Pazartesi günü herkes çalıştığı bankalardan bir oran alırsa daha sağlıklı bir paylaşım olacaktır. Pazartesi toplantılar sonrası piyasa şekillenmeye başlayacaktır.
Printable View
Pazartesi günü herkes çalıştığı bankalardan bir oran alırsa daha sağlıklı bir paylaşım olacaktır. Pazartesi toplantılar sonrası piyasa şekillenmeye başlayacaktır.
Şekerbank güncelledi gece gündüz 24 , personel 27, 25 başka bankalardan gerçekçi rakamlar bekliyorum
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün arkadaşın biri şeker gop 31 küsür dedi şubeyi aradım yok öyle birşey dediler, lütfen oran sallamayalım
Arkadaşlar biraz yeniyim bu konularda bi miktar dolarım var vadelide değerlendirmek istiyorum uzun bi sürede bu paraya ihtiyacım yok hangi banka faiz oranı ile kaç aylık veya günlük bağlamamı tavsiye edersiniz cevaplarsanız sevinirim.
ŞEKERBANK GECE GÜNDÜZ GÜNCELLENDİ
TEB MARİFETLİDE EK 0,25 Veriyorum 2,k bırakınca?
https://img.donanimhaber.com/upfiles...56c39c7d01.PNG
Şekerbank kendi çalışanına verdiği oran, yan tarafta vakıfa geçtim orası 28 oran verdi 500 k için. Sanırım kendi bankamda devam edicem hesap aç eft vs derken 1 gün atar o da zaten 1 puana denk geliyor
vakıf 260k ya 32 gün 25 verdi..
https://mevduatlar.com/
oranlar guncellendi. forumda gercekci bulunmayan oranlari eklemedim henuz(30'lu olanlar)
ziraat hala 20 ziraatten daha fazla alan varmı
En büyük problem oranlar atmasyonmu degilmi?peki nasıl anlarız?2,3 kişi o oranı veriyorsa tabloya ekleyelim.
Teb marifetli, -sayfası güncellenmemiş Şeker gece gündüz ve ICBC güzel tepki vermiş.
Burgan güldüren geride kaldı, benim hesap açılışı 21% ve sabit, teb marifetliye geri dönsem oran 22%. MT'den gecelik (o/n) için oran istedim, 19%. Bilginize.
enpara günlükten sonra diğer oranlarınıda güncelledi. en yüksek 24,50 olmuş
Bugün genelde 200 puan arttırıyorlar..haftaya netleşirler
Günlükte
ing
şekerbank
burgan
hoşgeldin beş gittin kampanyaları bitti..
Teb inde 1 ayı kaldı
yine para taşıma derdi başladı
bu hoşgeldin saçmalığı kalkmalı artık
Tl nınde hammallığı bu demekki
İCBC günlükne veriyor tabloda bulamadım ?
İngde Hoşgeldin Bitenler İçin
İng-E Turuncuyu Kapatın İlk Açıksa Halen
Sonra Mobilden Yeni Yeni E Turuncu Hesap Açın,Standart Oran Gözükecek
O Hesaba 50 K Civarı Para Eft Yapın Sonra Para Gelince E Turuncudan Başka Bankaya EFT Yapın TÜM Bakiye Kısmına Basın Önemli O Eft Yi Onaylayın
Eft Yi Onaylamayıp Size Teklif Sunacak Parayı Eft Yapmayın Hoşgeldin Verelim Size Diye
ziraat yokmu
marifetli subeden kapat aç yapıldı oran 24 güncellendi
Arkadaşlar bi sorum olacak belli bi miktar dolarım var uzun zaman ihtiyacım olmıcak Eurobond olarak değerlendirebilirmiyim eksi veya artıları nelerdir konu hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirirse çok sevinirim
müşterisini bunlarla uğraştıran banka bana göre parayı haketmiyordur..
Bu ülkede adam gibi sistemli çalışan bir şey kalmadımı..
adam para toplama yarısında faiz arttırıyor
3 ay sonra faizden 500 puan ekseltiyor
ne düşünüyorlar acaba adamlar hesaba bi kere koydu nasılsa yıllarca çekmez diyemi bekliyor
saçmalığın daniskası
3 ayda bir aç kapat
paranla rezillik
tbank 1m+ hiç pazarlıksız 32 gün 26.5. çok rahat 27, biraz sıkıştırarak 27.5 olabileceğinin sinyalini verdi..
İngbank bana direk mesaj çekmişti . Üstelik hesapta para yoktu. Hoşgeldini uzatma mesajiydi.
Ünlü menkul Günlük 26% Min.50K. İlk oranlar, güncelleme geldikçe paylaşırım.
..5
bunlar birşey değil, ben çok kez vadeli hesabını takip etmeyen insanların normal faiz oranları %19vs iken tabela faizini %7.75 tutup vade geçtiğinde "efendim siz vade günü aramamışsınız, o yüzden sistem faizi 7,75 ten geçmiş, bir dahaki aya telafi etmeye çalışırız , özür dileriz..." şeklinde bankanın açıklamasını kişilerin kendi ağızlarından duydum..
artık bu tür hırsızlıklar normal hale geldi..
Hesaba marifetli ye para aktarmanız lazım faizi görmek icin ben kapa ac yaptim 24
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzun süre ihtiyacın yoksa, şirkete de güveniyorsan şu anda devlet bankaları yüksek oranlar veriyorlar. En son vakıfbank 2022 vadeli eurobond 18% getirisi var. Yani basit hesapla 4 yıl içinde dolara 72% faiz alıyorsunuz. Tek risk faizler yükselirse anlık bakiyenizde düşüşler olabilir ama tahvili süresinin sonuna kadar tutarsanız, yukarıda yazdığım getiri garantilidir. Başka bir arkadaşta eurobond'u sormuştu. Eurobond bir şirketin yada ülkenin döviz cinsi tahvilidir.
Şeker gece gündüz hesabı olan ve 24% oranı onaylayacak biri var mı, MT 22,25% diyor.