6.25 in altına düşmeme garantisi (belli bir süre için) var mı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
6.25 in altına düşmeme garantisi (belli bir süre için) var mı
fiyat istikrarını sağlayıcı işlemleri ancak borsa fiyatı halka arz fiyatının altına düştüğü zaman yapabileceği, bu işlemlerin sadece fiyat düşüşünü önlemek amacıyla yapılabileceği, hisse senedinin piyasa fiyatını yükseltme amacıyla bu türden bir işlem yapılamayacağı ve bu işlemlerin sürekli değil halka arzı müteakip kısıtlı bir sürede (EnerjiSA arz da bu süreyi 30 gün belirtiyor)
30 gün boyunca hep düşmez sıkıntı yapma
Tşkr ler
30 gün garantisi & fiyat garantisi senet değil,
Endekse bağlı fiyat garantisinden bahsediliyor,
Endekse bağlı düşüşlerde hissede paralel oranda düşerse ve bu düşüşü fiyat garantisi kapsamında yönetecekler,
Ancak ben bu düşüşü endeks %2 ise bu %1 şeklinde düşünüyorum tabi belki iyi niyetlilerse ve finans güçleri de yetiyorsa bu düşüşe de müsaade etmezler ancak garanti yok kontrollü garanti var...
Teknik altyapısı henüz oluşmadı ve henüz destek dirençlerden bahsetmek mümkün görünmüyor,
ancak bana göre 7.20 psikolojik direnç,
Endeks birkaç gündür satıcılı hareket ediyor alıma iştahı yok, göstergeler sat, genel hava olumsuz,
Endeks yarında çalkantılı olacak yine muhtemelen eksi kapatacak birde hafta sonunun etkisi var.
Hissede panik yapmanıza gerek yok zararda olanlar şayet stop yapamadılarsa izleyecekler,
Hisse bu seviyelerden zarar ettirmez hele de arz dan aldıysanız...
Endeks pozitif havaya girdiğinde ve haberler gelmeye başladığında hedef fiyat nominal fiyat (iskontosuz fiyat)...
İnşallah bol para kazanmanız dileğiyle...
Piyasa düzelmedikçe ve 6,25 altına inmedikçe ben alım yapmam
Ha düşerse 6,25 altına ve piyasa düzelmezse ben risk alır mallanırım
Aksi taktirde bozuk piyasada mallanmış baronlar %10 kârı af etmeden milletin kucağına yığar YTD
Bu durum tamamen yarınki endekse bağlı, 6.30 en olumsuz durumda hatta satışlar hızlanırsa 6.25 i titretebilir, 6.40....6.90 dalgalı geçeceği seviyeler, tabi bunlar tahminim yanlış anlaşılmasın sadece düşüncemi paylaşıyorum.
VEYA
ağalar gelir tavana kitler...
Bu yazdıklarım tamamen hayal ürünü, ne olacağını kimse bilemez, düşüncelerim bu şekilde...
Yarın biz hapı yuttuk abd ye bakılırsa
Yarın patladık ıyıce bırde hafta sonu satıs baskısı co çk kotu
Eğer ekonomik kriz gelmiyorsa ve paraya ihtiyacınız yoksa unutun hisseyi taki hedeflediğiniz yere gelene kadar yoksa çok zarar edersiniz panikleyip satarsanız
Bugün 6 90 lar test edilebilir
Günaydın, bugün abd borsalarının tüm avrupa ve tr üzeri negatif etkisi gözükecek en son 5 şubat tarihinde abd borsalarında yaşanan bu tip benzeri düşüşte, tr borsasında 6 şubatta %2 lerden başlayan düşüş günü %1 eksi ile kapatmıştı. Bugün de benzeri senaryo yaşanacağını ve en çok banka, sanayi ve ulaşım endeksleri etkilenecek görüşündeyim. Bugün enerjisa da kendi nasibini alacaktır, bu demek değildir ki eksi kapatacak sadece gerçek performansını gösteremeyecek, tahminim haftaya çarşamba ya kadar hem bist hem enerjisa daha poz olacak olup, çarşamba gününe dikkat edilmesi gerekir... ytd
Emir giren oldu mu
Kolay gelsin Enerjisacilar :ok:
https://media.giphy.com/media/wLTWnA6YkT6qk/giphy.gif
Bende sahsi düşüncemi yazayım bugüön açılış 6.40 olacak tabiii bu bir yorımmmm
enj şakşakçıları elektrik faturanıza göz atın>dağıtım bedeli adı altında alınan haraç ne ola ki?
Sabancı Holding hissedarlarının hisse satmaya meraklı oluşları beni rahatsız ediyor. Bu hissede fiyat garantisi yoktu galiba.
küçük yatırımcı için hissede dağıtım bedeli ödeme zamanı geldi galiba :(
Arzda alamadım diyen yerli artik istediği kadar alabilir, yeniden halka arz oluyor sanırım, sabancılar millete arz mi etti ırz mi etti belli olmadi, daha ilk günden yatirimcisini düzen bir hisse görünümü aldı.yazıklar olsun.6,25 den almıştım biraz sattım gitti artik.
Dün 7,50 den alabilir miyim acaba diyenler şuan 6,50 fiyattan istediği kadar alabilir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2.00 TL fiyata düşerse alabilirim. Bu grubun kağıtları genellikle arz sonrası üçte bir fiyatına geriliyor. Örnekler var.
En iyi örnek AKBANK hissesi. 12.00 TL den arz edildi. Altı ay fiyat garantisi vardı.
Altı ay tamamlandığında yanlış hatırlamıyorsam 3.00 TL fiyata kadar geriledi.
12.00 TL den halka arz edilen şirket hisseleri teorik olarak 3.00 TL den geri toplandı.
Tarih tekerrürden ibarettir diye bir söz hatırlıyorum.
Bir derinlik paylaşsanızda bı garibanda görse olmaz mı
BGC partners deli gibi satıyor, kimin malını satıyor acaba bunlar, city ninmi doceninmi
Halka arzda yerliye vermeme sebepleri belli oldu, yabancıya verdiler ki, yerliye satabilsin diye, yerli alsaydı hisseyi şimdi kime satacaklardı , vay hainler vay,😀😁😂
ENJSA genel takas
http://imageturko.com/?di=FM61
yabancıya kaçtan verdi?hep aynı film figüranlar akıllanmıyor:Sad:
Borrsa lar genelde saticili bir zamanda dün ve bugün ....buda enerji sa için kötü zaman oldu...
Not: isteseler 8 Şubat'ta tavan dan dağıtamaz larmiydi ?
Şimdi bu fiyattan satmayanlar akşam 6 liradan satacak. Durum onu gösteriyor. Yabancı 5.50-6 arası bidaha toplar 7 liradan tekrar elimize verir.