tamam çok basit ver malını bak altlarda alıcı var?basit degil mi SAT tuşuna basıyorsun satıyor?
Printable View
herkes ne ise onu soyler ?demek sen birisinin adamısın başkasını da gormek istiyorsun?ne diyeceksin?ben yaptıgım iş icabı 1000 tl alıyorum sen kaç alıyorsun onu mu soyleyeceksin??madem kotu diyorsun bak ver hadi her turlu satarsın alışlar var canın satışa yazsın diye beklersen bak onu da alıyorlar yaz bekle?nasipte ne varsa?
dogruyu soyledinmi zaten hemen camur at izi kalsın yahu komodisin komedi ne biliyorsun 2.20 den beri aynı seyler yok takastan birseyler cıkarmalar ..ben hisse duser demismiyim 2 ay once ve orda bırakmısmıyım sonuc hisse dusmus ....sen aynı seyleri zırvalamaya devam et sadece sayfa dolsurursun ....hisse neden surekli dusuyor once onu arastırın hadi eyvellah.. gelcegini dusundugum yere gelince tekrar yazarız
bir kaç KURUŞ için şunu KOTULEYİM De daha da dussun deyip PARA KAZANANLAR var ya neye kendinizi SATTIGINA bir bakın?tamam?ALLAH var ALLAH???
yahu bos yapıyorsun bos bu hisseye patron olucak kayhanlardan baska kimsenin gucu yetmez onun haricinde 10 kademelik culsuzlar gelir karını alır gider ayda bir....sen git bunları kayhanlara soyle 7 yıldır 7 liralardan hisseyi kucuk yatırımcı dusurup vatandası soymadı..nede allah korkusu vardırya kayhanlarda neyse..
hem diyorsunki burada hayal satıyorsunuz hem diyorsun ki senin gucun yetmez?arkadaş benim gucum yeter dedik mi biz burada bilgi paylaşıyoruz isteyen bakar istemeyen bakmaz?kimsenin de başarılarını gosterdigi bir yer degil?emi de hiç kimsenin kenfi menfaatine gore dusecegi yeri biliyorum biraz da BEN gayret edeyim dussun yeri degil?dedik lafımızı 2 kuruş para için ALLAH'a İHANET edilmez?çok kotu diyorsan elinde varsa SAT yoksa AÇIGA SAT?yok patronmuş şuymuş buymuş kimsenin derdi degil?tam35 ne guzel bilgiler veriyor linkler veriyor isteyen okur bakar gelecek gorur isteyen boş der başka yerde şansını arar amma KOTULEYİM de biraz daha DUSSUN demek ????ayıp ayıp
piyangodanmı cıktın hakkaten komodisin kac yıldır borsadasın bilmem ama birseyi ogrenememissin paylastıgın grafik olsun takas olsun hepsi bos seyler buraya istedigini yaz ister taban olucak ister tavan olucak soyle olucak boyle olucak yahu buraya yazılnalar hisseyi etkliyormu sanıyorsun dusecegi varsa duser cıkacagı varsa cıkar ...dusecegi var dusuyor sebep surekli zararlı bilancolar patron sahip cıkmaması hisse almaması guven vermesmesi hersene bedelli ye gitmesi getirsin bakalım 50 milyon kar o zaman nasıl cıkıyor gorursun ..somut veriye bakar hisseler oyle sayflarca yazıya degil hadi sana kolay gelsin
SIFIR OTUR YERINE ,,,,,
Sent from my iPad using hisse.net mobile app
5 dakka oncesine kadar 2 liraya kadar sadece 50 000 lot vardı yokmu canı sıkılan cizip atsaydınız :kahkah: polyanıcılar sizi
herif biliyor tabi haftaya tonla bilancoda zarar gelecegini ondan yukseltmiyo haftaya 1.6xx leri rakamlara getirecegi icin hazır 1.8x li rakamlardan malı bosaltıyor
tamam madem 1.8X den verecek bak AÇIGA sat açılışta 1.89 alıştaydı ver açıga sat madem inanıyorsun bak şimdi de musait AÇIGA SAT hadi buyrun?meydan boş??madem inanıyorsun bilanco kotu gelecek diye elinde varsa SAT yoksa AÇIGA SAT....senin niyetin dun belliydi sen dedin aşagı gelecek diye ve o yeri bekliyorum diye beklersin amma 2 kuruş para için YANLI BİLGİ yayıp aşagı gelsin diye kenerada beklemek nedir?ne denir buna?gelecegi varsa gelir ama burada YONLENDİRME yapılmaz??
