Zamanında 6 ları falan nasıl görmüş bu hisse hayret! Yanlışlıkla sürdüler galiba oraya. Yoksa kısır bir döngüde pranga zinciri ile bağlanmış durumda...
Printable View
Zamanında 6 ları falan nasıl görmüş bu hisse hayret! Yanlışlıkla sürdüler galiba oraya. Yoksa kısır bir döngüde pranga zinciri ile bağlanmış durumda...
o zaman mart ın 5 ine kadar bekleyin diyorsunuz.:(
patlak top bile yere düştüğü zaman en az bir kere sıçrar.
Şimdi söyle bir durum var. Hisse geri alimi birçok kişiyi cezbetti ve yükseliş trendine gireceği izlenimi verdi. Lakin geri alım açıklamasında küçük yatırımcıyı korumak adına aşağılara salmasini önlemek adına yapıldığı yazıyordu. Gerçektende belli rakamlardan alım yaparak iyice düşmesini önlediler bugüne kadar. Hisseyi ileri taşıyıcı bir işlem olmasını biz istedik lakin yanlış bir beklentiye girdik. Hissenin genel fıtratını görmek istemedik...
Biraz daha beklemek gerekebilir son günlerde Denizin yüklü satışı vardi. Bunun sebebi yeni halka arzlar da olabilir her ne kadar y.icine az ayrılmış olsa da. Bilanço beklentisi genelde yüksek ama hem ona hem de temettüye de zaman var. 100 günlük ort 5.66 üzerinde olduğu sürece pozitif, yön yukarı olabilir. Ne zamanki 50 günlük ort yukarı kırmış o zaman sıçrama yapmış onu geçmek ve en az 2 gün kalıcı olmak gerekiyor 6 üstünü görebilmek icin. Şirket 5.65 ten alıyorsa demek ki kafalarında belirledikleri fiyatlar orası. O sebeple daha alta gelmez umarım. 200 günlük ort 5.52 bilgi olmasi açısından
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ortaklar bırakın şu 100 günlük,50 günlük, tobo, grafik hikayesini.spek kendi hikayesini yazıyor.
şirket bu sene bedelsiz vermesin zaten sermaye yüksek full temettü versin
SM-N9200 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piyasa düşüyor. Hani ENKA ters hareket ederdi. ? O da düşüyor. Bırakın bu işleri
Dun biraz yükseldi ya hemen gözünü aşağı dikti. Ne gıcırdamaz kağnı imiş bu!
Aksama 5.65 den bir alım daha gelir lakin sirketin ayırdığı bütçede bitecek yakında. Sonra ne olacak acaba?
teknil meknik,tobo,fibonaci ,omuz baş omuz.... bilen arkadaşlar. üç vakte kadar ne olacak? bizim gibi '' su birikintisi'' de balık avlamaya çalışanlara yardım edin bi zahmet...boşuna su birikintisinin başında beklemeyelim. bu '' su birikinti'' sinde balık yoksa başka su birikintilerine gidelim...
Şirket iyi olabilir ama berbat bir hisse performansı. Bir de bilanço çok iyi deyip cilalıyorlar. Enka alan ekim 2017 den beri beş kuruş kazanmamış. Sağlam falan değil bu hisse.Hayal kırıklığı
Ben burda bu kadar güçlü bir şirkete yakışmıyor dediğimde aldığınız temettüler yetmiyormu diyenler nerelerde acaba. Tamam temettü veriyorda insanın ağzına bir parmak bal veriyor sonra kaşıkla geri alıyor.
6 falan hayal oldu gibi. Fazla bekletiyor. Tadı kalmadı. Tecrübeliler demişti zaten ne öldürür ne güldürür diye. Gemiden atlayıp kurtulacaz gayrı. Başka fırsatlar kaçıyor...
Yarım saatte sonuç almayı bekleyen kardeşler kumda oynayabilir. Yatırım yapın evcilik oynamayın. Eliyle de balık tutabilir sığ suda, canları nasıl isterse.
Enka sağlam bana göre, çok kazandırmaz ama dip de yapmaz.
Açgözlü kardeşler bildikleri güzel hisselerde risk alabilirler.
Geri alım çözüm olmadıysa şirket başka bir yol deneyecektir elbet. Hisseye sahip çıktığını görüyoruz, paniğe gerek yok.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Temettü dediğin 2017 içinde iki defa toplam %6.45 BÜRÜT vermiş. Mevduat faizinin % 14 olduğu bir ülkede laf-ı güzaf. Senet artmamış ki (sadece % 10 cuk ) Borsa neredeyse % 90 artmışken. Yani sonuç olarak HÜSRAN ve KÜLLİYEN ZARAR. Ben bilgi ile konuşurum burada olduğu gibi. Bu matematik hesabını yapamayanlar bu senet de kalır. Bundan sonra da bu forumda dilsizim artık.
