Mataryus ve Tren yorumlarınız için teşekkür ederim, ben de sizin gibi düşünüyorum, yarın 2.5 yıldır tuttuğum Ereglilerin hepsini satıyorum. :)
Printable View
Mataryus ve Tren yorumlarınız için teşekkür ederim, ben de sizin gibi düşünüyorum, yarın 2.5 yıldır tuttuğum Ereglilerin hepsini satıyorum. :)
Vay yeni farkettim nakit akışı pozitife dönmüş neden acaba? dip notlara ayrıntılı bakayım :)
Yine toplanmış leş kargaları. Didik didik edin bakalım makyajlı ya. Bi de ironi yapıyor aklınca, muazzam karlılığı olan şirket vs. diyerek. Herkes mal bi bunlar akıllı ya. Muazzam olan bir durum olmadığını biliyoruz, tüm beklenti işlerin ve sektörün düzelmesi, marjların toparlaması yönünde. Riskler kadar beklentiler de var. Sanki bistte tüm şirketler kar rekoru kırıyor da gelip burada eregl aşağı eregl yukarı ağızlarından düşüremediler.
Alem adamsın TH. Şirket gece gündüz demeden 3 ay çalışmış 800 milyon gibi devasa!!! bir kar rakamı göndermiş sen bunu 10 dk içinde 150 milyon zarara çevirdin. :kahkah: Bende takılıyorum dum zaten .
Bu arada sankim sankim 2008 öncesi gibi kokular falan geliyor ABD taraflarından.??? Bişiler pişiyor mu orada ?