kim ne yazacak sayın eradka herkes patronu bekliyor ne zaman meded olacak diye ama patron mesgul gazozlara ilac atıyor
Printable View
kim ne yazacak sayın eradka herkes patronu bekliyor ne zaman meded olacak diye ama patron mesgul gazozlara ilac atıyor
0,69 - 1,09 arasini, git - gel Konya 6 saat formatinda devamli calistiracagina inaniyorum.
islemleri guzel, islem hacmi guzel.
Almak isteyene milyonlarca lot satici var.
Satmak isteyene , milyonlarca lot alici var.
Harika bir tahta oluverdi Tektu tahtasi.
Gunlukcusu burada.
10 bin tl ile 100 bin tl lik islem yapanlar burada.
Kredi ile oynayip, ekmeginin pesinde olanlar burada.
Tek kademeye oynayan corbacilar burada.
Etilerdeki luks araba galeri sahipleri, 5 kademe icin 500 bin 1M lot ile burada.
Kendini genel mudurune ispatlama cabasinda olan, yeni yetme brokerlar burada.
Ayni zamanda, bir - iki kademe icin milyonlarca lot ceviren kasar brokerlarda burada.
Cok yakin bir zaman dilimde, Tektu hissesi Bist icinde terfi alabilir.
Saygilar
Arkadaşlar bakın keyfinize 1 ay hiç kimse yazmasın bakalım ağalar ne yapacak
Atabuyrak bu işi biliyor ben su an egede asos ta tatildeyim inanın hafta ici zor yer buldum iyi de para ödedim diğer yerleride siz düşünün artık bu şirket batmadiktan sonra ekonomide kendine gelirse biz de tektu dan nasibinizi alırız kötü beklentiler bitti başka varmı bilemem herkese hayırlı bol kazanclar
alaçatıdan canlı görünüm atıyorum :oleyo:
http://i.hizliresim.com/EDg98v.png
Ziganadayım şu an standart odalar dolu villaların 20 ye yakını dolu yer 10 numara ama otelin eksikleri var havuz ve deniz 10 numara tavsiye ederim dalga yok
Villa 3 4 tane satılmış benim anladığım 1 milyon euro edebilir ama 1,5 milyon euro zor gibi bol kazançlar
vay pinti dombalaklar vay, üç beş hissedar bağış yapsında otelin eksiklikleri giderilsin, çok ayıp, cık cık cık
Hceylan adamsın arkadaşım 😀
PAtroniçe.Vilları da sat ,işler tıkır tıkır yürüsün her kademede tetikçilerinle baskıla.yıllardır elinde malla bekleyenleri borsa gündemden haberi patlat mallarını al.Tezgah güzel
Ne karakterli bir patron var..kafaya koymuş süründürmeye devam.Yükselirken her kademede milyon milyon işlem yaptırıyor.Aşağıya paraşütsüz dalış oluyor.Bugün hacim de yok 1.5M gibi komik bir hacimdeyiz,patronda ortamı kokluyor.YTD.
Patroniçe sen istediğin kadar gizle bak casuslarımız yakın takip otelinde.2 ye getir söz bir villanı alacam:plc:
merlin 143bin lotla alicida hayir olsun
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın jurnal 5 gün çeşme kaçamağı yaptık onuda otelimizde değerlendirelim dedik:) ama otelin yeri müthiş biryerde ve denizde dalga yok daha iyi bir otel yapılabilirdi devasa bir havuz yapılmış
satışa 1 lot yazanın niyeti ne ola ki...
şimdide 31 ci var tahtada... :)
aşa çekecem diyo galiba yanılabilirim tahmin...
buradan kazanalımda kendi otelimizde tatile gidelim )))
mardin li ve saz ekibi tahtada onlarmı baskı uyguluyor acaba...
herkez tatildde yazan bile yok.. rolantıde devam eylule kadr o zamn :(
Para girişi çıkışı paylaşabilecek varmı
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tam bir ********lik abidesi ,,Çıkmasın diye elinden geleni yapıyor.Bu karaktersize teknik,kademe veya hacim baksan ne olur..Efendi kafasına göre takılıyor.İlk düzeltmede yine düzmeye çalışır nasılsa...ytd..
Kimse Yok mu
1 lot 1 su parası etmiyor
10 senede küçükçekmecedeki araziye inşaat yapılacak diye bekleriz villaların satışından umudum yok zor zatılır
Satılan villa varmı acaba
Aranızda psikolog varmı böyle giderse bana lazım olacak
ne oldu yine onden kosmalar
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
mardınlı ve saz ekıbı tahtadan çıkmış sanırım ondan saldı...
Haram olsun. Net....
Acaba 0.68 i beklesem mi yoksa 0.73 ten alsam mı?
Kusura bakmayın ama dünya kadar zarardayim . Burada sizin yaptığınız trade leri bilmem bana bir fayda sağlamadığı gibi sinirlerimi bozuyor. Aldığınızda sattiginizda sizin olsun. burada sirketle ilgili haber varmı diye bakıyorum.kim yukardan sattı aşağıdan aldi diye değil. Lütfen kendinize saklayın
068 bekle ruyanda görursun gecti oralar gıdecek dıe mılletı mallandıranları ters köşe yaptılar çürükler bugun dökülsün yola saglamlarla devam edelim...