Ha şöyle kır zincirlerini yık duvarları 2,15 neki sen ne duvarlar yıktın hadi koçum
sanırım beni duydu :)
Printable View
Ha şöyle kır zincirlerini yık duvarları 2,15 neki sen ne duvarlar yıktın hadi koçum
sanırım beni duydu :)
vay arkadaş benim çıkmamı bekliyormuş :)
yaww tam tavana gidiyordu devremi kesti o ?
ulan tavana 7 kademe klmışken devremi kesilir hain spk :)
debremevre dinlemez miker atar devreleri benim aslan spekcanım :)
şakamaka gazlaya gazlaya tavana götürdümya la kağıdı :oleyo:
Çok güzel hareketler bunlar:)
1.86 nire 2.25 nire:)
Hacim 16.3 milyon lot,,,a.o. 2.059
süpüren iş yatırım ,1.148.000 lot ile.
Haber gelmiş gözünüz aydın...dermişim yoksa niye çıksın
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
zaten o yaptığı hareket borsanın şokuyla olmuş saçma sapan bir hareketti
umarım geçenki zirvesinide kırar yakın zamanda
is yatirım Maliyeti nedir
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
pasta paylaşabilecek kimse yok mudur?
Sonuçlanma aşamasındaki Nazım İmar Planı dosysının içeriği çok önemli...
Bildiğiniz gibi, şu anda. Tarla vasfında boş arazidir...Sultanbeyli ve Otoyolun bitişiği olmasına rağmen, üzerinde danalar otlamaktadır...
İmar geçtiğinde ARSA olacaktır.. Üzerine çivi bile çakılabilecek hale gelmesi bile değerini katlayacaktır...Yeterki ARSA ya dönüşsün ve üzerinde gelir getirici tesisler yapılabilsin...
Nazım imar planının getirdiği kriterler Arazimizin ve dolayısıyla Mipaz ın fiyatını tayin edecektir...
Bu nekadardır sürüyor mahkeme süreci bilginiz varmı hocam haber. Nezaman düşer sizce mal iteliyecek olsa düşdüğü yerden buraya niye gelsin
Bugün hem aşağı -%10,hem de yukarı +%10 a devre kesici geldi,,,enteresan bir gün oldu.
Hocam bu imar işi nezaman hal olur bi zaman bilginiz varmı süreç nekadardır beklemede çıkma ihtimali nedir çıkar mı sizce
Biz küçük yatırımcılar, bu dosyadan 2016 yıl sonuFaaliyet Raporuyla haberdar olduk, 2017 Şubat da. Halbuki 2016 içinde İBB MECLİSİ ne değerlendirme ve onay için sunulmuş...
Son 10-15 günde MİPAZ tahtasında adeta 5-10 kademe, birçok kez kazınarak hisse alındı.
Birçok kişi bu hareketi, NİP nın Meclisden geçtiği şeklinde yorumladı..
Mipaz Yatırımcı İlişkikeri Yetkilisi ne sordum, "Biz ancak askıya çıkarsa Kap ta açıklarız" dedi. Onaylanıp onaylanmadığı hususunda renk vermedi...
Daha öncede yazdım, ben rüyamda Meclis onayından geçtiğini, imzaların tamamlanma işleminin devam ettiğini, yatişirse bayram öncesinde, yetişmezse Bayram sonrasında askıya çıkacağı gördüm.. Ama aç tavuk rüyasında darı ambarında olduğunu görürmüş, misali...Sadece rüya...:))))
Mipaz, bu plan çalışmasını bile 2016 içinde değil, birçok ay üzerinden geçtikten sonra, Değerleme Uzmanının Pendik Belediyesine durumu sorması üzerine, (sanırım 6 Kasımdı tarihi) "Belediyenin verdiği cevapdan öğrendiğimize göre" diyerek, Faaliyet Raporu içinde yazdı...
Sözkonusu NİP nın içeriğini de açıklamıyor, ama bildikleri kesin... Bilmemeleri mümkün değil, 2.093.000 m2 parsel içinde 1.720.521 m2 arazin olacak, bu araziyide kapsayan İmar çalışması olacak, mal sahibi olarak bu hususlarda belediye bilgi verir, vermek zorundadır..Bildikleri halde İmar detaylarını açıklamıyorlar... Ama 2016 da yüzbinlerce m2 ve 2017 de yine 148.000 küsür m2 yi üzerine geçiriyorlar... Arazi toplamaya devam...
Tamam topla kardeşim, sonunda ortağız.. Sen kazanırsan bizde kazanırız...
Ama bildiğin içeriği bizede açıkla, daa...
İlla da askı... Ne askıymış yavvv..Meraktan gözüme uyku girmiyor, rüyada göremiyorum ki, uyuyamadığım için...:)))
Eskisin burda olimpik forum sanki senin onceki profil foton findikmiydi? =))) konu disi oldu kusura bakmayin=)
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tşk hocam işallah haber bayram olmadan olumlu düşerde tam bayram yaparız o tavan gider sanırım bizimkine hayek iş de...
Aminnnn, inşallah...
