yeni hafta yeni ümitler..
Printable View
yeni hafta yeni ümitler..
walla ihale kazanmaya devam ettiği sürece sorun yok, önü açık gibi, tek kusuru fazlaca sabır çatlatması, o kadar kusur kadı kızında da olur, naapalım, büyümeye devam etsin de.. kısa vadede 5.00'in üstüne bir atabilse.. kuşlu siteden takip ettiğim kadarıyla milletin gözü hissemizde, tobo olur mu diyen var, güzel bir flama diker mi diyen var, geçen hafta hemen hemen her gün hacimli geçti ne bilim.. bir hareket, bir kıpırdanma olsun da.. yatırım tavsiyesi değildir, acemi ümitlerdir bunlar.
her ne kadar endeksi pek iplemese de endeks desteğinin önemli olduğunu düşünüyorum.. sınır hattında görevli 5 generalin istifa ettiği dedikoduları var, yönü yukarı çeviren endekse çok da etkisi olmaz umarım..
önce tarlanın sanayi arsası oluş haberi geldi sonra güzel bir bilanço açıklandı arkasından peşpeşe iki ihale kazandığını öğrendik ee noldu fiyat hala aynı yerde bunların acısı bir gün çıkacak...
Ek 23123grafik eğitimi kapsamındadır, yatırım tavsiyesi içermez. kırmızı çizgiyi hacimli geçerse rahatlarız ve gelecek hayalleri kurmaya başlarız gibime geliyor sayın hayta58.. geçemezse yıl sonuna kadar mokoko:oleyo: görüşlerime bakıp, buna göre yatırımlarınızı yönlendirmeyin, zira zarar kol gibi..
abi ne zaman bu kağıdı övsek, mutlaka düşüyor:vk: övmemek lazım, hatta yazmamak bile lazım buraya ama işte dayanamıyor insan..
günaydın sayın ortaklar:wave: sabah sabah 4.02'den 1000 lot sattım hemen aldı iyi mi???:oleyo: bu durum neye işaret acaba:wu:
umarım 3.92'lere gelip benim 1000 lotu verip öyle gider yukarı:oleyo:
fekat 4.02'ye yapıştı gibi heyhaat.. walla 4.04 üstü atabilirse bir daha zor gösterir 3.xx'leri sanırım.. aman gitsin de benim 1000 lotumu vermesin, canımız sağolsun sayın hayta58. yatırım tavsiyesi değildir, acemi ümitlerdir bunlar.
Şirket daha emekleme döneminde birgün gelecek yürüyecek,birgün gelecek koşacak ve yakalayamacak insanlar...Sektörde tek olması müthiş avantaj ve doğu akdeniz sondajları işini alırsa inanılmaz değerlere ulaşabilir.
bugün 4.04 üstü kapatırsa iyi olur.. yatırım tavsiyesi değildir.
Ve 4 üstü kapattı inşallah daha yukarılara gider
Göstergeler şişmiş gibi Biraz soğuması lazım...ytd
sabırla koruk üzüm mü oluyor ne?
Sabretmekten başka çare Yok yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inşallah
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bizim aysel kız nazlıdır
her zaman yazıyorum.kızı sabreden alır))))
fazla gürürltü iyi deildir.
keyfini çıkartın dillendirmeyin.
Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.
5 yıldır bekliyorum 3-4 kez yazdım hiç bahsetmedim dikkat ettiyseniz [emoji6]
Yüzdükte maalesef kuyruk uzun naparsın 13 ile 20 metre arası bişey[emoji6]
hacim çok güzel, beğeniyle izliyoruz efendim:bravo:
Arkadaşlar merhaba ACSEL de düzeltme hareketimi var. Bu hareket hızlı yükselişin düzeltmesimi. Teknik ve Temel analizi bilgisi olan Arkadaşlardan ricam bu hisseye orta ve uzun vadede düşünceleri nelerdir. Teşekkür ederim.
günaydın sayın ortaklar.. acselimiz umarım gelecekte bir gün hak ettiği değere ulaşır. yatırım tavsiyesi değildir.