Evet bende demistim temettu veriyo yetmezmi diye ben 10 senedir enkada takilirdim 110 tl karla ayrildim uzuncuysan saglam ama bu ay alayim 1 ay sonra cebini dolduruyum dersen uzak dur 10 senedir ne tavan ne taban gordum kaybettirmez faize yatirsan ayni sekilde kazanirsin ben enkaya girdigim gun enka ve erbos ayni fiyattaydi herkez kendi karar verir
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kazandıran UZUN VADELİ Senet mi deniniz ? Bakınız TUPRAS. FAZLA SÖZE GEREK YOK.Ek 14567
Ky yatirimci olsaydi bu kadar cikmazdi inan
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her hissede hisseleriyle ask yaşayan, sirketin ve hissenin amansız savunucusu, bu ugurda haddi olmayan laflar ederek herkese laf yetiştiren gereksiz kişiler muhakkak cikiyor. Burada nasibini almış durumda. Ne desek boş...
geçen yılın grafiğinde 28 şubat 8 mart arası yüzde onluk yükselme olmuş, şu anda zarardayken 5 mart taki bilançoya kadar bekleyip satmayı planladım şahsen ytd.
SM-N9200 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Lafı bana dediğini anlıyorum hiç gerek yok bunlara.
Hiçbir hisseyle işim olmaz ve ilelebet de tutmam. 1 aya yakın araştırıp kademeli bir sekilde dipten almaya çalışırım. %5 ile %10 kar gördüm mü bırakırım.
Bilmeden yorum yapıp durmayın.
Hisseyi konuşun kişileri değil.
Altyapısı olmadan yermeyin de övmeyin de.
Yatırımcı olun vurkaççı olursanız buralarda ağlaşır durursunuz.
Ah ah ne desek boş diye boşa demedik...
arkadaşlar nerede o falcılarımız,pardon teknikcilerimiz göremiyormusunuz kristal kürede, kahve fincanında ,bakla tanelerinde şu enkanın gidişatını-sonunu. ha balıkçımıza soralım '' balıkçımız'' daha iyi bilir. ne de olsa balık avlanacak yeri o daha iyi biliyor. ( ''yatırım tavsiyesi değildir'')
Alacağı yeri bilen için sorun yok.
Kademeli almazsan, sazan balığı gibi olursan kardeşim, kaybedersin.
Ben kar etmeyi bekliyorum, hisseyi de pazarlamıyorum. İşim bitsin çıkar giderim. Süre mefhumum da yok.
Tekrar alım pozisyonuna gelmesini beklerim "Grafiksel" olarak.
Kendimi anlattığım için kızanlar olabilir. Herkes tarzını yazarsa bence birbirimizden faydalanıp tecrübe kazanabiliriz. Balık tutmayı bilmeyen, aç kalanlar da kaybetme hikayesini anlatsın ders alırız.
5.62 den 100 bin
5.63 ten 450 bin
Geri alım yapılmış bugün de.
Hisse alımhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1918794da0.jpg
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buna arada Tüpraş in hikayesi Petkim deki star rafinerisinin Tüpraş in karını dusereceginden dolayı eğer ki Tüpraş yıl sonu hedefi karın üzerinde gelsin o zaman görün Tüpraş i
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2.850.000 lot daha alacaklar yanlış değilsem
Son 10 yıllık grafik. İkili işlem. ENKA versus TUPRS. 10 yılda Enka sat Tüpraş al grafiği. Gereksiz bağırmayalım artık.Ek 14597
twitter da Pasha olarak namlı arkadaşın anlatımı ky için güzel bir bilgi paylaşayım dedim
https://www.dropbox.com/s/hq3cf4702f...APMAK.pdf?dl=0
ENKA sat TEKFEN al. Son 1.5 yıllık grafik. ENKA sürünüyor.
[ATTACH=CONFIG]14632[/ATTAC
Yabancılar niye satıyor. Yukarıdaki grafikler yüzünden. Fon yöneticisine hesap sorarlar çünkü. Genel kümülatifin nedir diye ?O da gitmeyen hisse performansı yerlerde sürünen senedi bulup satıyor. Bizimkiler de sadece bekleyip geri alım açıklamaktan başka bir şey yapmıyorlar. Hisse progmanına gerek kalmazdı eğer hisse performansın iyi olsaydı. Borsada bir kural vardır. Ucuz kağıt daima ucuzdur, Pahalı kağıt daima pahalıdır. O yüzden borsada iyi veya kötü değil, talep gören veya görmeyen kağıt vardır. Sürünmeye devam. Y.T.D.