Pasta borek corek boyoz yok mu sn olimpik forum
Simit olsun madem:)
Bayram öncesi bit sürpriz olmaz ise (ki olabilir) Bayram sonrası 5-9 Eylül haftası hararet yükselecek, hareketlerde...
2.093.000 m2 ilk arazinin dönüm haftası tahminim;
Bayram öncesi.... %25
Bayram sonrası...%50
Bayram sonrasından
sonraki hafta....., %25
Asla yatırım tavsiyesi değildir..Umut ediyorum
Üstad şirketle ilgili bir haber mı aldın.Bu yorumu yapmak bizim gibi minnacık yatırımcılarin gözünü karartip hisseye girmesine sebep olmaz mı?Ben bu araziye imar cikacacigina inancım yok ama yine de iskilleniyorum.Doganin bütün kağıtları yerinde dururken mipaz hareketli.Hayirlisi diyelim.Olimpikforum ve temel analiz 1 inceliyordu bu hisseyi çok anlamlı bir şey.
Dayanağınız nedir arkadaşım? Belediyede imara siz mi bakıyordunuz? Spek veya ekibinden değilseniz ( ki bu durumda ya speğe gıcıksınız ya da spek sizsiniz mal çakma derdindesiniz) bunu bilmenizin imkanı yok. Bu yaptığınız kurallara da aykırı, SPK kurallarına da. Ağır cezası var. Nedir sizi bu kadar iddialı laf söyleten?
Fatihrustu, mesut353, twistaz değerli ortaklar...
Öncelikle şunu bilmenizi isterim ki, ben MİPAZ ile 15 Temmuz sonrası, Hande Fırat,CNNTÜRK ün işgali ve Aydın Doğan ın darbe karşıtı rolleri neticesinde tanıştım... Gözüm kapalı olarak 0,60 lardan..
Sonra geçmişe yönelik tüm Faaliyet Raporlarını inceledim...
Devasa bir arazisi olduğunu anlayınca, yaşadığım içanadolu şehrinden arabama atladım, İstanbul, Pendik, KURTDOĞMUŞ köyüne gittim...Muhtarı buldum, köylülerle konuştum...
Aydın Doğan ın arazisi diyor herkes...Yanlış gelmişsin, buraya çok uzak, Sultanbeyli ye git, dediler..Sağolsun Muhtar bey, ben götüreyim, dedi, beni Mipaz ın arazisine götürdü...
Arazinin üzerinde danalar otluyordu, kenarlarına romanlar çadırlar kurmuştu, falan...
Amaaa tam Sultanbeyli Devlet Hastanesi ve 3-4 liseye ve Otoyol gişelerine çok yakındı, hemen hemen komşuydu...Otoban etrafından dolaşıyordu, TEM e bağlantısı çok kolaydı.
2016 nın son çeyreği.. Yatırımımı artırdım... Taa ki, Doğan grubunun Ankara temsilcisi tutuklanana kadar...1.40-1.50 şerden vedalaştım...
Ara sıra ufak tefek aldım/sattım.. Bu şahıs tahliye olunca 1.20 lerden tekrar yatırım yaptım...
Malumunuz son haftalarda ralli yaptı, İş/metro gibi aracı kurum müşterileri 5 er 10 ar kademe çize cize, devre kesicilerle 2.40 lara çıktı...
Elimde çok düşük maliyetli Mipaz ım var..
Yukarıdaki yazıda da belirttim, hararetln,hareketlerinin yükselmesini beklediğimi ve tahminlerimi yazdım...Yatırım tavsiye etmediğimi, UMUT ettiğimi belirttim...
Yukarıda gidebilir, aşağıda gelebilir...Zaten bunu tahmin etmek için kahin olmaya gerek yok, son zamanlarda MİPAZ güniçi bir aşağı devre kesiyor, bir yukarı..
İBB MECLİSİnde bulunan22054 Pin kodlu Pendik NİP, sadece bizim 1154 parseli değil, bizim dışımızda Pendik Yenişehir, Kurna, Emirli ile Kurtdoğmuş u da kapsıyor... Yüzlerce, binlerce parseli, yüzlerce, binlerce Pendikliyi ilgilendiriyor...
Bizim bildiğimiz enaz 9 ay oldu, İBB MECLİSİnde...Belki daha fazla...
Bizim gibi bu NİP nın onayını ve askıya çıkmasını bekliyor, binlerce Pendikli...
1.20 lerden buralara hareket etmesi, bende bu planın onaylandığı ve askıya çıkma ihtimalinin yükseldiği intibahını oluşturuyor...Eğer hissiyatım doğru çıkarsa askı aşaması yaklaşıyor diye kendimi kandırıyorum...
Bu benim hissiyatım..Ben buna yoruyorum ama sadece beni bağlar...Kimseyede asla önermiyorum...
Bunu her yazında açıkça belirtiyorum...
Değerli ortaklar, MİPAZ YÖNETİMİ plan içinde, 1154 nolu parselimize nasıl bir İmar geliyor, bunu çok iyi biliyor..Elele verip Mipaz a bunu biran önce açıklatmalıyız...Eğer Meclis onayından geçtiyse, askıyı bekletmeden açıklatmaya çalışmalıyız...
