Speği kizdirdim neyse 5 üzerine at dusunurum
Printable View
Speği kizdirdim neyse 5 üzerine at dusunurum
Yatırım finansman senin malında biter. Nasıl aracı kurum bunlar anlamadım.hep zararına işlem. Yatırımcıları ürkütüyorlar. Sabır demektan başka çare yok.
şirket 6 aylıkta borç ödemese idi 8 milyon kar gelirdi.
Göreceğiz.
Satanların yolları açık olsun.
hacim yüksek bilerek satış olma ihtimali var normalde ben 4000 lot satmaya kalksam 4 kademe düşer..
biri bir platforma yazmış renoult kutu tedariğini kesmiş diye mantıksız olmuş fabrika izmirde renoult sanki arabaları karton kutuya koyup satıyor .......olursa yedek parçacılara kutu satar oda çevresindekilere ...çok alem adamlar, daha kötü yazan larda var yok batık kayyum vs, çukurova grubu yatırım yapıyor para olmasa ,borçlu olsa yaparmı..
Satış vadeleri ve özellikle tahsilat vadeleri önceki yıllara göre artmıştır. Pazar şartlarına göre
tüketici grubu değişmekle birlikte 2018 yılının ikinci çeyreğinde üretilen ürünlerin % 24 dayanıklı
tüketim malları, % 23 gıda üreticileri, % 18 otomotiv sektörü, %10 tekstil üreticilerine
satılmaktadır.
Endeks düşerken onden gidiyor cikarken tepki yok ya sabir
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
martdaki hacmine yaklaşmış gün sonu ne olacak acaba
Gunluk alan satan gorebilen var mi
.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7868c89e93.jpg
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şirket daha karlı olacağını hesapladığı için savunma sanayii işine girdi.
Şirket hissesinin $ bazındaki seviyesi bu sektöre ilk adımını attığı ve hiç iş almadığı düzeylere geri gelmiş durumda..
Aldığı işlerin teslim tarihlerine bakılırsa 2018/06 bilançosundan sonra bilanço hızlı bir değişim içine girecek.
Faizler artmış vs tamam ama aldığı işlerin bedelleri de çoğunlukla Euro - $ cinsinden, o yüzden pek etkilemez..
Yatırım tavsiyesi değildir, kişisel görüşlerimdir..
Samimi ilginiz ve bilgilendirme için teşekkürler. Saygılarımla
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pasta var mı acaba
Pasta paylaşabilecek yokmu????
HUAWEI CAN-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güzel mal topluyorlar.. demek ki 9 aylıklar güzel gelecek.. zaten 2 yıldır ciddi toparlanma var bilançolarda...
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alan satan kim acaba
Onu zaten bir görebilsek!!!!!!
dün dolaşımdaki hissenin 4 te 1 ni açığa satmış spek ........
bu günde aynısı olur alan satan çoğu kendidir bana göre
Açığa sattıysa hissenin düşmesi gerekmiyormu????
benim anlamadığım büyük ihtimal işlemlerin çoğu kendinin açığa satıp para kazanıyorsa kimin malını geri yerine koyuyor yüksek veya tavandan alanlar hemen döküp alıyorsa ama böyle tahtaya nasıl büyük mebla para veriyor ky ilginç
Tamamda kendisi alıyor kendisi satıyor parayı kimden kazanıyor açiğa.sarışı dün yaptıysa hisse dün %10 üzeri yükseldi açığa alış yapmış olmasın???
tmm da tahta iki ayrı speği kaldırmaz dolaşımda 3 milyon lot var nasıl para kazanıyor çözemedim ky çok ilgi gösterdi ise ayrı
Dün bir.arkadaş pasta paylaştı invest az öyleden sonra 500 bin artıdaydı satan kurum teb yapıkredi gedik yatırım. İnvest dün 3.40 ortalamyla aldığı malı kime satacak bu önemli artı fünü kaç lotla kapadı ve bugün ne yaptı bunları göremiyoruz birileri pasta paylaşsaydı bakardık
Pastaya bakma kurumlar arası virman felan filan her ayak olur sen kâr etmene bak kafayi çok yormayacan
Kar nerde hala zarardayız 5 aydır 4.13 maliyetle bekliyoruz kara geçsem bir.dakika dururmuyum.
Yok düşüremedim.bekliyorum maliyeti bakalım ne olucak bu güne kadar bana hiç zarar ettirmedi
tarihi işlem hacmine rağmen 40 kademe çıktı ..
tahtadaki by yatırımcı ağa,, benim maliyete daha 1.45 kuruş daha var
amacın toplama filan dır umarım
yoksa dikkat çekip çakacakmısın
bakıp göreceğiz..
Basladigi yere geri mi donecek bu.. Sanki 3 4 kez tavan yapmis gibi dusuyor normalde 97 bi endekste 3.70 seviyesindeydi.
satmayanları perişan etmek için bekletir bu yvşk kağıt
Sabah aldık fazla mı aldım ondan mı düştü acaba
çok alan çok binen olursa da zor çünkü dolaşımda 3 milyon hisse var yüklü açığa satış yapıyor adam düzeni kurmuş..ayda 1 böyle yapsa tmm. atlayanlarda benim gibi 6 ay dır mal taşısın iyi düzen
İnvest almış gözüküyor.açığa satınca sonra yerine koyması gerekmiyor mu.
o kadar teknik bilgim yok ama aracı kurum hepsinden de yapabilir a b c aracı kurum önemli değil 4 lirayı görmüş kağıdı
3.60 düşürdü aradaki 40 kademe açığa satanın kar hanesine yazıldı öyle biliyorum
elinde hiç kaplm hisse olmayan biri
aracı kurumda bulanan kaplm hisseleri kiralıyor
1 günlük veya komisyon dahada ödeyerek bir kaç gün
açıkçı filan yakalamak filan diyorlar hepsi tamamen hikaye
büyük ihtimal kaplm ini kiralayan yatırımcı da kazanıyor bu işlemden..
hacimsiz bir şekilde kaplm duruyordu aylardır
benim çok hissem olsa bu kaplm de kesinlikle kiralardım
yanlışmı biliyorum doğrumu
düzelten olursa sevinirim
3.90 uzerine atsa ne guzel olur bugun.
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kim aliyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
invest takasda %16 olmuş
o zaman spek birde bunun üzerinden dağıtıma geçerse
yandı gülüm keten helva