Plavra plavra
İnanmıyorum artık mahvetti bizi
Cenabet kağıt
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Plavra plavra
İnanmıyorum artık mahvetti bizi
Cenabet kağıt
Vesbe düşmüyorda bu niye düşüyor ?
Son 5-6 ayda bistte havada kalan sadece 3-5 kelaynak var zaten.. Mesela kozal var, o da portföyde ama düşmüş kadar kastırdı bu süreçte. Tabelaya bakınca üzmüyor en azından ama ekran izlemek hep çile; ha gidecekti ha döndü, bu da patlamadan satsam mı... Hep bir düşünce..
Aslında vestel e bulaşma sebebim uzun vade ama fiyatları sürekli takip bozuyor insanın psikolojisini..
Fiyat düşmüş zaten - giren girmiş- "alttan almak için satsam ya giderse" modundayız. Giderken de bakmıyor durakta bekleyen var mı diye şerefli!
Şu ortamda kayıpsız kalabilmek imkansıza yakın.. Muhtemelen speklerin bile çoğu büyük zarar yazmıştır. Yarına hemen düzelecek gibi de durmuyor.. İhtiyaç olabilecek parayı çok düştü diye eklememek lazım bence.
Yapabiliyorsan trade edeceksin yapamıyorsan zarar edecek param var deyip şükredeceksin. Yada takayım borsasına diyecek...
Sadece vestel için değil, kendi adıma herhangi bir hisseyi alış sebebim konusunda umutsuzluğa düşmedikçe vazgeçmemeye gayret ediyorum.
Bir umuttur yaşatan insanı...
Geldik, gidiyoruz..
Bazen bedelli falan mı yapacak acaba diyorum, ama bize bin girecek adama milyon.. https://i.hizliresim.com/36DzpA.png
Aralık başı
https://i.hizliresim.com/JZYDZQ.png
Eylül başı
https://i.hizliresim.com/16yEpj.png
Geldik, gidiyoruz..
13 ünden sonra dedi ne zaman belli degil...
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben hala daha 5 milyon lot nasil uctu onu merak ediyorum. deniz bank anasini aglatiyor tahtanin.valla ne desek boss .onlar isterse ucacagiz . ytd
gecen sene bu zmanlar 30 olur diyorduk simdiki geldigimiz noktaya bak .inanilir gibi degill nasil bu kadar buyuk ve hikayesi olan gelecegin dunya firmasi icin adimlarini atan bu firma piyasa degeri 400 milyon dolar bile degill.
ytd
malin iyisini kötüsünü düşerken anliyacan helal para cilekeş ortağım benim.
endek yükseliyor bu gidemiyor!
biraz moralini bozmak gibi olmasin ama
tahtadaki ağalar mali 11 lerden devretmiş bizim (ky nin) kucagimiza .
kabullenmek lazım.
endeks düşerken yüzde 4 endek cikarken yerinde say formülünü uyguluyorlar mallari bizden (ky den) geri almak için. ..
bu bağlamda hedef fiyati 2 tl ye kadar dokunmaz onlara, zaten fk si şişik bi tahta
kimsede niye oralara kadar düştü demez...
sözün kısası,
tahta batsada hepimiz kurtulsak
yoksa ölene kadar mokoko
şahsen ben bu saatten sonra 1 lot bile vermem
11den alan küçük yatırımcı bulamazsın olsun olsun 9.50 bence anca oda azdır giden çıkan hisseye fazla giren olmaz. adamda hissenin nerde ise yüzde 75i var alırda satarda bu doğrumu doğru peki burda hissenin durmasının kime faydası var kimseyeyok o 75i tutana bile 2-3 ay içinde tekrar yükselir 7-7.50den girenler kaçar aman bulaşmayayım diye hiç almayanlarda hisseye atlar yükselecek diye ve bu hikaye böyle sürer gider.10000 lot maliyet 7 civarı almamda satmamda kardan vazgeçip 7 olsun kaçarım diyenlerdek olduk.
7 yi birak 6 yi bile göstermezler kisa vadede . giren cikamiyo
6.20 üstünde olumlu sayılır ama kısada üstüne atması zor.
Yerli arabayla ilgili bir açıklama yok mu ?
Vestel Beyaz Eşya Üzerine Düşüncelerim...
https://suphecikimse.blogspot.com/20...i-uzerine.html
YTD
aciga satış yaparak mi kazaniyorlar bunlar ne iş
yine en önden koşuyor bizim sebo
Ulan ne melanet bir kağıtmışsın be..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sirketin degeri su anda 353 milyon dolar. inanilir gibi degil bu isde bir is varrrr . mantiga aykiri seyler donuyorrr.
ytd
Bedelli geliyor olabilir dikkatli ve sakin olun, bedelli gelirse ani hareket yapmayın.
neye gore bedelli gelir diyorsunuz arkadas?
su vestelin satis hikayesinde nedir son durum . ?
Arkadaşlar 4 tl civarı alım yapılabilir diyorum. Zararına alış yapmayın. Şahsi fikrimdir uzun vade ve zararsız yatırım için sabırla beklemek gerekir. Ytd
son bir haftalık takas can sıkıcı
Vestel zirveyi yaklaşık 9 ay önce gördü ve oradan yaklaşık 56% düştü.. Bugün 5.46 ile, 2 Aralık 2016 günü gördüğü dibi 5.45 sonrası çıkış trendinin başına dönmüş oldu. İnşallah buraları dip yapar artık!
Hürol Bey'inBist30 hisseleri ile dip zirve paylaşımı..
Geldik, gidiyoruz..
Felaket tellallıği yapmayın. Vestel bu ülkenin en önemli şirketlerindendir. Yok şuraya düşer yok buraya düşer diyerek korku yaratmayın. Su akar yolunu bulur. Kağıt zaten 3 sene önceki fiyatta. Bisiy olmaz. Bu fiyatlardan yavas yavas alin derim.
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnşaallah buralardan çıkışa başlar
Halk gibi
Hani 6 dedim daha altı olmaz dibinde dibini gösterdiler onun için bu hissede olmaz demeyin ama eğer 2019 sonlarını beklerim diyorsanız kelepir hisse ülke krize girmediği sürece dünya savaşı çıkmazsa her türlü çıkar
O zamana kadar bize sattirirlar kağıdı
Bence