-
eczacı ilaç satanlar ne sattığını bilmiyor mu? yıllardır yatırımcısı zararda. patron önemli imkbde. umut güzel şey ama çoğu hissede atı alan çekirgeler üsküdarı geçti. eminim bu geçerken o çekirge sürüsü burada olacaktır. kalabalık, nümayiş, grafikler, şen kahkahalar... o zamana kadar kahır malesef!
-
Yeni yılda ortaklara bol şans dilerim. Eczacıbaşı hissesi için bu yıl flaş bir yıl olabilir.
-
Valla kendi bilir..[emoji1787][emoji1787][emoji1787]..bizde zaman çok..
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Tüm ortakların yeni yılının bol şans getirmesini dilerim
-
Bülo son günü es geçmedi....[emoji3] Pazartesi acısını çıkarır...[emoji3]
-
Bugün ki yukarı hareket patrnn ın bir taktiği diye düşünüyorum.Hisseyi azıcık yukarı çekerek mal almak niyetî vardı ama kimse mal vermek istemedi.Bu seviyelerden mal alabileceğini düşünmüyorum.Hissede 15 -20 aralığından önce istediği kadar mal alamayacağı aşikar.Çünki kayıpları da dikkate alarak hesap yapacak olursak maliyetler bu aralığa tekabül ediyor.Bende bu durumda olup acele etmeden sabırla bekleyenlerden olacağım.
Yeni yılın sağlık mutluluk ve bol kazanç getirmesi dileklerimle..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Sirketin temettü geçmişi enteresan, tamamen gaz/frenle giden bir dağıtımı düşündürüyor. 2016'ya kadar tekdüze bir dağıtım var. O yıl, her ne olduysa dağıtım kararın verildiği ayın- Mart civari- kurlarıyla 70 milyon Euro'ya yaklaşmış. Bir sonraki sene daha da iyi, 80 milyon Euro'ya dayanıyor. 2018 de vites düşürülüyor ve dağıtım 30-35 milyon Euro civarına düşürülüyor. Bu arada sermaye yedekleri tükendiği için geçmiş yıllar karlarından dağıtım da dibe vuruyor. 2020 deki dağıtım Covid etkisiyle en dipte, 6 milyon Euro bile değil, 2021 de biraz düzeliyor, 15 milyon Euro'ya geliyor. Bu yıl belirsiz, eğer olumlu anlamda bir sürpriz yapmazsa gene bizi kasacaktır. Bence buradan çıkacak en önemli ders topluluğun mali yapısı güçlü olmasına rağmen zor zamanlarda frene basmasidir.
-
2016/17 dönemlerinde büyük olasılıkla ilaç bilançosu Holding'e göre daha iyi durumdaydi. Yine bir tahmin olarak, Esan devreye girmeden önce Vitra'nin başarısız olduğu pazarlar holding bilançosunu sarsmaktaydi.