39 _ 2i yaptık
Printable View
39 _ 2i yaptık
42-30 oldu
32-48:bravo::halay:
wane maker olmuyor diyorum
Ulennn vercez maçı 62-69
62-72 ........3 periyot sonu
veseley ne bastı 75-62
alayüp :halay:
79-67 son 7 dakika
wanemaker giriyor fark kapanıyor çıkıyor fark açılıyor
72-88.........3.35 sn
75-90 .....2.22 4 lü final:halay:
:halay:TEŞEKKÜRLER KANARYA:halay:
Tebrikler Fenerbahçe Doğuş . İlk 2 periyod şiir gibi oynadık .
Final Four’da Rakip Zalgris .
Tebrikler Fenerbahçe
Khimki 88 Cska 89
Khimki 17 sayıdan geri geldi ama son hücumda sayı bulamadı ve kaybetti .
Böylece CSKA Final Four’a yükselen 3. Takım oldu .
Euroleague Final Four eşleşmeleri :
18 Mayıs: CSKA - Real Madrid
18 Mayis : Fenerbahçe Doğuş - Zalgris
Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımımızın 5 Mayıs Cumartesi günü 13:00’te Beşiktaş Sompo Japan ile Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynayacağı Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 28. hafta maçının bilet satışı 29 Nisan Pazar günü (yarın) başlıyor.
Muratbey Uşak 81 Fenerbahçe Doğuş 90 MS
Hasan Ali'nin içine Roberto Carlos girmiş :)
Adamı hadım etti
Topige girdiğimde baktım cefakar kanaryalar başlığı üstte dedim ki ya yeniğiz ya berabere kotü zaman yazıcisıgelmiş çunki bu arada gol sesini duydum baktım bizimkiler atmış
cankurtaran......valbunea
Top dışarıdan
Kafa yarılınca kan akarmış
TEBRİKLER KANARYA:bravo:
İyi kötü farketmez kazanmamız çok önemliydi ..
Alper Potuk inanılmaz kötüydü hic yakıştıramadım , Atif’da iyi değildi ama sahada Harika oynayan bir Soldado vardı bunun dışında o kadar bası kanamasına rağmen hiçbir kafa topundan kaçmayan Skertel’de takdir edilmeli.. Valbuena istekli oynamak istiyor ve bunu artık hak ediyor haftaya onunla başlamalı Aykut hoca ..
Çok önemliydi çok kritik bir süreci geçtik .
Tebrikler Fenerbahçem !
Aykut Kocaman : Tamamen hislerimle söylüyorum ben pek Beşiktaş ‘in maça çıkmayacağını düşünmüyorum . Genel olarak farklı taraflara mesaj göndermek icin böyle dediklerini düşünüyorum ama bu dusuncemn yanılgıya uygun çünkü çok net bir açıklama ile gelmeyeceklerini açıkladılar ama ben gelmeyeceklerini düşünmüyorum .
Alper devamlı oynamadımı oyundan düşüyor
Josef de Souza :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...41fc261bcf.jpg
Demekki kanda akarmış yarıkta olurmuş öyle şenol günei gibi sedyede baygın ayaklarıyla kaçmaya gerek yokmuş
Evimizde kaybettiğimiz Akhisar macı ve 93’de ilk yarıda puan kaptırdığımız Kayserispor macını gelde arama ..
şenolgüneş küsmüş