İyi bilanço ile 2 ay içinde 10'lu fiyatlara getirirler hisseyi merak etmeyin. 21 Temmuz 2016 da 4 bin tl den 2 ay için de 9.570 lere getirdiler fiyatı. Bilanço güzel diye. Şimdi tersine oynuyorlar. Patron çakal orası kesin.
Printable View
İyi bilanço ile 2 ay içinde 10'lu fiyatlara getirirler hisseyi merak etmeyin. 21 Temmuz 2016 da 4 bin tl den 2 ay için de 9.570 lere getirdiler fiyatı. Bilanço güzel diye. Şimdi tersine oynuyorlar. Patron çakal orası kesin.
adam 5 lotla 5,77 den 5,79 yaptı :))))))
hayır anlamadığım neyi bekliyor geçen sene bu zamanlar 4 milyon lot almıştı patron o zaman kağıt 4,25 ti üstüne karı açıkladı 9,57 ye gitti benim anlamadığım yabancıya satış falan mı olacak aradaki küçükleri ayıklamak için böyle şeyler yapıyor, yine söylüyorum maliyetim 4,26 1 sene daha beklerim bu ülkede ki ender neredeyse %100 sanayi üretimi yapan firmasın 1 yıldır işin ne dedşklerin sanayi üretimi olan fabrikaları çatır çatır çalışan bir şirketin ortağıyım diyorum :)
arkadaşlar çok yazıyorum biliyorum sizi de rahatsız etmek istemiyorum ama içimden bir ses banvit gibi olacak diyor. Yatırım teşviklerini aldın ar-gede çalışan hiç bir çalışanından devlet vergi almayacak, yakın zamanda sağlam bir teşvikte gelecek yine biliyorum. Fabrikan bone china için üretime başladı haziranda arap coğrafyasına domuz kemiğinden yapılmamış porselenleri pazarlayıp satacaksın neyi bekliyor neyi amaçlıyorsun.
Yürü be KUTPO, bas basabildiğin kadar aşağıya. Kimseyi korkutamayacaksın. Tahtayı sarmış çakallar milleti
korkutuyorar. Lotları arttırmaya devam edeceğim. Bakalım kim kazanacak sonuçta.ytd
Tahtanın altı boş. Amcam az lotlar ile basıyor. Boşluğu doldurana kadar verse de şu boşluk bir dolsun bakalım...
4.95 gap var onu doldurmayı düşünüyorsa alıcı çok olur ordan
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
herkes beklemede kimse malını satmıyor spekmisin? patronmusun? Ben defalarca söyledim vermeyeceğim malımı, defter değerinin altında işlem gören borçsuz sanayi şirketine enayi olmak lazım vermek için ayrıca bilançoda kar 10 veya üstü gelirse defter değeri daha da artacak o zaman ne yapacaksın 4.00 a mı basacaksın :) dikkat et basarken elindeki mallardan olma
bilançodan sonra 6,03 ilk direnç 6,12 ikinci sağlam direnci bu ikiliyi kırıp iki gün 6,12 üzerinde kapanışlar yaparsa düşüş trendinden çıkacaktır diye düşünüyorum. Daha sonra bir forumdaşın dediği gibi uzun vadede 9,40 a kadar hareket olacaktır. Yabancı alımının tekrar başlaması durumunda hisse çift haneleri rahatlıkla görebilir.
Bu yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Umudumuz Kütahya Porselen :)
Bu hissede bir grup spek top çeviriyor.Ne zaman hedefledikleri malı döker o zaman götürürler. 6-7 aydır gitmesine engel oldukları yere 6-7 işlem günüde götürler.İlk aşamayı bitirdiler.(çıkan endekste çıkmıyor algısı oluşturduklarını bir güzel döktüler).ikinci aşama düşen piyasada çok düşenler kadar düşürüp madem çıkarken çıkmadı bali düşen kağıtlardan alıp hisse değişimine zorlamak...böylece gariban ky çıkışta meyvesini yiyemediği hisselerin kim bilir kaç ay hammallığını yapacak.
Bu tür gruplar şirket sahibinden habersiz WC ye gidip ihtiyaçlarını gideremez.kuduz köpek fıtratı gereğini yapıyor da...Beni üzen kendisine güvenen yatırmcıların bu hale gelmesine sebep olana izin veren veya gözlerini kapayan patronlar...İşte bu yüzden belki dünya markası olabilecek bir KÜTAHYA PORSELEN Kütahya sınırları 11977 km kare ile sınırlı güdük bir firma olarak kalacak
.küçük yatırmcının yütülmesine göz yuman..yol verenlerin ufku akşama kadar keçilerini güden çobanın ufku kadardır.Keçilerniin ardı kadar...
Belki de kotu bilanço kokusunu aldılar,bu ihtimal de yok mu?
arkadaşım
1.Şirketin karı var
2.Şirket karı 5-6 yılda surpriz bir kar göndermiyor.Yani çalışan düzenli kar eden bir firma
3.Bazı kar gösteren ama bilançolarında sermayesine yakın döviz borcu olan ve her bilanço dönemi kur zararı yazan..bankalar borcu olup yüksek faizle borç ödemsi olmayan "0" börçlu nadir şirketlerden.
4.Şirket özkaynaklarından satarak faaliyet yapan bir şirket değil.8 PORSELEN+ 1 AMBALAJ fabrikasıyla ürettiklerini 7 coğrafi bölgede en küçük ilçelerde ürünleRi satılan bir firma.
daha pek çok olumlu nedeni hisseyi benden iyi tanıyan arkadalarda yazabilir...
ama hissede bir grup spek var...ve bunlara kayıtsız (yada bunlarla beraber hareket eden) speklerin kendisinden habersiz hiç bir halt yiyemeyecekleri "zat"var....son madde ilk 4 maddeyi "hiç"ediyor yani...