Ek 23171grafik eğitimi kapsamındadır, yatırım tavsiyesi içermez. öyle veya böyle bir yükseliş trendinde mi? evet..kırmızı yükselen trend çizgisi üzerine atıp 4.50'leri destek yaparsa çok güzel olur.. kanalın üst tepesi 5.67'lerin de üzerine atarsa bambaşka bir yola girer. tabi bu güzel ümitler global ekonomi, ticaret savaşları, bölgesel politik/askeri konjonktür, özetle endeksin olumlu bir seyir izlemesi durumunda geçerlilik kazanabilir.. aksi halde 3.xx'lerde sabır çatlatmaya devam ederiz.. güzel haberlere ihtiyacımız var.. bol ihale almamız, üretimi artırmamız, elde edilen kazançla yatırıma öncelik vererek daha büyümemiz gerekir.. yatırım tavsiyesi değildir, acemi görüşlerdir bunlar, bu görüşlere göre yatırımlarınızı yönlendirmeyiniz, zira zarar kol gibi.
4.36 yı geçemedi geri geldi..
wallahi geçti 4.36'yı.. an itibarıyla 4.41 oldu..
Dileğimiz geri gelmemesi yönünde.
İnşallah yoluna devam eder.
Kasadaki parayla alakali bir yatirim plani aciklandi mi arkadaslar?
Ek 23184grafik eğitimi kapsamındadır, yatırım tavsiyesi değildir..günaydın sayın ortaklar, yine zurnanın cort dediği, kritik bir noktadayız. geldi, yükselen trend kanal çizgisine dayandı.. endeksin 100K'ları test ettiği bu olumlu havada kanal içine girerse yaşadık, bir süre yükselen kırmızı çizgiyi destek yapar diye değerlendiririm.. kanala atamaz ve geri çekilirse hiç iyi olmaz.. olumlu şeyler; endeks, hissenin ky'ler ve kuşlu site gruplarınca fark edilmesi, şirketin olumlu bilançoları/karı, güzel grafik.. olumsuz şeyler; göreceli güç endeksi (RSI) şişti, hissenin ky'lerce fark edilmesi:oleyo:.. yatırım tavsiyesi değildir, bu acemi görüşlere bakıp yatırımınızı yönlendirmeyin zira zarar kol gibi.
hayırlı kazançlar olsun sayın ortaklar. malı 4.44'ten verip bir süre geri gelmesini bekledim (endeksin güzelleştiği bir ortamda bist30'da takıldım biraz), 4 mart'taki hareketinden farklı davranıyor, maalesef geri gelmiyor, ama 4.51'i de aşamadı gerçeği ortada.. ne yapacağını kestirmek biraz güç.. kimi uçacak kaçacak diyor, kimi 4.51'i hacimli geçemezse dördün altına sarkmasını normal karşılıyor.. genelde ortada buluştukları konu hissenin orta/uzun vadede güzel yerlere geleceği malumunuz.. şu halde ben de yeniden bu fiyatlardan alıp unutmayı düşünüyorum, hayırlısı olsun bakalım.. yatırım tavsiyesi değildir, acemi görüşlerdir bunlar.
borsanın en önemli kuralını ihlal edip "hisseye aşık olmak" sendromuna mı kapılıyorum nedir, dönüp dolaşıp buraya çöküyorum:oleyo:
Ek 23237grafik eğitimi kapsamındadır, yatırım tavsiyesi içermez.. endeks bozmazsa eğer, mavi çizgiden döner diye değerlendiriyorum.mavi çizgiden dönerse eğer flama direği kadar gider, rsiNin hala yüksek olduğu dikkate alınarak endeks de bozarsa eğer o flama direği bi yerimize de girebilir ama:oleyo:yatırım tavsiyesi değildir, acemi görüşlerdir bunlar.
Arkadaşlar acsel in bu hareketi teknik düzeltmemi? Zayıf bir işlem hacmi ile aşağılara geliyor hisse.
Burdan yukarı dönerse TEKNİK OLARAK 4.92'ye kadar kısa vade hedefi olabilir.
https://tr.investing.com/equities/ac...as-candlestick
ytd değildir