Hisede son saniye bikaç lotla baskı koymak isteyen o cocukları var ama bu hise. Bufiyatta zor tutarlar er vaya geç gidecek.
LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hisede son saniye bikaç lotla baskı koymak isteyen o cocukları var ama bu hise. Bufiyatta zor tutarlar er vaya geç gidecek.
LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
alıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=HUWY
satıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=3CWI
ilk 5 kurum genel
http://imageturko.com/?di=I4RN
Tepki çıkışları her kağıt yapar.kısada grafik çokta iyi durmuyor ama ucuz nasıl olsa dört beş yoldır 8 den bire gelmiş alayımda yastık altına atayım diyenler zamanı bol olanlar olabilir.yoksa açıldığından beri yatırımcısını hep üzmüş bir kağıt olduğunda herkes hemfikir zannedersem.
Baskıya gelince evet endeksin artı iki buçuk yaptığı bir günde en az 1.07-8 olması gerekirdi en azından görmesi gerekirdi.ama birileri inatla üst kademeye satış koymakta.bu satan spek ise alanlar kim bu sorunun cevabı çok şeyi açıklar
Alan ky bence, spek de her zaman ki gibi açığa satıyor, alttan yerine koyuyor. Adam 1 lotla kademe kaldırıp altına satış yazıyor, bundan daha ötesi Yok. Grafiğe bakan 1,04 alıp 1,05 satsam iyi derken, bi alıyor satabilene aşk olsun. Tam çekirdekçi, bu hacimle tane tane lot saymıyorsa ben daha da bişey demiyorum. Alana kadar basacak, BIST ilk düşüşünde bence yine fırsat bu fırsat deyip indirecek. Ta ki millet bundan cacık olmaz diyene kadar, net bi zaman yok... YTD
Firma ilk defa bir kar rakamı açıkladı,eğer SPK ya göre de kar gelirse, yukarı yönlü bir artış beklenebilir...
Şu anda açıklanan karın hiç bir faydası olmadı...
Alakası var mı bilmiyorum ama aksgy diye bir kağıt 460 trl kar açıkladı diye .470 civarlarından atladığım lanet olası kağıt bugün 4.24 e inmiş bugünkü süper artıda tek kadrme koymadı.karlar açıklandığı gün beklenti bitiyor bunu hep unutuyoruz.hersefer aynı tuzağa yakalanıyoruz maledef.samat ın karı 2,5 trl çokta sayılmaz.ben kaybettiğim zamanın karşılığını bekliyorum yoksa 1.50 de olsa elimde zaten olmaz.
er yada geç spekülatif olarakta olsa yükseleceksin.5 yıldır satmayan adamlar sana buralardan satarmı.yaş mı? neredeyse büyün kağıtlar 2ye 3 e katladı sen bedavasın ayak oyunları yapma.burdan ancak mal kaptırırsın artık
bu kağıt başıboş değil önce buna emin olun.tahtadaki haraketler bunu teyit ediyor zaten.bir yada iki tane i.t. kağıtla uğraşıyor sabır testi yapıyorlar birbirlerine yada ky karşı. ortada bir realite var borsa 70bin lerden 120bin lere geldi bu çıkmadı. şimdi kar açıkladı yine düşüyor.böyle namussuzluk görülmemiştir. böyle düzende görülmemiştir. ne diyeyim kim bunları yapıyorsa acısı katkatçıksın ondan.yazıktır insanların zamanına parasına.böyle yatırımda olmaz böyle şirkette olmaz olsun.internet sitelerine giren derki ne kadar vizyonlu ne kadar ahlaklı bir şirket.allahınızdan bulun lan namussuzlar.işiniz gücünüz üç kağıt. velhasıl kelam buralardan satarsam adam değilim. iş borsa ve yatırım işinden çıktı artık
Bu hisse nin spek ide bi halt yaramaz sahibi de 2013 yılından beri gram oynamamisken 2018 lere gitmisiz hala tek tek lot sayarak onu bunu solkeleyerek mal toplama peşinde geçen sürede sen mal toplayamadoysan bu saatten sonra o mali nah toplar sin bi gram ileri gidip heves verip sattirmazsim satmak isteyen in elindeki mala her yolu oynarsın sen bu saatten sonra spek ve her kimlerswniz nah alirsiniz zaten elinde hisse olanlara olan olmuş bundan sonra daha beter olsa ne olur millet zaten burdaki hesap in üzerine soğuk su içmiş
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissenin takas verilerini paylasabilecek varmı acaba bizde bilelim kaç milyon lot islemde hisse var
Şirketin 18 milyon lot hissesi var, 1 lira fiyattan 18 milyon TL değeri var. Şirketin arazisi ve binasını satsan o kadar para eder, içindeki makinaları hiç saymayın bile, durumu siz düşünün artık...
Ek 15641
Nostalji; 28 Kasım 2017 tarihli
Bu kağıdın artması için endeksin kaç bin puan artması lazım ki:oleyo:
Herşey çok güzel olacak hunter endişelenme,sakin ol...1 martta genel kurulumuz yok ama mart ayı bizim ayımız olacak :shh:
Artık bu hisse ile ilgili iyi olacak söylemleri temenniden öte geçmiyor nerden alsak aşağı salıyor adam verdini aşağıdan yerine koyuyor tek tek lot sayıyor
Ben grafiklere ve seans içi hareketlere göre bakıyorum hisselere...Benim işim seans izlemek,ve bu hisse bu ayı 1,10 ve üzeri kapatır diyorum ve mart-nisan olay başlar...Kâr+devlet teşviği daha ne olsun
Ha bu arada bence de böyle gitmez,onlar da bu işin farkında olacak ki KBRN işine mi el atıyorlar acaba diyorum.Ürünler kısmında defter-kağıt-takvim ve KBRN diyor...Matbaa ve KBRN ne alaka...Bilemiyorum????
Teknik analiz paylaşacak var mı ?
bütün hisselerde hareketler oluyor bir sende hareket olmuyor,11,5milyonluk meb ihalesini alalı aylar oldu yerinde sayıyorsun 1,04-1,08 rezil kağıt.ytd
Kar payı dağıtmayacaklar yine iç ettiler 2,5 trilyon karı.zararlara sayacaklarmış.adam gibi bir şirket yok şu borsada yaptıkları karı bile dağıtmaktan acizler
2.900 değilmi kar...12 aylık bilançodan önce 3 trilyon zarar vardı..bu zararı kapatmış 2.9 trilyon kara geçmiş..son 3 aylık 6 trilyon kar etmiş manası çıkıyor...önümüzde seçimde var..bu şirket bu şekilde karlara devam edecek görünüyor...meb de her daim müfredatlar kitaplar değişiyor...daha ne diyeyim .. teknik olarak 8 binden 1 e düşmüş..grafik dipten füzeyin diyor..
Dün 1.08 de elim gitti geldi kısmet değilmiş.ytd
ilk hedef 2,5 TL
malları kaptırmayın
dipten dönüş başladı!!!
50000 lotu bastım 1.15 ten alan hayrını görsün
Ek 15959
Spek aldıysa var ya
kaça aldın kaça bastın...kağıt nominalde kalmış 5 senedir..reel anlamda parayı sıfır yapmış son üç ay kar yazmış...basmışsın düğmeye ama.. gözün burda duri..
taşşaklı bı spek aranıyor 6 lıraya götürcek farmıdıırrrrr
galıp agamı buraya beklıyoruzzz istek yapıyoruz
Galip ağayi beklemekte fayda var
farkında değilsin herhalde...devir bunların devri oldu ,kaplamin, durdo,karton..bu edilen kar bu yıl toplam sermayem kadar kar edebilirim dedirtiyor..şirkete..
Zoka zoka zoka hep aynı zoka
burdan ayrilmadigina gore 5 yildir zokayi yutmus bekliyorsun...
son zamanlarda burda olan zokami yutmus oluyor. nominalden islem goren kagitta..son uc ay 6 trilyon kar yazmis bu kagit ve 1 lerde...sen 8 bindenmi maaliyetlisin.
he he he...1.12 den verdiğin mal 1.32 ye gitmiş ve hayıflanmışsın..sen böylemi yazı yazıp örnek olacaksın..hiç ders alma yokmu...sonra, bu yazıyı yazdığından sonra tam 7 ay geçmiş ve yanlış yatırımla burda beklemişsin, kağıt kara geçincede bastım deyisin..yani 7 ay beklemenin ödülünü 1.15 den verince almışmı oldun...tutturdun değilmi....geçen sefer tutturmamışsın......demek istediğim yatırım yapma stratejin sana göre doğru olabilir belki ama versen de alsanda kendi cebindir..bu kadar aldım bu kadar verdim demenin kendinede faydası olmaz...