Hisse 1 yıldır düşüş trendin de olan hissenin bu fiyatlara gelmesinin tek nedeni tahtadaki baskı. 39 TRİLYON sermayeli şirket 12 aylık bilanço da 35 trilyon kar açıkladı beğenilmedi diyerek aşağıya basıldı. Tahta ne zaman yukarı gitmeye başlasa hep bastılar aşağıya. 3 aylık bilanço ve 6 aylık bilanço da aynı şekilde bahane edilerek aşağıya basıldı. Bura da ciddi bir operasyon olduğu kesin. O yüzden hisse de olanların çoğu bunun farkın ytdda. Sanırım istedikleri malı toplayamadılar. O yüzden verdikçe veriyorlar. ytd
http://fs5.directupload.net/images/170818/c8p4a9ru.jpg
aylık alan satanlar
hayırdır bir şenlendi sonra duruldu ölü kedi zıplaması değildir inşallah :)
Bakalım konsolide olmayan bilanço ne gönderecekler...Maliyeye verdiği ile farklı olacağı kesin. Bekliyoruz..
bugün sabah yaptığı atılım iyiydi
Evet biraz beklemek gerekiyor, 2008 senesinde yaptığı ,yaklaşık dolar hesabı ile bugünün 12 tl'sı tavandan sonra 9 yıl 2-3 tl arası gezip geçen yıl 9.50 yapmıştı. Bir 9 sene daha beklenirse bir tepe daha yapar[emoji3][emoji3][emoji3]
Şöyle yazılara göz attım, KP de sermaye tavan arttırımı,sermaye arttırımı falan beklemek normal şartlarda hayal. Kuvvetle olası aynı rakamdan 5 sene uzatacaklar.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Alcatel deki forum sayfası ağlama duvarına dönmüş anladığım kadarıyla vergi dairesine 18 milyon kar gönderip bilançoda 3 milyon göstermişler. Bakalım 21 Ağustos akşamı bizim patron ve çakalları nasıl bir yol izleyecek
Maymun ettiler tahtayı. Ne kabiliyetsiz adammış bunlar...
Bilanço gelirse seans bitimin de gelir diye düşünüyorum. Hissenin de bu hafta için de 6 lı fiyatların üzerine oturacağını düşünüyorum. ytd
geçen ki seans bitimine doğru saat 5 gibi gelmişti. bunlar her an her şeyi yapabilirler dikkatli olalım diyeceğim malınızı kaptırmayın diyorum. Benim ortalamam çok düşük belki ondan rahatlığım ama tabi ki ytd.
maşallah hissede yaprak kımıldamıyor fırtına öncesi sessizlik gibi :)
Bu adamlar 1 yıldır milleti perişan ettiler. Borsa rekorlar kırdı bu meret aşağılara gitti. Çoğu yatırımcının maliyeti 7 TL ve zerin de. Acımasızca herkesin elindekileri dipten almaya çalıştılar. Alamadıkları da var elbette. Yukarısı için mutlaka bilançoların iyileşmesi gerekiyor. Süpriz bilanço ile yine yukarı taşıyacaklardır. 2016 YILLIK bilanço, 2017 1. çeyrek bilanço, 2107 2 .çeyrek bilanço ile döktüler yatırımcıyı.. Satışlar ve kar önemli oraya bakmamız gerekiyor..
bilanço açıklandığında ilgilenen arkadaşlardan birisi buraya yazarsa çok sevinirim.
13.331.376 Kar. Kötünün iyis gibi.
son iki bilançoda hissede olduğumdan düşüşleri çok iyi biliyorum. yarın bu rakamı beğenmezlerse ne yapacaklar bakalım. artık düşecek yerde kalmadı. herkesin aşağıda beklediği gap a mı düşecek. aslında bir önceki döneme göre iyi bir rakam ama detaylı bakmak lazım. ben pek anlamıyorum kimseyi yanıltmak istemem.
İyidir iyidir. Malınızı kaptırmayın.. 9 aylığı ve 12 aylığı var daha..
valla zararına mal vermeyeceğim. bir sene daha beklerim. vergi dairesine verdikleri rakamdan zaten düşse düşerdi diye umutlanıyorum.bakalım biraz toparlanır inşallah.
Satışlar da geçen yıla oran ile bir çok az bir gerileme var. İlk 3 aylıkta satışlar ciddi azalmıştı. Bu dönem brüt kar ve faaliyet giderleri ile finans giderleri arttığı için kar düşmüş. 9 aylıkta bilanço daha iyi gelecektir. Yılsonu sermayesine yakın kar ile kapatırsak eski fiyatlarımıza geliriz.. ytd.
bu sene ki kar geçen dönemdeki 3 aya göre biraz düşük ama 2016/6 ikinci çeyrek rakamında kar 18 milyonken tavana bağlamıştı. bakalım bu sefer ne yapacak neyse zaten uzun vadeciyiz artık bir hedef belirlemesi lazım tahta sahibi mi patron mu kimse bu arkadaş o karlı bilançolarda %13 düşürdüklerini herhalde toplar en azından o saçma ilk çeyrek bilançosu açıklanmadan önceki rakamlara döner diye umuyorum. ilk hedef 7.02
yarın belli eder kendini sanırım.