacim artmaya başlamalı.
Ek 8736