Bu kadar yetki ile sanirim en sonunda dolara "ananida al git" diyip 1liraya indirecek sanırım. Reis kesin dusecek dediyse düüüü-şeeee-ceeeeeeek
Printable View
Bu kadar yetki ile sanirim en sonunda dolara "ananida al git" diyip 1liraya indirecek sanırım. Reis kesin dusecek dediyse düüüü-şeeee-ceeeeeeek
[QUOTE=korenin kalkınmasını tamamen komplo teorileri ile açıklamak elbette yanlış ama küresel sistemde salt çok çalışarak kalkınabilecek ve sınıf atlayacak ülke olabilir mi üstelik bunu sadece yarım yüzyılda başarabilir mi?[/QUOTE]
Kore hakkında pek bilgi sahibi olmadığınız belli bence bir araştırın. Bunlar Japonlar gibi son derece disiplinli ve çalışkan bir toplum ayrıca eğitim sistemleri sizin ülkenizdeki gibi gelenin gidenin çomak sokup yamultulduğu ideolojik sapkınlıkların rant alanı durumunda değil. Yolsuzluk yapanı kim olursa olsun hesap soran ve ceza veren bir devlet sistemi:Tarih Nisan 2018 ''Güney Kore'de yolsuzluk ve yetkilerini kötüye kullanmaktan suçlu bulunan eski Devlet Başkanı Park Geun-hye'ye 24 yıl hapis cezası verildi''. Bence siz Kore'yi bi araştırın.
dolar patladı patlayacak yazın şuraya
Vay be ! İnce anan seni Kadir gecesi doğurmuş , bu enkaz senin üstüne kalacak bak CE HA PE geldi ülke yine battı diyeceklerdi.
İnce gelseydi, şu an dolar 4 TL, euro 5 TL, borsa 100.000 üstü olurdu.
Ülkeye huzur gelmiş, şu an çok farklı bir Türkiye'de yaşıyor olurduk.
Hazinede damat olmaz, merkez bankası bağımsız olurdu.
Hastane sahibi sağlık bakanı, özel okul sahibi milli eğitim bakanı olmazdı.
borsa 20 yıllık destekte
yükselmesi lazım artık.
yoksa eyvah eyvah.
2001 dibi kac cent borsanin?
Su an 1.9 lardayiz.. biraz daha iner sanki
Bu akşam Asya da Japon bacılardan 5 Tl lik bir hareket rica ediyorum.
10/2001 endeks dip 43 cent
trend altına gelmiş
Ek 19343
Aslında konsepte uygun .Artık parası olan okuyacak,sağlık hizmeti alacak uzun süredir trend o yönde bence reis mantıklı iş yaptı.Sorun bizlerde olayı çözemiyoruz.Reis sık sık hatırlatıyor ama bizde nato kafa nato mermer,daha yeni demedi mi parası olmayan bizim yaptığımız köprüden geçmesin,daha ne desin ,valla aslında çok açık net konuşuyor da biz biraz sıkıntılıyız :))))))))))))
Anlamadım?12 Temmuz 2018 11:42
Firma sahibi satıs yapmadan once KAP'A bildirim yapması gerekmiyor mu?
Cevap Yaz
87.5%12.5%KatılmıyorumKatılıyorum
Bika12 Temmuz 2018 12:53
Patronlar hisselerini Türkiye'de satıp, yurt dışına paracıklarını aktarıyorlar ve yabancı fonlar vasıtasıyla sattığı hisseleri alıyorlar. Vergi avantajından faydalanıyorlar, halka açık kısmını aldıklarından ve bıyıklı yabancı olduklarından alıp satarken beyan etmeleri gerekmiyor.
Ege Cansen döviz cinsi yüksek ücretlerle biz bu borca battık diyor...
Döviz cinsi düşük ücretlerle bu borçdan kurtulacağız diyor.....
IMF'ye şimdiden başvuralım krizin maliyetini düşürelim diyor..
Ege hocam hoş şeyler söylemiyor çok insanı kızdıracak...
https://www.youtube.com/watch?v=votC...Ut8dEn&index=2
ben 5km otede yasiyorum hanimla sabah aksam dolar konusuyoruz
tuhaflik bizde ama iste Turk psikolojisi.
Misafirlige gidiyoruz muhabbet yine dolar. Ulan bize ne degilmi? Ama olmuyor iste cunku eninde sonunda kurkcu dukkanina donecegiz herkesin evi arsasi falan var TR de. Gozler hep Turkiye'de.
Turk medyasi olsun bu forum olsun hersey negatif ve buda ister istemez uykularimi kaciriyor ama yinede okumadan edemiyorum. Artik icimize islemis dolar.
Eksi 1.75 den yeşil yaktı yine benjamin pezosu pardon doları.
Albayrak'ın bıraktığı fatura: "O borç saatli bomba!"
Hazine ve Maliye Bakanlığı koltuğuna oturan damat Berat Albayrak, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olarak yönettiği enerji sektörünü 51 milyar dolarlık borçla bıraktı.
https://www.nytimes.com/2018/07/10/b...y-erdogan.html
“Turkey could be the next country to disintegrate,” said Marie Owens Thomsen, global chief economist at Indosuez Wealth Management in Geneva. “It has all the ingredients of the beginning of a failed state.”
Turkey stands out as a uniquely vulnerable economy given its unorthodox financial stewardship.
“Everyone is in crisis right now,” said Can Oz, owner of a book and magazine publishing house in Istanbul, Can Publishing. “It’s all around us. Everyone who has the slightest intellect and knowledge of the economy knows this. But the government is hiding it.”
Damat yetenekli bir arkadaşa benziyor. Aynı başarıyı ekonomiyi yönetirken gösterirse çağ atlarız. Tabi geriye doğru bir çağ atlama. Mümkünse taş devri olsun. Özledim Fred çakmaktaş’la Barni Moloz taş’ı.🤪
valla buyu falan bozulmadi
Efe Ozal in bosanma davasinda manken karisi "butun gun oturuyor hicbir is yapmadan para kazaniyor. Bir suru ihaleden para kazandi simdide evlerin kiralarini topluyor hic babalik yapmiyor" demisti
Ahmet Ozal da sifirdan milyoner oldu annesi zaten trilyoner. buyu falan bozulmadi. Simdi sistem ayni isimler farkli sistem ayni.
Turkiye gibi ortadogu ulkeleri hic degismez.
Baterici Asım vardı!
https://i.haber3.com/d/gallery/42321/8.jpg
mb rezervleri
102 milyara yükselmiş.