Printable View
325 indirim geldi
Alıntı: Originally Posted by Webster 400 diyorum Para Politikası Kurulu (Kurul), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 19,75’ten yüzde 16,50’ye indirilmesine karar vermiştir. 325
Alıntı: Originally Posted by YapraksızYonca Kışa süreli olacak bi ankete kızmazsınız herhalde, tcmb kaç puan indirim yapar? 325 diyorum..🙂 http://www.strawpoll.me/18629430 Kendimi tebrik ediyorum😂
Bu orandan sonra ppf ları nasıl etkilenir ?? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by Seyes Bu orandan sonra ppf ları nasıl etkilenir ?? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 16-17 arasına oturur.
Alıntı: Originally Posted by NewsTR 16-17 arasına oturur. O zaman tahvil bazlı fonlara mı bakmak lazım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by Seyes O zaman tahvil bazlı fonlara mı bakmak lazım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Borçlanma fonlarına bakın 1 hafta iyi getirir.
Alıntı: Originally Posted by NewsTR Borçlanma fonlarına bakın 1 hafta iyi getirir. Çok teşekkürler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi