http://graph.foreks.com/grafik/webfx...=tr&country=TR
Printable View
***DGKLB*** DOĞTAŞ KELEBEK MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
01.06.2017, 17:18:17
***DGKLB*** DOĞTAŞ KELEBEK MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimiz Doğtaş Kelebek Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından yurdışı satış kanallarını geliştirmek amacıyla verilen bayilikler kapsamında Eylül ayında Pakistan'ın Lahor kentinde satış mağazası açılacaktır. Ardından da Pakistan'ın İslamabad ve Karaçi şehirlerinde yatırım yapılması planlanmaktadır.*
Kamuoyuna duyurulur.
bu sefer 3 lü seviyelerin üstünde durmayı becerebilecek mi dersiniz?
Birinci çeyreği gördükten sonra girmiştim 2.6 maliyetli kagidim var. Firma ışık saçıyor ikinci ceyrekte guzel gelirse daha gidecek yolumuz var 3.5 civarini hedef fiyatim olur. Kesinlikle YTD. Kelebek kozadan yeni çıkıyor [emoji4]
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı olsun. Bir öceki zirvenin üstünü gördük. Emin adımlarla gitsin inşallah
Hissesine guvenen ve burda bizi yaptigi analizlerle karamsarliktan kurtaran tum dostlara selamlar bu arada ordan burdan gelip hissemizi kotuleyen sahislarada hisse kapak yapior😂😂😂
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet gun bugundur nerdesin sana bu yazdiklarini yedircem demistim simdi bilancodan sonra yatad satip kelebek alan yuzde 35 i cebine koydu sen naptin[emoji1] [emoji1] [emoji1]
Aldinmi cevabi koc...
Yataşı boşverin arkadaşlar zaten orada bilançoyu biliyorlar. Bilanço açıklanmadan önce nasıl piyasa fiyatı satış yazıp devre kesiciyi soktular ve bu duruma hiç cevap veremediler.
Sonuç olarak şirketin faaliyet karı muazzam arttı bunu bilançodan anlayan herkes görüyor. Mobilya sektöründe geçen seneye göre %35'ten fazla satış gerçekleşmektedir. 2. Çeyrekte karı göreceğimizden hiç şüpheniz olmasın. Tek istisna sürekli söylüyorum Euro kuru 4.10u aşmamalı.
3.24 hacimli aşsa çünkü daha önceki tüm haberlere minimum yüzde 12-15 tepki vermiş
Sn. Sekiz yarim kalan bi hesap vardi ona istinaden yazdim umrumuzda degil zaten
https://invst.ly/41g1q
5 dakikalıkta bir flama var
tavanı kaç
3.55
Derinlik paylaşımı yapabilirsiniz ortaklar.
sanırım yeni yatayımız 3,00 ve 3,10 arası olarak
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...595430bff6.jpg
E2303 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kelebek Mobilya'dan Pakistan hamlesi
Kelebek Mobilya, Eylül ayında Lahor’da mağaza açmaya hazırlanıyor. 2017’de yüzde 50 büyüme hedefleyen firma, yüzde 10 civarında olan yurtdışı payını da yılsonunda yüzde 15’e çıkarmak istiyor.
Kelebek Mobilya, Eylül ayında Lahor’da bir mağaza açacak. İslamabad ve Karaçi şehirlerinde de yeni yatırımlara hazırlanan mağaza, bu yıl yüzde 50 büyüme hedefliyor.
Yurtiçi ve yurtdışında 110 Kelebek Mobilya, 46 tane de Kelebek Mutfak satış noktasına sahip olduklarını belirten Kelebek CEO’su Ersin Serbes, doğrudan bin 400, dolaylı olarak 10 bin çalışana sahip olduklarını anlattı. Büyüme stratejileri doğrultusunda önemli adımlar attıklarını ifaade eden Serbes, "2017 sonuna kadar hem yurt içi hem yurt dışında 48 yeni Kelebek Mobilya ve Mutfak mağazası açma hedefimiz var" dedi.
