Ben de aradim acmadilar :)
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ben de aradim acmadilar :)
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sicti ortaliga
muhteremler haberi gönderdi demekki yukrıdan malı boşalttılar.
eger habere yönelik bir beklenti varsa tekrar toparlayacaktır.
Basın-yayın organlarında çıkan ''Katarlılar Kulübü Satın Alıyor'' başlıklı haberler gerçeği yansıtmamaktadır. SPK düzenlemeleri ve ilgili mevzuatlar uyarınca bu nitelikteki kararlar Yönetim Kurulu kararı ile gerçekleşebilecek olup, Özel Durumlar Tebliği gereğince bu kapsamdaki kararların da kamuya açıklanması gerekmektedir. Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından bu konuda alınmış bir karar bulunmamaktadır.
Bu kapsamda Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı Özel Durum Tebliği'ne göre kamuya açıklanacak herhangi bir husus bulunmamakla birlikte, SPK düzenlemeleri çerçevesinde Kamuyu Aydınlatma Platformu ve web adresimizde yapılan resmi duyurular haricindeki haberlere itibar edilmemesini rica ederiz.
Kamuoyunun bilgisine duyurulur.
Saygılarımızla,
işte korktuğum buydu şükür ki çıkmışız. kalanlara ve yakalananlara Allah sabır versin
Spor hisse si bu :) Başarı var mı? YOK, lig ne alemde? KÖTÜ
Yatırım tavsiyesi değildir.
Ne diceklerdi klubu satiyozmu diceklerdi malinizi kaptirmayin trabzona buralar bedava ytddddd denizbankta satilirken boyle yapmislardi sonra uc gun sonra gorusmeler basladidiye haber cikti
Katarlilar bizi kandirdi:):):):):)
61 lot elimizde bakalim ne Katar ne katmaz:)bu kadar isleme spk ne der acaba?Neden bu kadar acele ettin aciklama icin diye hesap sormaz mi?
Bok kurumaya başladı.
sanırım spekle kulüp yönetimi işbirliğiyle bir film izledik. ytd...
El Cezire televizyonu, Katar Emiri Ailesine ait bir holding'in Trabzonspor'un yüzde 50'sine 250 milyon Dolar teklif edeceğini duyurdu.
1.5 YILDIR TAKİPTELER
Katar'ın zengin iş adamlarından Muntag Al Gafy, 1.5 yıldır gerek Trabzon'u gerekse de Trabzonspor'u inceliyor ve takip ediyor.
Hatırlanacağı üzere Katar ve Trabzonspor cepheleri yeni stadın yapımında da ortak hareket etmişti. Ayrıca Katar bankası QNB, halihazırda Karadeniz ekibinin forma sponsoru.
El cezire uydurmus mu o zaman.
Katarlilar alacak haberi yapaninda, bu haberin yalanlamasini bu kadar gec yapanin anasini s..k sin yukardan hisse alip elinde kalanlar. Biz 2.50 den ciktik. Kalanlara sabirlar
Adamlar teklif edecek diyor zaten belki trabzon kabul etmez ama artik trabzonuda 50 milyon euro piyasa degerinde nah tutarlar ytddddddd
Şaka maka eğer Katarlılar alsaydı kağıt kaç olurdu onu merak ettim:)Var mı fikri olan
bunu alana Allah akıl fikir versin.
kafadan sakat olmak lazım.
Katarlılar bunu alacaksa parasız versinler.
Giderleri her zaman gelirlerinden fazla olacaktır.
finansal olarak hep borç, sportif olarak hep başarısız. eee neyi alıyorsunuz.
yatırım tavsiyesi değildir.
Şimdide açıkçılar çıktı piyasaya ama bence bu film burda bitmez.
Adamlar teklif etcek diyor bi teklifi bekliyelim cumhurbaskanimiz ne derse o olur ytdddddd
Yok yahu bize haram gülmek... Şöyle 2-3 gün arkamıza yaslanıp keyfini çıkaramıyacaz... Hep diken üstünde hep stres... Hasta etti bünyeyi
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Denizbank satis asamasinda da ilk once yonetim aciklama yapmisti yok oyle bi satis gorusmesi die sonra noldu hisse 2 katina cikmadimi... Bosversene haftaya gorelim haberleri spek toplasinda...
Katar emiri trabzon hava limanina indigi gun tavana yapisir ytdddddddd
Yuzde ellisini 250 milyonu gec hepsine 250 milyon verse bile su an ki degerin 5 kati eder arkadaslar ondan korkmayin ytddddddd
Hiç bir haberi zamanında kap a bildirmeyen yönetimin, bu haberi 3 saatte yalanlamasının amacı ne acaba. Kafamda deli sorular.
Baskan cikar gorusulebilir derse bak ozaman sen trabzona ytdddddd
Seans sonunu bekleyeceğim pinochio.
Bu haber arkadaslar el cezireden geldi diyorum ki adamlar teklifte bulunacaklar klubun resmi teklif olmadigı için açıklama yetkisi yok
SM-J510FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
teknik direktörümüzün arkasındayız aaaa o da ne gece yarısı teknik direktör gönderilmiş:):):):)
Dikkat ettiyseniz trabzonun satilma haberi diyor adamlar trabzonun yuzde 50 sine 250 milyon dolar teklif etcek daha daha teklif olmamis bu haber zaten gelcekti ytddddd durun bi teklif gelsin hep beraber degerlendiririz
Bu konu zaten iki senedir var ates olmayan yerden duman cikmaz derler izliyip gorcez artik ytddddddddd
Haber de sorun yok haber doğru
E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yakinda teklif gelir. El cezire durup dururken uyduracak değil ya.
Akşam eksi kapat ta tam olsun bari...
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından bu konuda alınmış bir karar bulunmamaktadır.
arkadaşlar ii okuyun açıklamayı... sadece bu cümlede bile hani öyle bi durum var ama yönetimce onaylamadık diyo... olan ky oldu yine... haftaya görüşürüz ytd. demek ki yalanda değil...
Adı üstünde haber
E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
pasta paylaşabilecek arkadaş varmı acaba?