Amigocular artık yeter mi...
Hazır mıyız...
Printable View
Amigocular artık yeter mi...
Hazır mıyız...
Bütün hareket bu muydu ?
Koca alçalan trendini kırıyor.
Bütün yapabildiği bu muydu ?
Çok enteresan
Asla Ytd
Sent from my iPhone using Tapatalk
şokm 9 ay önce girdiğimde patronlara sallayan çok kişi vardı şimdi bakıyorum kendime sanırım bende o kişiler arasına girdim :)) bu kadar baskılamaları gerçekten çok yazık artık kimsenin heveside kalmadı zaten yazan eden de yok inadına burdayız spek efendi ytd
Ülker şirketleri aç tır.Hissedarlarına yedirmezler.Pandemide en fazla onlar kazandı fakat ceplerinde akrep var.
Giderrr gider. Ben girdiysem gider :)
Dönüp dolasip ayni yere geliyor...!
Gezgin kardeşim çok haklısın çok doğru bir tespit hiç ellerini sokmazlar taşın altına hatta dirence geldi mi mal ilk onlar vurur kafaya bak sasaya Nuh çimentoya adam gibi adam var başlarında bununkisi ise kypağın önde gideni...
Ayrıca bundaki yabancı satışları kesilmezse hisseden bi bk olmaz şu bkun bile para ettiği zamanda....
Şok marketlerin kapısına tükürüp geçiyorum,kesinlikle alışveriş yapmıyorum.
Tükürme kapısına. Sabır.... :)
Halka arzından beri gitmeyen başka hisse kaldımı acaba bilanço vs de destekliyor artık ama bunda tık yok tam 9 ay olmuş aldığım yerde hala o parayı başka nereye yatırsam katlamıştım ama bunlarda suç yok hata bende tabi kendi kendime kızıyorum
Bu şirketin 2017 yılsonunda 345 milyon lira olan FAVÖK rakamı son bilançoda 1.832 milyar liraya çıkmış yani 5.3 kat artmış ancak fiyatta hiçbir ilerleme olmamış. Borsada böyle bir hisse kaldı mı bilmiyorum ama bu rakam kara da yansıdı mı ciddi potansiyeli olan bir hisse.
Şirketin pazarlama giderlerinde bir yükseklik göze çarpıyor bu giderin satışlara oranını da her geçen yıl düşürüyor. Yıl sonu bilançosu iyi yönde sürprizli olabilir.
Şookkk u satıyorum alan vamııı, alan? ::))))23-₺ civarı satışa çıkardım, vamııı arttıran. Yakında bulamassınız bu fiyata!!! Arttırın 🤣
Valla rampage marka monitör satıyoruz her yerde 1600 civarı bizde 1299 tl koşup almayan sonra ağlar bak yeter de artar şok şok
Diyorsunuz ki artık fiyat 3 usd olsun değil mi ama...
Şokkkk şokkkk şokkkk
Tek kale oynarım. Satıyorummm satttt.
🤣
Hayal kurdum, gerçek olsun diye!
Nasıl ahali.
:::)))))
Acaba hisseleri geri toplayıp tekrar halka arz etseler nolurdu ))
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uçak pist başına gelirde sabit beklersin.... Bir anda başlar ivmelenmeye.. neyse :)
Uçak piste pisledi sanki
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sabahtab 13.29 dan daldım uyuz eşeğe. Bakalim ne yapacak. Hisse cok ucuz kalmış. Zamanı gelince gidecektir mutlaka. Ama sabır lazım.
ne pis kağıtmışssın.
el mecbur.
deh hadi deh
Sıkıntı yok hocam. Beklemek konusunda çok tecrübeliyimdir. Bu şirketi çok beğeniyorum ve uzun vade düşünüyorum ama toplu alım yapmadım. Her ay azar azar ekleme metodu. Çünkü temettü verimi yüksek olmazbi kaç sene daha.sabırla toplamaya devam
Arada amigo çiğ fındık tüketerek.
Amigo çiğ fındığa devam.
Kuşlu sitedeki katara satılma haberleri cuma günü etkisini gösterdi neyse zaten bir vakte kadar diye bitiriyorlar cümleyi şokcum kendine yakışanı yapar pazartesi salı tekrar verdiklerini geri alır sağ olsun.
Arkadaşlar haber nerede ?
Göremiyorum
Asla yatırım tavsiyesi değildir
merhaba;
Haber değil dedikodu içerikli bir tweet diyelim.
https://twitter.com/omerhankrm/statu...238632962?s=27
Teşekkürler.
Goldman Sachs 8 Aralık 2020 raporunda da %58 artış potansiyeli ile en yüksek getiri vadeden hisse bu idi biliyorsunuz.
Satılmasa bile 19.2 hedef fiyat verilmiş durumda arkadaşa.
Satılırsa vay haline
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3fe345b1fd.jpg
Bugün zaten çok güçlü durdu
Vay bi numara bu arkadaşta...
goldmanın maaşallah dediği 2 ay yaşamaz normalde... en rezil aracı kurumdur gözümde...
nasılsa bu sefer hayırlı bir şey yazacağı tutmuş...
Cok az bir miktar ile geldim, egri güzel duruyor, saygılar
Seanslık grafikte kanal desteğine geldik bunun aşağısı işi bozar fakat o da bozmamak adına son bir saatteki satışların hepsini kendi karşıladı pala dayı yani şimdilik uçurumun kenarındayız bu kadar üstü yaşam altı ölüm...
15.82 üstü aylık kapanışlarda değişik fiyatlamalar görürüz.Şu an tobo nun sağ omuzunu yapıyor
Cengiz SOLAKOĞLU gibi bir duayenin YKB olması ayrıca pozitif bir faktör
https://i.hizliresim.com/YtHwcB.png
Cengiz SOLAKOĞLU’nun branşının perakende ve tüketim malları olduğunu düşünürsek takastaki yapı kredi toplamasını da eklersek buna bir de Koçların perakende sektöründe Koçtaş harici zinciri olmadığını da düşünürsek Murat paşanın da bu işi devam ettirmeyeceğini de hesab edersek sonuç Şok=>Koç olacak diyebilir miyiz???
Perakende GIDA sektörünün önümüzdeki yollarda daha da canlı olacağını düşünürsek bence Koçlara çok yakışır şok hatta şoka da level atlatır... Yatırım tavsiyesi değildir(KATAR MATAR FAKE)
her türlü varsayım olasılık dahilinde elbette
sadece şunu merak ediyorum
sokmarket içinde satılan ürünlerin %90 ı ülker çatısı altındaki ürünler iken.
siz olsanız enbüyük pazarınızı satarmısınız. murad satarmı?
ederini bulan her mal satılabilir elbet. ama grubun ürettiği ürünleri halka doğrudan ulaştırdığı bu büyük pazarı satabileceğine ben ihtimal vermiyorum.
Kümaş satıldı Maktek satılacak bence şoku da satacak zira payı az zaten şok üzerinde büyük kısmı yabancıda diye biliyorum
hocam yazdığımı tekrar okuyun. kümaş ile ülker in nası bi göbek bağı olabilir veya maktk ile
gıda işine odaklanacağız dedi seneler önce. saydığınız şirketler gıda şirketimi
maktk bi enayi bulabilirse satacak.
kümaş senelerdir RHI ile masadaydı (400=500 mil dolar)
özel emir ile oyak a satıldı.
tfinansıda senelerdir satacaklar
konumuz ülkerin ürettiği ürünlerin satılacağı en büyük pazar
Yıldız holding eline kalırsa hisse bi halt olmaz onu da söyleyim size