Biz şemsiyeyi acmışız Sayın doktorum; paraşutu acsa ne olur... :) :)
Printable View
Biz şemsiyeyi acmışız Sayın doktorum; paraşutu acsa ne olur... :) :)
Patron nerdeyse burnunun b... yiyecek, n3 cimri herifmis mk
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açılan semsiy3nin de kazanacağı yok gibi, buna güvenip Yatırım yapmakla kendi adıma büyük hata yaptım.. Artık sabah akşam patrona içten içe methiyeler duzmek harici yapacak birşey yok
geçen günlerde 11.86 alıp 12.19 vermiştim bugün gene 11.77 maliyetle aldım ilk parti lotları inşallah elimize vermezler bu sefer
Mardin uzulme 13 maliyetler yillaridir bekliyorum...Her gun heyecan oluyor...adamlara mail attim kapatiyormusunuz ne olacak bizim halimiz diye yillardir bekliyoruz diye..donduler sagolsun.sirketimiz faaliyetlerine devam ediyor.yatirim danismaniniz ile gorusun demisler... sagolsunlar cevap vermisler bari..ha birde bilancolari atmislar
Borsa cikarken cikmaz,inerken en ondesin...sayfalar dolusu yazsam icimdeki nefreti anlatamam...nasil bir oyundur bu anlamadim koskoca holdingsin,vergi rekortmenisin,forbest dergisi en zengin Turk is adamisin...sirketin yerlerde geziyor.
3 te 2 yi kaçtım, duruma göre diğerini de kaçamam. Lanet olası hissede hacım, hisseye ilgi yok ki toparlasin. Buradan çıktıklarımı düşüş yapmış, daha hareketli bir hisseye koyup buradaki zararı kurtarmaya çalışacam. Bakalım basarabilecek miyim?
Tahtayı kontrol eden ib neden bir ricam Olucak Tahta bu kadar alıcıyken nasıl oluyor da bu kadar düşüp günü en düşükten kap atıyor Lütfen bunU bize açıklar mısın Bu Kıyağı bali yap bize he ne dersin Hayrına be
bu haysıyet yoksunlarının kagıdına bulastıgımız gune yazıklar olsun .
ama ben dıger tarafta bunların annesıne babasına bol bol rahmet okutacam .. sen de bırgun toprak olacaksın murro o zaman mezarını kim koruyacak üstüne pisleyen kedi köpekten ?
Günaydın ahali kimse yokmu
Arkadaşım bu ****ler insanda konuşacak halmi bıraktı
olmaz mı mardin..:):) şemsiyeyi kanırtıyoruz... :) sesimiz ondan cıkmıyor...
Allahından bul emii....
Allah diyen kişinin kalbi sıkışır tüyleri ürperir bu adamı ancak para kelimesi bu hale getirir.İşte bizim tek eksiğimiz sabrımız az.Allahın sabrı çok ama sonunda görücez MÜ ne halde olacak.
1000 lotla 10 kademe duşuyor bu maynak yaw :)
11.64 maliyet ile gırtlağa kadar doldum sıra beklemede
Amann ha
Ek 8580 teknikçi arkadaşlar neder bu işe
Hem tl, hem de USD bazlı stop halde dünden itibaren.
Akşam atayım, bende de hisse vardı, dün iyi ki satmisim.
Deliricem resmen,sanki sirket batiyor arkadas anlamiyorum.borsa cikarken neden ayni tepkiyi vermiyor da duserken en onde gidiyor.Allah askina anlayan birisi bunu bana anlatsin lutfen...
Suan beklentisi olan tek hissesin hala dusuyorsun...kim neye oynuyor..
Nedir Hocam bu daralan ucgen formasyonu ve pu...biz sekizgen olduk burda :):)
Bu grafiğin nerdeyse birebir aynısı yakın zaman da tukas ta mevcuttu.tukas 1.3 ten 3 e gitti. :)
Beyler agziniz bal yesin...:):) Hadi insallahh...Umut fakirin ekmegi sur sur ye demisler...
Aramiza hosgeldin o zaman :):) hayirlisi olsunn...
Arkadaslar suanda siteyi 13 kisi izliyor.Yarin herkes 1000 adet hisse alsa 13000 adet yapar...+ da acariz kesin :):)
https://invst.ly/575oo ve https://invst.ly/575pb
.Aslında Bizim de hem macd hem de rsi indikatöründe pu mevcut.ama vakit olarak biraz zaman alacak gibi.2-3 haftaya yetişmese de yılsonu araba kampanyalarına yetişebiliriz ;)
İşte bende gitmiyor diye 1.7'lerden turcastan çıkıp bu allahın belasına girdim 10.10 dan maliyet düşürmek için maliyet 16'dan 14.25'e indi ama turcası bozmasaydım burdaki zararımdan çok kar etmiştim.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok fazla üzme kendini bende bir dünya zararla bekliyorum stop olmadık herşeyin hayırlısı çıkar bir gün elbet ytd....