Serbes, sözlerine şöyle devam etti:
"Grup olarak yurtdışında 32 ülkeye aktif ihracat gerçekleştiriyoruz. Hırvatistan, Kenya, Lübnan, Makedonya, Gana, Kıbrıs’ta da yeni mağaza anlaşmaları yaptık. Yaptığımız işbirlikleriyle Türkiye’nin prestijli mobilya şirketi olma yolunda yine büyük adımlar atmak istiyoruz"
https://amp.haberturk.com/ekonomi/is...kistan-hamlesi
Sabah çok hızlı çıktı yukarıdan satayım , alttan alayım dedim ama elim gitmedi. Hayırlısı.Buraları bizim yeni destek noktalarımız olacak inşallah.
haftayı 3.18 kapattık yani geçemediğimiz 3.16 zirvesinin üstünde teknik bilen arkadaşlar daha iyi yorumlar, büyüme hırsı olan bir şirket izlenimi veren doğtaş ile beraber daha nice zirveler yaşamaya inş. diyorum.
Aynen katiliyorum bu arada hacimli bi sekilde 3 16 gecildi ve a.o num ustunde kapattik haftaya yeni zirveler bizi beklior ins.
Arkadaşlar sayfamızda tek eksik canlı pasta paylaşan yok kim aliyor kim satıyor bugün hacim iyiydi ama tahminime göre %60-70 satış gelmiştir
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://fs5.directupload.net/images/170602/k3kbuuw4.jpg
haftalık pasta
Tsk. Ederiz sn
Cefaks
Sayın cefaks teşekkürler
Çok teşekkürler sayın cefaks hakkınız ödenmez.
Sevgiler..
Sayın cefaks teşekkürler. Ancak, bu pastaları nasıl yorumlamalıyız. Yani şahsen ben bakıyorum ama hiçbirşey anlamıyorum. Sonuçta farklı yatırım firmaları kullanan yatırımcılar almış ve satmış. Sonuçta satılan ile alınan lot eşit olması lazım. Yani nasıl yorumlamam lazım. Burda önemli olan gösterge nedir. Bilen varsa aydınlatırsa çok sevinirim.
Ama genel kanı dgklb'ğin kısa vadede 4'ü devireceği yönünde. İnşallah görecek güveniyorum. YTD
Teşekkürler cefakar abimiz. Alıcılarin yüksek çıkmasına sevindim ben arada çok uçurum olur kar satışlari gelir diye düşünüyordum. Gerçi alis satışlari ayni insanlar yapmış olabilir ama yinede gedik satmamiş geçende aldı satmadi bu güzel haber. Pazartesi bi tık geriye düşer diye düşünüyorum ama 3 altı uzak gibi umarım ;)
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yazan Doğtaş yatırımcılarının büyük kısmını Kront topiğinde de gördük/görüyoruz.
Kuzeys, sekiz, fatihrustu, aliatabey ilk aklıma gelenler.
Demekki, söz konusu ortaklar kaliteli hisseden anlıyorlar...
Sent from my iPhone using hisse.net
Evet arkadaşlar senaryanonun değişeceğini ısrarla 25 gün evvelinden söylemiştim nitekim yataş bilançodan sonra hiç bir şey yapamazken doğtaşımız muhteşem alımlarla yoluna devam etmektedir.
Bu dönemde bilançodan sonra doğtaş yüzde 30 a varan yükseliş sergilerken yataş -1 düşüşle durmaktadır.
Ben bu yazıları yazdığımda malesef kendini Lordlar Kamarasında sanan KY düşmanı artniyetli bazı yataşın"sözde yatırımcıları" burda doğtaşımızı kötülemeye çalıştı. Ancak zaman bizi haklı çıkardı çıkarmayada devam edecektir.
Öte yandan bunlara alışkınız yine Krontta iken kendini Lordlar Kamarasında sanan Logo "şeyleri" sizde kimseniz mindavalinde yorumlar yapıyordu. Tabi Logo bu süreçte hiç birşey kazandırmazken Kront 4 katına çıkarak cevabını verdi.
Nitekim daha yolun başındayız. İyi niyetli yataş veya diğer senet yatırımcıları bu senede girmeyi düşünen bütün yatırımcı dostlar buyrun bekleriz. Sevgili doğtaş yatırımcıları senedinize sahip çıkın. Ve sımsıkı sarılın.
Sevgiler...
Sn. Kuzey s size ne kadar tsk. Etsek az olur hem krontta hem dogtasta sayenizde cok ky malina sahip cikti ve ciddi paralar kazandi dediginiz gibi bir zamanlar hergun manipulasyon yapan duzenbazlar simdi ortalarda yok ama biz hala burdayiz ve gururla yaziyoruz saygilar selamlar...
Tesekkur ederim sn. Cogito06