Bu hususları MİPAZYÖNETİCİLERİ biliyor, İBB MECLİS ÜYELERİ biliyor, hem İBB hem PENDİK belediyesi İmar/şehircilik ve planlama bölüm çalışanları biliyor, tüm bunların tanıdıkları muhtemelen biliyor, birtek MİPAZ ın bizim gibi küçük yatırımcıları bilmiyor, bilmiyoruz...
Asla ve asla yatırım önerisi değildir, hissedarlarla sohbettir, hak aramadır..
Firma açıklamaları ve firma yetkilileri ne diyorsa doğrudur, sadece bunlara inanarak yatırım yapılmalıdır...
Açıklama zahmetinde bulunduğunuz için teşekkürler sayın temel analiz
Şimdi anladım, bu % leri Mipaz ın hafta hafta yükselme oranları tahminim sanmış, arkadaşlar...
Böyle bir tahmin mümkün değil, yazmakta doğru değil...Benimde haddim değil...
Ben arazinin dönüm haftası olma ihtimali tahminimi belirtmek istedim...NİP nin açıklanma ihtimali olarak...
İyi haftasonları...
Asalet de boyle bisey yani...saygilar sn temelanaliz ustadim
Evet arkadaşlar temel analiz arkadaşımıza bende katılıyorum bu sert hareketler çok manidar ortada elle tutulur gözle görülür bir beklenti var hemde toprağın altın kadar değerli olduğu İstanbul'da bunu kimse hiç edemez kimin arazisi olursa olsun imar birgün çıkacak beklemeye devam...
Tabi belediye herkese benden çay Doğan'a yok demezse...
Değerli ortaklar,
MİPAZ sevdalısı bir ortağınız olarak, arazimizin bulunduğu Pendik ve arazimizin komşusu Sultanbeyli den geçecek, muhtemelen arazimizin değerini olumlu etkileyebilecek bir İMAR çalışması buldum.
(Sanırım birara Olimpik forum arkadaşımız değinmişti)
RAYLI SİSTEM HATTI
Bölgede pişen bizede düşer..
– Pendik, Dosya No 37207 Tasdik Tarihi 18.03.2017 İlçe PENDİK Plan Türü Tadilat Planı Plan Ölçeği 1/5000 Açıklamalar Çekmeköy ? Sancaktepe ? Sultanbeyli – Pendik İlçeleri, Raylı Sistem Hattı plan ve plan Değişikliğine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.03.2016 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı İlana Çıkış Tarihi 06.06.2017 İlan Bitiş Tarihi 05.07.2017 İmar Plan Dosyası Pendik, Raylı Sistem (4030K) – Pendik, Dosya No 37208 Tasdik Tarihi 18.03.2017 İlçe PENDİK Plan Türü Tadilat Planı Plan Ölçeği 1/5000 Açıklamalar Çekmeköy ? Sancaktepe ? Sultanbeyli – Pendik İlçeleri, Raylı Sistem Hattı plan ve plan Değişikliğine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.03.2016 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı İlana Çıkış Tarihi 06.06.2017 İlan Bitiş Tarihi 05.07.2017 İmar Plan Dosyası Pendik ilçesi, Raylı sistem (11408K) – Pendik, Dosya No 37210 Tasdik Tarihi 18.03.2016 İlçe PENDİK Plan Türü Tadilat Planı Plan Ölçeği 1/1000 Açıklamalar Çekmeköy ? Sancaktepe ? Sultanbeyli – Pendik İlçeleri, Raylı Sistem Hattı plan ve plan Değişikliğine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.03.2016 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı İlana Çıkış Tarihi 06.06.2017 İlan Bitiş Tarihi 05.07.2017 İmar Plan Dosyası Pendik Raylı Sistem Hattı (9114K) – Pendik, Dosya No 37211 Tasdik Tarihi 18.03.2016 İlçe PENDİK Plan Türü Tadilat Planı Plan Ölçeği 1/1000 Açıklamalar Çekmeköy ? Sancaktepe ? Sultanbeyli – Pendik İlçeleri, Raylı Sistem Hattı plan ve plan Değişikliğine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.03.2016 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı İlana Çıkış Tarihi 06.06.2017 İlan Bitiş Tarihi 05.07.2017 İmar Plan Dosyası Pendik ilçesi, Raylı sistem Hattı
http://fs5.directupload.net/images/170820/juujeknb.jpg
aylık alan satanlar
temel analiz bir slm hakkinizda hayirlisi olsun soyledigim soz icin kusura bakma baya arastirmisiniz allah gonlunuze gore versin
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Epeydir hisseneti okurum.Analiz ve söylemleri ile güven veren iki karakter yani hisse analiz 1 ve olimpikforum buradalar.Bu durum buyuk sans kendi adima.İnsallah mipazin tarlası arsaya dönüşür.1/5000 lik planlar çıkarsa bu işin devamı olarak 1/1000 lik planlara mı dönüşmesi mı beklenecek... saygılar.....