110000 bin lota 1.84 ortalamayla AÇIGA SAT madem 1.6X olacak %10dan fazla kazanç olacak ?tahta orada hadi buyrun?
https://i.hizliresim.com/LOl2v1.png
grafige dikkat dipler yukarıda oluşuyor?vestl haber geldi gozdeye haber geldi gittiler tukasa haber geldi gitti acaba bu kadar baskı HABER dolayısıyla mı?
burası forum ve paylaşım yeri bu grafik benim dikkatimi çekeni paylaştıgım yer...buna uyar uymaz bilemeyiz kimse de muneccim degil?ama yanlı bir grafikle YONLENDİRME yapmak ???
1500 lere gelirse bizde aliriz endeks olmus 111 bin buralarda kalacak diye bisey yok sirket batmadiktan sonra elinde sonunda ederine gidecek
Yanlislikla bide kar aciklarsa ben gorecem bunlari
Endekse bundan sonra eşlik eder.
ASUS_X00DD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunlar moovanın parasını hiç ettiler nereye kaça gittigi ?kagıt üzerinde iyi canbaz bunlar ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu o.ç kagıdın taa a.k
Girenlerin birazını çıkarabilsem deselerki bu amk kagıdı 100 tl olcak dönüp bakarsam serefsizim kendi adıma yazık valla insanları resmen dolandırıyorlar söylediklerim kendimi baglar ytd
Bu kagıdın bir günde 2 tavan yapıp akşam taban yaptıgını birgün 2. Seansta 1 ad bile lot alım satımı yapmadıgını gördüm lanet olasıca kagıtta
Bu kagıdı bana tavsiye edene lanet olsun holding olacak demişti girdigim her fiyatta aşagı geldi avm mi yapıyor ne b.k yiyecekse yesede çıksam düşmanıma tavsiye etmem bu kagıdı
lanetler senin ve yedi sülalene patronnnnnnnnnnnnnn
Masa sandelye şirketi gibi amk kagıdı ytd
En son Yataş'ta yaşamıştım böyle baskıyı. 1.10-0.90 arası 2-3 sene gitti geldi 3 yıl önce. Bugün 24 TL civarında. Buda aynı olacak diye birşey yok tabii ki. Ancak Şirket güçlü, yatırımları devam ediyor. Hindistan operasyonu fena değil. Demek ki zamanını beklemek gerekiyor. Endeksle hiç bir alakası yok. İyi bir kredi de kullandı uzun vadeli. Hayırlısı bakalım.
YTD.
3-5 lotun peşine mi düştü bunlar acaba🤢 ytd
karektersiz. onursuz. arsız patronların şirketleri bak hep ky perişan etmiş.. bu tipleri ibreti alem için sedecec................. utanmaz adamlar........
nerde bu kagıdın ovunuculeri isleri bitti tabi toz oldular suslu laflarla inasanları kandırma cabası nede guzel belli ediyor hisse fiyatından ne mal oldugunu ...madem bu isi beceremiyorsun sat istiraklerini teker teker sonrada komple sirketi sat cık borsodan git 7 yıldır kac ocak sondurdun kayhan efendiler .egeli sirket degilmi topunun canı cehenneme al bunu vur pınar grubuna ..hangi egeli sirket kime ne kazandırmıs sadece soymayı bilirler hele bi yarın oburgun yuklu zararlı bilancoyuda gondersin ondan sonra endeks te 100 000 lere geri gelsin 1.20 lere geliyomu gelmiyomu gorururz ..simdi cıkar ovununcunun biri vıdı vıdı eder..senin goruslerin varsa benimde goruslerim bunlar ve 2 aydır dusecek dedik devamlı dusuyor ..2. 25 ten beri ovdular sonuc ortoda